Breaking

Friday, 12 December 2014

INI ENTRY TERBAIK 2014...

Assalamualaikum...

Kita dah pun berada di  bulan Disember ye..Ada kot yang tak sedar kita dah nak meninggalkan 2014..Dah berapa entry tahun 2014 ni yang kawan2 dah tulis?? 10?? 1000?? 100000?? Berapa pun jumlah nya ,entry2 itu ada nilainya..jangan di buang walaupun dalam entry tu setakat ada 2,3 baris perkataan..Biarlah orang nak kata itu entry sampah ke.entry syok sendiri ke..Hanya kita yang menulis je yang tahu  disebalik apa yang kita tulis..

Ok..dipendek kan cerita..Marilah kawan2 berkongsi sama2 dengan semua orang apa entry terbaik kawan2 pada 2014 ni.Jadi saya nak buat segmen la..Silakan join ye..


1- Buat satu entry bertajuk 'Segmen:  Ini Entry terbaik 2014'

2- Copy banner kat atas tu dan link kan ke entry ini.dalam entry kawan2 tu letak kan link 2 entry terbaik kawan2.kalau bukan yang terbaik pun ,yang kawan2 suka pun boleh..

3- jangan lupa follow ATAU letak blog ni kat bloglist kawan2 ye..sebab lepas tamat segmen ni saya akan kongsikan salah satu daripada dua entry tersebut di blog ini .Maknanya semua berpeluang untuk entrynya  dipilih.Jadi boleh la kita baca cerita2 paling menarik yang kawan2 tulis pada 2014 ni..kan??

4- tinggalkan link entry kawan2 di entry ini.itu sahaja..

tarikh tutup sampai 25 Disember:

senarai peserta:

1- http://cikimanbobe.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

2- http://blognisalpunya.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


3- http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


4- http://www.aimisyahirah.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


5- http://www.blogparihh.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


6- http://jnjikita.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


7- http://www.rafinamimi.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


8- http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


9- http://madey09.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

10- http://scarlettj1.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

11- http://ourlovenlife.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


12- http://www.syukurnyasihat.com/2014/12/segmen-ini-entri-terbaik-2014.html


13- http://herba-tihara.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html


14-http://sallyadan.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


15- http://mummydearie.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entri-terbaik-2014.html


16- http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


17- http://aisy-nasiha.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html

18- http://www.coretanhatiibu.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


19- http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


20- http://officalmissyana.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


21-http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

22-http://azyyatiliah.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

23-http://www.blogieta.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

24-http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

25-http://www.bloggerlelaki.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

26-http://khatyaiman.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html

27-http://cikash.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html

28-http://iamaproudmama.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

29-http://ujieothman.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

30-http://yangbaik.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

31-http://afzalsukasuki.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html


32-http://ibuzarith.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html


33-http://airia98.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014_23.html


34-http://butikgebugebu.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html





TAMAT


klik link dibawah untuk membaca entry yang terpilih...
harap bersabar sebab sehari saya cuma review 2-3 entry sahaja..


sekian..


55 comments:

  1. Orait kak diana..I'm all in..hehe . nanti kalau online pakai pc nak join.

    ReplyDelete
  2. wahh .. menarik. sya nk join. tp tak cukup letak 2 entry je. letak lebih bole ? XD

    k. tamak haloba pulak

    ReplyDelete
  3. Menarik nih..inshaAllah nak join nanti

    ReplyDelete
  4. menarik ni . boleh la join nanti ye kak

    ReplyDelete
  5. dah join :D

    http://cikimanbobe.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  6. saya join ye kak Diana...

    http://blognisalpunya.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  7. menarik..menarik..! kena korek balik entri2 lama.. :)

    ReplyDelete
  8. yeah... allene join...

    http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  9. http://www.aimisyahirah.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  10. join kak :) http://www.blogparihh.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  11. saya join..
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. nak join la.. :) nanti nak pilih entry

    ReplyDelete
  14. http://www.rafinamimi.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  15. link lama ada problem. ni yang baru :)
    http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html#.VIkcXzGUfGQ

    ReplyDelete
  16. As'salam join ya http://madey09.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  17. Nak join, mcm best ni.OK Kak take note

    ReplyDelete
  18. As'salam Diana R..ini update entry terbai di blog Etuza ya sila updated..
    http://madey09.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html
    ada 2 entry telah Etuza sediakan ya..
    harap dah menjawab..

    ReplyDelete
  19. As Salam. Nak join juga. Ini linknya ye. :-)

    http://scarlettj1.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  20. Huuaaaa.. xda en3 terbaik kak.. bru nak aktif blik tahun ni.. haha.. seingat saya Jun 1, Nov 1, Dis baru 3.. haha.. len GA InsyaAllah saya join.. smoga berjaya dengan GA ni kak.. amin..



    My blog : http://segalaceritera.com/atik/

    ReplyDelete
  21. join jugak...

    http://ourlovenlife.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  22. salam..

    saya join jugaklah.

    http://www.syukurnyasihat.com/2014/12/segmen-ini-entri-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  23. http://herba-tihara.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  24. saya join,satu belum berjaya buat adalah letak bloglist.Saya tak tahu kenapa tak boleh masul bloglist nama dianarashid.mungkin line celcom slow sangat atau ada yang tak kiena.nanti saya cek.

    http://sallyadan.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  25. saya join,satu belum berjaya buat adalah letak bloglist.Saya tak tahu kenapa tak boleh masul bloglist nama dianarashid.mungkin line celcom slow sangat atau ada yang tak kiena.nanti saya cek.

    http://sallyadan.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  26. alhamdulillah...dah letak dalam bloglist

    ReplyDelete
  27. Saya nak join ye. Tunggu esok entri keluar nanti saya letak link kat sini ^__^

    ReplyDelete
  28. Okey, Diana! Saya datang balik nak join.

    Ini link saya :

    http://mummydearie.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entri-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  29. Ros join.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  30. Diana, saya pun join ya.

    http://aisy-nasiha.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  31. saya tak de entri terbaik 2014, yang ada macam tak baik je hahahaha

    ReplyDelete
  32. saya dah try,, tapi tak tau itu yang terbaik atau langsung tak baik ,, try and error..

    http://www.coretanhatiibu.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  33. Wah nak join jugakk!!

    Diana, Zarith join pakai dua2 blog ok?hehe..

    Salam ikut..hehe Follower #5436

    ReplyDelete
  34. Done.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  35. http://officalmissyana.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  36. Menarik segmen ni. Ira join ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  37. Salam kenal,

    Ok nak join jugak! Hihi

    http://azyyatiliah.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  38. Join juga ya ^__^
    http://www.blogieta.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  39. http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ayu join

    ReplyDelete
  40. nak join jugak..hu3
    http://www.bloggerlelaki.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  41. khaty join

    http://khatyaiman.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  42. assalamulaikum.. dah join... :)

    http://cikash.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  43. semakin ramai yang menyertai segmen ini..tahniah

    ReplyDelete
  44. saya join juga ye diana =)

    http://iamaproudmama.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  45. diana, saya join...nak perasan gak entri sendiri tu terbaik. kehkehkeh

    http://ujieothman.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  46. akak join..

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  47. akak yang comel saya telah mengejoinkan diri. maaf la terlewat :)

    http://afzalsukasuki.blogspot.com/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

    ReplyDelete
  48. Zarith join ye diana =)

    http://ibuzarith.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014.html

    Jom join giveaway Zarith pulak..hadiah 1gram emas =)

    ReplyDelete
  49. saya nak join jugak...

    http://airia98.blogspot.com/2014/12/ini-entry-terbaik-2014_23.html

    ReplyDelete
  50. salam diana
    ni link baru entri rasa nak mengamuk yg baru ye,, coz yg lama tu dh delete.. minta edit balik,,

    http://www.coretanhatiibu.com/2014/11/rasa-nak-mengamok_5.html

    (belakang kod tu tambah _5.html)
    tq diana

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox