GIVEAWAY SAYA NAK KULIT CANTIK MACAM BIDADARI!

Assalamualaikum...

Memang banyak produk penjagaan kulit di pasaran sekarang ni.Buka je facebook tu tengok la orng jual krim itu krim ini.tapi awas ..jangan gunakan produk sebarangan.Muka kita ni satu je.kalau banyak,boleh tukar2 tak pe la..kan??hahahh..

tapi kalau ada yang tawarkan produk Shaklee untuk merawat kulit wajah kawan2 tu,jangan la menolak.Rugi akak oi..Sebab produk shaklee ni memang dah diyakini ramai dan bukan nya produk baru nak up !tanya la siapa2 pun tak pernah lagi la dengar orang kata produk shaklee tak berkesan untuk merawat kulit.

gambar dari sini

Untuk permulaan ambil dulu Vitamin E.Yang ni untuk hilangkan parut jerawat.Dah lama2 tu ambil pulak Vitamin C,kolagen dan GLA complex.Sekarang ni kolagen tu tengah ada promo tau.Beli 3 kotak , percuma 1 kotak.Untung akak tau...

nak hasil yang terbaik dapatkan juga set kecantikan Nutriwhite.Set ni disediakan dengan Gentle Deep Foaming Cleanser, Soothing Radiance Whitening Softener, make up remover, Daily Defense Whitening Essence dan Overnight Renewal Whitening Cream ..

gambar dari sini

Sumber:Sweet Mom Blog

Mesti ada yang tanya kenapa nak kena ambik Vitamin E?kalau pakai set kecantikan Nutriwhite sahaja tak boleh ke??Boleh la akak..tapi kalau nak kesan terbaik baik la ambil Vitamin E.Sebab Vitamin E berupaya merawat kulit kita.kalau kulit kita berparut,dan melecur,Vitamin E boleh merawat kulit kita yang tak cantik tu.untuk merawat kulit terbakar dan melcur akak2 bleh guna Vitamin E bersama dengan Bcomplex, VitaC dan Energizing Soy Protien (ESP).Kesan nya lebih cepat dan kulit kembali cantik.

sumber gambar : sini 

Sumber: sweet Mom Blog

sekian..
Previous
Next Post »

4 komen disini

Click here for komen disini
sha dhira
admin
23 December 2014 at 11:25 ×

shad singgah dari ga yang sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/12/giveaway-saya-nak-kulit-cantik-macam.html

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me