JURURAWAT SEKSI SAMPAI NAMPAK SELUAR DALAM BELANG-BELANG

Assalamualaikum...

Selamat hari jumaaat..
Saya ada baca pasal nurse seksi tu.
kawan2 ada baca tak??



kalau tak baca lagi  ini sedikit petikan nya ye..

Gambar seorang jururawat sebuah hospital di Malaysia tersebar di laman Twitter yang kini tersebar pula di laman Facebook.

Gambar yang menunjukkan 'seluar dalam' bercorak belang-belang, seorang jururawat jelas kelihatan berikutan kain seluar yang dipakainya itu terlalu nipis sehingga menampakkan benda yang tidak sepatutnya. -utaranews-


Saya sendiri pun pelik la kenapa pakaian nurse ni seksi sangat..
bagi saya la ianya seksi..
sebab mengikut badan dan baju nya agak pendek.
Mungkin la ada yang kata alasan nya 
untuk memudahkan pergerakan nurse tu..

Saya ni bukan nurse..
jadi saya tak pernah pakai pun baju nurse tu..
kain nya tebl ke,nipis ke memang saya tak tahu..
tapi bila kain nipis jarang pulak..
kalau kain tebal ketat pulak..
memang standart pakaian nya macam tu ke apa??

Bila nurse tu badan bulat sikit habis la..
memang terjojol semua bahagian..
Tapi bila dah kurus dia saja2 pulak bagi ketat..kan??
ye la..nama pun kurus..kena la tayang2..hehhe

Tapi tak semua la nurse macam tu.
Ada jugak yang menjaga penampilan nya..
Kebiasaan nya nurse yang seksi2 ni
yang gadis2 tu..
tak de suami nak larang kot..
kena cepat2 kawen la kalau gitu..
hehehe


sekian..


Previous
Next Post »

16 komen disini

Click here for komen disini
safurara
admin
26 December 2014 at 11:48 ×

hahahaha ok.ni mmg win.ko dh kenapa misi oiii! hahaha.

Reply
avatar
Aretikz
admin
26 December 2014 at 11:52 ×

Hakikatnya kak, dorang nurse ni memang boleh buat baju ikut sendiri punya ukuran.. jadi tiada alasan kalo terbuat macam ni.. tp sya bersangka baik, ni zaman dia pelatih punya baju kali, sal baju asal masih basah, xsempat kering gara2 hujan.. hehe

My Blog :

http://segalaceritera.com/atik/

Reply
avatar
26 December 2014 at 12:02 ×

Dah boleh boleh dah tukar warna lain uniform nurse ni. Hahahaha.

Reply
avatar
Yana Yani
admin
26 December 2014 at 12:14 ×

baju yang dibekalkan pada diorang ni kebiasaannya tak ada ketat
tapi diorang rajin sangat p alter pula
tu pasal jadi gitu

Reply
avatar
SalbiahM
admin
26 December 2014 at 12:25 ×

haah la, tak pernah terfikir plak.tapi tengok dalam citer omputih baju nurse diorang takdelah seksi gitu..

Reply
avatar
26 December 2014 at 12:29 ×

kalau yg jenis jaga aurat x laa mcm tu kan...

Reply
avatar
26 December 2014 at 12:29 ×

Nurse nak kena tukar warna uniform dah...

Reply
avatar
26 December 2014 at 12:50 ×

Ni kalau saya yg tgok mmg tgk xkelip1 jugak nih..hahahah..

Reply
avatar
Qaseh Vee
admin
26 December 2014 at 13:10 ×

seluar putih mmg nampak berbekas . sis pun ada . nak pakai kena baju labuh lah

Reply
avatar
Dila Kazuha
admin
26 December 2014 at 13:49 ×

hahaha memang saje nak bagi oesakit bertambah "sakit" nih.. haduyaiii..memang ada segelintir nurse yg pakaian uniform agak ketat..tapi2 pandai2 la kan.. kalo ketat beli la yg besa sikit..longgar sikit tak menampakkan bentuk tubuh.. ^^

Reply
avatar
26 December 2014 at 13:50 ×

masalah bila bju dan seluar warna putih... patut longgar, lagi better.

Reply
avatar
Cik Puan iLa
admin
27 December 2014 at 15:20 ×

rasanya nurse praktikal dari kolej swasta ni..sbb sllunye nurse punye uniform semua tebal2 kainnya.

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
29 December 2014 at 13:21 ×

Salam. Aku benci betul lah benda2 mcm ni..kdg2 malu dgn family sendiri bila ternampak benda2 mcm ni..malu dgn ayah aku, dan malu dgn adik aku..rasa nak tampar je siapa2 yg mcm ni, semua org dia nak belanja...haihhh! mmg kena cepat2 kawin dgn org yg bleh membimbing.. (aku emo..hahaha)

Reply
avatar
Bokoc Bmomv
admin
12 July 2016 at 11:06 ×

Kemungkinan dia xperasan..nasib bek xpki seluardlam pic karton.haha

Reply
avatar
Bokoc Bmomv
admin
1 April 2017 at 22:23 ×

Xsegan nampak suardalam belang2..laki nampk trus imagine plik2..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me