Breaking

Tuesday, 9 December 2014

GIVEAWAY,SEGMEN DAN KOTAK IKLAN...

Assalamualaikum..


Esok hari terakhir giveaway hujung tahun yang saya anjurkan.kalau belum join cepat2 la  join .Tapi ada penaja kata kalau hari ni tak de siapa join,kita tutup je la..Sebab dia dah tak sabar nak bagi hadiah tu..hehehehh..macam tu pun ada.Bukan peserta je tak sabar nak dapat hadiah rupanya penaja pun ada yang tak sabar nak bagi hadiah ye..

Untuk siapa2 yang berminat nak perkhidmatan review dan promot produk atau apa2 je boleh la hubungi saya ye.Email,fb semua boleh tengok kat sidebar,atas sekali.Tapi untuk yang sticky post semua dah penuh sampai awal bulan depan.

Iklan kat bawah post ada satu kosong.cepat2 pm saya kalau nak..satu lagi yang berminat nak join segmen Entry terbaik tu sila join cepat.tarikh tutup 25 hb ni..tak susah pun segmen tu..cuma buat satu entry dan letak link entry milik kawan2 yang kawan rasa paling terbaik atau yang kawan2 paling suka.Untung tau join segmen ni..Nanti boleh kawan2 lain baca entry kawan2 tu.mana lah tau kalau2 entry tu bagus tapi kurang dapat view.Boleh jugak menambah pageview blog..ehehee..
ok..tu je la...

sekian..

7 comments:

  1. Segmen entry terbaik tu, letak entry sendiri boleh ke? Hehehe. Atau kena letak entry kawan?

    *kenapa ada buktikan anda bukan robot kat komen diana ni?

    ReplyDelete
  2. ehh..ehh..baiknye hati penaja..
    meh cni bg kt sy hadiah tu..hihihi
    gurau je..

    ReplyDelete
  3. penaja pulak ye tak sabar bagi hadiah..hehehe

    ReplyDelete
  4. Penaja terlampau murah hati tu hehe....Gud luck utk segmen tu yer DR. Awak mmg pandai cari duitlah DR...tahniah

    ReplyDelete
  5. Pndainya akak promote cari income kat blog,

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox