GIVEAWAY,SEGMEN DAN KOTAK IKLAN...

Assalamualaikum..


Esok hari terakhir giveaway hujung tahun yang saya anjurkan.kalau belum join cepat2 la  join .Tapi ada penaja kata kalau hari ni tak de siapa join,kita tutup je la..Sebab dia dah tak sabar nak bagi hadiah tu..hehehehh..macam tu pun ada.Bukan peserta je tak sabar nak dapat hadiah rupanya penaja pun ada yang tak sabar nak bagi hadiah ye..

Untuk siapa2 yang berminat nak perkhidmatan review dan promot produk atau apa2 je boleh la hubungi saya ye.Email,fb semua boleh tengok kat sidebar,atas sekali.Tapi untuk yang sticky post semua dah penuh sampai awal bulan depan.

Iklan kat bawah post ada satu kosong.cepat2 pm saya kalau nak..satu lagi yang berminat nak join segmen Entry terbaik tu sila join cepat.tarikh tutup 25 hb ni..tak susah pun segmen tu..cuma buat satu entry dan letak link entry milik kawan2 yang kawan rasa paling terbaik atau yang kawan2 paling suka.Untung tau join segmen ni..Nanti boleh kawan2 lain baca entry kawan2 tu.mana lah tau kalau2 entry tu bagus tapi kurang dapat view.Boleh jugak menambah pageview blog..ehehee..
ok..tu je la...

sekian..
Previous
Next Post »

7 komen disini

Click here for komen disini
LydSunshine
admin
9 December 2014 at 12:23 ×

Segmen entry terbaik tu, letak entry sendiri boleh ke? Hehehe. Atau kena letak entry kawan?

*kenapa ada buktikan anda bukan robot kat komen diana ni?

Reply
avatar
dalila
admin
9 December 2014 at 12:59 ×

ehh..ehh..baiknye hati penaja..
meh cni bg kt sy hadiah tu..hihihi
gurau je..

Reply
avatar
Liza Licha
admin
9 December 2014 at 18:26 ×

alolo :) bestnyaa..

Reply
avatar
9 December 2014 at 21:53 ×

penaja pulak ye tak sabar bagi hadiah..hehehe

Reply
avatar
hainom OKje
admin
10 December 2014 at 18:44 ×

Penaja terlampau murah hati tu hehe....Gud luck utk segmen tu yer DR. Awak mmg pandai cari duitlah DR...tahniah

Reply
avatar
Asha Lya
admin
12 December 2014 at 18:25 ×

Pndainya akak promote cari income kat blog,

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment