GAMBAR MAJLIS HARIJADI FAUZIAH GHOUS

Assalamualaikum...

Romantik betul pasangan suami isteri ,
Fauziah Ghous dan Zhafran Yusof ni.
Boleh dikatakan tiap kali ada hari istimewa mesti ada saja kejutan istimewa untuk isterinya.
Semperna harijadi Fauziah Ghous yang ke 30 ,
Zafran mengadakan satu majlis kecil untuk isterinya yang tersayang.
Jom le kita tengok gambar pasangan romantik ni..







Majlis turut dihadiri oleh ahli keluarga..


Kalau kawan2 pun berminat nak buat majlis kecil2 macam ni boleh la hubungi  event4u..
mereka la yang menguruskan majlis nih.
boleh jenguk IG event4u atau facebook diaorang
MYEvent4U

Sekian...

Previous
Next Post »

8 komen disini

Click here for komen disini
eyfa writer
admin
11 December 2014 at 20:23 ×

Alala..sweet nya,fauziah ghous antara artis yang peramah :)

Reply
avatar
MG schmidt
admin
11 December 2014 at 23:01 ×

alaaaaaa...sweetnyerrr

Reply
avatar
Nelly Sapri
admin
12 December 2014 at 12:41 ×

sweetnyeeee..bila la nk rasa sweet2 cmni..

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
12 December 2014 at 16:13 ×

Salam, wah dah 30 tahun ek dia rupanya...hewhewhew~

Reply
avatar
Asha Lya
admin
12 December 2014 at 17:07 ×

Bertuahnya dia slalu dpt surprise

Reply
avatar
Mummydearie
admin
16 December 2014 at 15:38 ×

Nampak sweet sangat pasangan ni.

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me