Breaking

Wednesday, 24 December 2014

HEBAT BETUL PENANGAN AIDIJUMA

Assalamualaikum..

Sekarang ni kalau topik yang paling kerap saya
baca kat facebook ialah
topik tentang banjir dan Aidijuma..



Hebat betul penangan AidiJuma sekarang ni..
Mak2 orang,anak gadis pun
dah tergila-gilakan AdiJuma;
Lelaki2 yang tak tahu,Aidijuma tu ialah jenama
tudung bawal yang tengah hot sekarang ni..
pengasas nya ialah Datin Norjuma..

Nampak nya Datin Norjuma berjaya
mengembalikan semula fesyen tudung bawal ni
dengan gaya  dan corak yang lebih moden.
tenggelam terus tudung ahkak parida..
Tudung ahkak Parida tu terus dilabel sebagai tudung makcik2..
muahahah..kejam betul..

Salah satu sebab kenapa orang rami suka tudung bawal AJ nl
sebab harga nya yang tak cekik darah.
macam yang cikpuan Rara kata
harga nya berdasarkan label nya..
bab2 label tu kena tanya Cik Puan Rara la..
dia memang arif bab2 nih..

Saya belum tersampuak dengan sihir AJ ni..
mungkin sebab tak de peluang  nak cari AJ..
kalau ada peluang mungkin saya pun tersampuk sekali
sebab corak2 nya memang cantik2.
kalau pakai mesti nampak cam adik akak je..

hehehe

sekian..



15 comments:

  1. kan..
    saya dah try beberapa helai..not bad.. takde la kene tiup hujung tu bg muncung cantik..mmg best..pki terletak elok je.. cth tudung AJ yg sy pki, kat gbr yg akk komen gbr si Qaira dlm IG tu..hehe..murah pun murah.. sy beli yg rm10 je..yg mehel tu x beli lagi. tp sure yg mhl tu kain dia lg sedap.sbb yg rm10 pun dah sedap pki!

    ReplyDelete
  2. Kita for now tak minat lagi. hahaha. ke tak mampu ? Lol !

    ReplyDelete
  3. xpernah beli & try lagi bawal aidijuma.. label2 tu pon yan x paham ada black & ada white.. BTW dah x datin rasanya sebab dah divorce kan.. Tak tau laa betul ke x.huhu

    ReplyDelete
  4. belum terasa nk beli lagi.. walaupon ada ja kat cini

    ReplyDelete
  5. saya ni pakai je tudung apa2..Aj ke..bawal ke..paridah ke..janji murah..mahai takde nak beli lah

    ReplyDelete
  6. pakai murah2 jer...yang penting tutup aurat...^_^

    ReplyDelete
  7. saya pun gila AJ dah... so far ok lah... sedap di pakai... jom kita ber AJ..

    www.mysecretvitamin.blogspot.com.my

    ReplyDelete
  8. AJ ni adijuma ke?
    laa...saya ada dapat tudung ni aritu
    tak tahu pula tu jenama adijuma
    besar kain dia, memang sedap pakai

    ReplyDelete
  9. pernah tengok kawan pakai, tapi saya belum ada peluang nak cari lagi tudung ni, saya ni pakai tudung tak ikut fesyen, asal sahaja saya selesa dan kemas..ok je..err..satu lagi harga pon mestilah boleh runding..hoho..

    ReplyDelete
  10. Salam, hahahatudung ahkak parida tu sy panggil tudung indon, lagi kejam..tp jenis tudung indonlah yg sy suka guna sbb senang sarung..kalau bawal ni suka, tp kena tggu rajin nak iron, haha :D

    ReplyDelete
  11. Dulu ada giler jugak.adala 6helai koleksi.tp dah benti jadi giler dah..hahahaha

    ReplyDelete
  12. Saya tunggu dia keluarkan topi Adijuma, kalau dia keluarkan topi Adijuma saya nak beli...

    ReplyDelete
  13. Part ni orang lelaki paling riso kalo bini berjam2 cari tudung.. ni kalo bini tahu ni, xtahu dia nak cari ker xdak.. hehe..


    My Blog :
    http://segalaceritera.com/atik/

    ReplyDelete
  14. sekali-sekala boleh lah..tapi tudung dia memang design comel-comel.yang black label mahal sikit tapi senang bentuk.benang tertarik pun gosok-gosok sikit terus elok balik.

    ReplyDelete
  15. Memang hot n spicy AJ ni..sy da tersampuk pun..malangnya Putrajaya ni jauh lak nak ke KL..Klo x mau semua design penuh gobok

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox