HEBAT BETUL PENANGAN AIDIJUMA

Assalamualaikum..

Sekarang ni kalau topik yang paling kerap saya
baca kat facebook ialah
topik tentang banjir dan Aidijuma..



Hebat betul penangan AidiJuma sekarang ni..
Mak2 orang,anak gadis pun
dah tergila-gilakan AdiJuma;
Lelaki2 yang tak tahu,Aidijuma tu ialah jenama
tudung bawal yang tengah hot sekarang ni..
pengasas nya ialah Datin Norjuma..

Nampak nya Datin Norjuma berjaya
mengembalikan semula fesyen tudung bawal ni
dengan gaya  dan corak yang lebih moden.
tenggelam terus tudung ahkak parida..
Tudung ahkak Parida tu terus dilabel sebagai tudung makcik2..
muahahah..kejam betul..

Salah satu sebab kenapa orang rami suka tudung bawal AJ nl
sebab harga nya yang tak cekik darah.
macam yang cikpuan Rara kata
harga nya berdasarkan label nya..
bab2 label tu kena tanya Cik Puan Rara la..
dia memang arif bab2 nih..

Saya belum tersampuak dengan sihir AJ ni..
mungkin sebab tak de peluang  nak cari AJ..
kalau ada peluang mungkin saya pun tersampuk sekali
sebab corak2 nya memang cantik2.
kalau pakai mesti nampak cam adik akak je..

hehehe

sekian..



Previous
Next Post »

15 komen disini

Click here for komen disini
MAY
admin
24 December 2014 at 16:08 ×

kan..
saya dah try beberapa helai..not bad.. takde la kene tiup hujung tu bg muncung cantik..mmg best..pki terletak elok je.. cth tudung AJ yg sy pki, kat gbr yg akk komen gbr si Qaira dlm IG tu..hehe..murah pun murah.. sy beli yg rm10 je..yg mehel tu x beli lagi. tp sure yg mhl tu kain dia lg sedap.sbb yg rm10 pun dah sedap pki!

Reply
avatar
24 December 2014 at 16:11 ×

Kita for now tak minat lagi. hahaha. ke tak mampu ? Lol !

Reply
avatar
24 December 2014 at 16:12 ×

xpernah beli & try lagi bawal aidijuma.. label2 tu pon yan x paham ada black & ada white.. BTW dah x datin rasanya sebab dah divorce kan.. Tak tau laa betul ke x.huhu

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
24 December 2014 at 16:15 ×

belum terasa nk beli lagi.. walaupon ada ja kat cini

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
24 December 2014 at 16:18 ×

saya ni pakai je tudung apa2..Aj ke..bawal ke..paridah ke..janji murah..mahai takde nak beli lah

Reply
avatar
mama amir
admin
24 December 2014 at 16:23 ×

pakai murah2 jer...yang penting tutup aurat...^_^

Reply
avatar
24 December 2014 at 16:34 ×

saya pun gila AJ dah... so far ok lah... sedap di pakai... jom kita ber AJ..

www.mysecretvitamin.blogspot.com.my

Reply
avatar
Yana Yani
admin
24 December 2014 at 16:45 ×

AJ ni adijuma ke?
laa...saya ada dapat tudung ni aritu
tak tahu pula tu jenama adijuma
besar kain dia, memang sedap pakai

Reply
avatar
24 December 2014 at 16:57 ×

pernah tengok kawan pakai, tapi saya belum ada peluang nak cari lagi tudung ni, saya ni pakai tudung tak ikut fesyen, asal sahaja saya selesa dan kemas..ok je..err..satu lagi harga pon mestilah boleh runding..hoho..

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
24 December 2014 at 17:04 ×

Salam, hahahatudung ahkak parida tu sy panggil tudung indon, lagi kejam..tp jenis tudung indonlah yg sy suka guna sbb senang sarung..kalau bawal ni suka, tp kena tggu rajin nak iron, haha :D

Reply
avatar
24 December 2014 at 17:50 ×

Dulu ada giler jugak.adala 6helai koleksi.tp dah benti jadi giler dah..hahahaha

Reply
avatar
JR
admin
24 December 2014 at 19:12 ×

Saya tunggu dia keluarkan topi Adijuma, kalau dia keluarkan topi Adijuma saya nak beli...

Reply
avatar
Aretikz
admin
24 December 2014 at 22:09 ×

Part ni orang lelaki paling riso kalo bini berjam2 cari tudung.. ni kalo bini tahu ni, xtahu dia nak cari ker xdak.. hehe..


My Blog :
http://segalaceritera.com/atik/

Reply
avatar
SalbiahM
admin
25 December 2014 at 15:43 ×

sekali-sekala boleh lah..tapi tudung dia memang design comel-comel.yang black label mahal sikit tapi senang bentuk.benang tertarik pun gosok-gosok sikit terus elok balik.

Reply
avatar
intandayani
admin
26 December 2014 at 11:04 ×

Memang hot n spicy AJ ni..sy da tersampuk pun..malangnya Putrajaya ni jauh lak nak ke KL..Klo x mau semua design penuh gobok

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment