Breaking

Thursday, 11 December 2014

GAMBAR MAJLIS HARIJADI FAUZIAH GHOUS

Assalamualaikum...

Romantik betul pasangan suami isteri ,
Fauziah Ghous dan Zhafran Yusof ni.
Boleh dikatakan tiap kali ada hari istimewa mesti ada saja kejutan istimewa untuk isterinya.
Semperna harijadi Fauziah Ghous yang ke 30 ,
Zafran mengadakan satu majlis kecil untuk isterinya yang tersayang.
Jom le kita tengok gambar pasangan romantik ni..







Majlis turut dihadiri oleh ahli keluarga..


Kalau kawan2 pun berminat nak buat majlis kecil2 macam ni boleh la hubungi  event4u..
mereka la yang menguruskan majlis nih.
boleh jenguk IG event4u atau facebook diaorang
MYEvent4U

Sekian...

8 comments:

  1. Alala..sweet nya,fauziah ghous antara artis yang peramah :)

    ReplyDelete
  2. sweetnyeeee..bila la nk rasa sweet2 cmni..

    ReplyDelete
  3. Salam, wah dah 30 tahun ek dia rupanya...hewhewhew~

    ReplyDelete
  4. Bertuahnya dia slalu dpt surprise

    ReplyDelete
  5. Nampak sweet sangat pasangan ni.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox