KAT INSTAGRAM PUN NAK PAKSA-PAKSA ORANG FOLLOW KE??

Assalamualaikum...


Ini lah instagram saya..
@dianarashid80
Jemput la follow kalau sudi ye..

Kat ig ada setengah adik2 ni.
dia masuk ig orang lepas tu tinggalkan komen suruh follow dia....
Padahal dia tak follow pun kita..
Tu la..kalau ada blog
kan senang nak promot ig sendiri..kan??
Tak payah susah2 masuk ig orang lepas tu suka2 hati nak paksa2 follow pulak..

Sekian..



Previous
Next Post »

12 komen disini

Click here for komen disini
Mad Parihh
admin
26 December 2014 at 00:31 ×

batak namanya tu kak

Reply
avatar
26 December 2014 at 09:13 ×

Hahaha kita pun selalu kene. Tetiba , Follow back ya. Ekeleh kau ni ! Hahahaha.

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
26 December 2014 at 09:25 ×

haha..lawak pulak
followlah ig saya @janji_kita

Reply
avatar
Yana Yani
admin
26 December 2014 at 09:39 ×

hehe...kelakarlah pula
saya ada terbaca cite yang sama dekat blog sape entah
saya tak IG nak follow

Reply
avatar
mama leen
admin
26 December 2014 at 09:52 ×

budak2 baru nak up.. follower dia ramai gila.. padahal....

Reply
avatar
mama leen
admin
26 December 2014 at 09:53 ×

budak2 baru nak up.. follower dia ramai gila.. padahal....

Reply
avatar
MizzTina
admin
26 December 2014 at 11:22 ×

ok..ok..nt follow akak..hehehe..

kes sy, dia ni blogger.. follow kite, kite follow la blik.. pastu dlm ig dia ada post sape yg unfollow dia, kata mcm², siap kata "dh follow pastu unfollow blik, jgn batak follower".. tak lama pastu, unfollow sy.. well, sape yg batak followers sbnrnya.. pastu sombong, org tnye kt gmbr langsung xjwb.. nk kata komen beribu², xde la pulak.. tah pape..

Reply
avatar
safurara
admin
26 December 2014 at 11:47 ×

hahahahaha.mcm mcm.tu sbb sy private ig.

Reply
avatar
Aretikz
admin
26 December 2014 at 11:55 ×

Saya xbnyak gmbar nak pakai IG ni.. sal tu xda IG.. takut2, bnyk yg volunteer nak jadi bini numb 2,3 dan 4.. eh? haha..

Susah juga kalo perangai macam tu.. tp.. redha jak la.. huhu..

Reply
avatar
Cikna
admin
26 December 2014 at 12:08 ×

Cam zizie ezette la siap bg hadiaah lg.....*_^

Reply
avatar
26 December 2014 at 12:30 ×

tu jenis yg belum mumayyiz kak hahahaah

Reply
avatar
Fiza Rahman
admin
29 December 2014 at 13:25 ×

Gila follower gamaknya ni. Ada juga spesis yg unfollow bila kita tak follow dia. IG saya private kan.

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment