GAMBAR MAJLIS HARIJADI ANAK BETTY BANAFE

Assalamualaikum...

Saya suka betul tengok anak Betty Banafe ni..
sangat comel la..
kelmarin , berlangsung majlis harijadi anak beliau iaitu Julia Claire Dargus yang berusia setahun.
jom kita tengok majlis nya yang comel nih..








Antara tetamu yang hadir..

Zahida Rafik

 Norish Karman dan anak-anak...

Simple je hiasan majlis dia..
ye la..anak dia masih kecik..
buat beriya2 sangat buat apa..kan??
tunggu dah cerdik sikit nanti
baru buat kasi meletop..kan???



Sekian..




Previous
Next Post »

18 komen disini

Click here for komen disini
zarulfarhana
admin
8 December 2014 at 08:17 ×

comeinya.... uishh nma dia..

Reply
avatar
Azrin Rahim
admin
8 December 2014 at 08:37 ×

comel je baby tu..
setahunkan

Reply
avatar
8 December 2014 at 08:42 ×

comel nama secomel baby tu...
retis wajib la buat majlis rai kan kawan-kawan...
time utk chit chat :)

Reply
avatar
IeRA
admin
8 December 2014 at 08:50 ×

Salam..

Singgah di waktu pagi..

Reply
avatar
Miz Eija
admin
8 December 2014 at 09:12 ×

kiut miut nya.... geram !

Reply
avatar
8 December 2014 at 09:46 ×

dah ada tema pun dah meriah tau....

Reply
avatar
LydSunshine
admin
8 December 2014 at 11:49 ×

Elegantnya majlis. Ada class.

Reply
avatar
Kayu Manis
admin
8 December 2014 at 14:28 ×

comel..untung budak2..

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
8 December 2014 at 16:06 ×

bertuahnya baby tu,..meriah..

Reply
avatar
hainom OKje
admin
8 December 2014 at 16:17 ×

Dah namanya pun Pan Asian DR....mmg lew comey....Tp tulah nama dia mcm konfius sikit yek...

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
8 December 2014 at 16:20 ×

Salam, haa anak dia mmg sangat cam2 dan comel..haha :D

Reply
avatar
aisy haiqal
admin
8 December 2014 at 17:10 ×

comelnya dia...ish geram jek tengok...

Reply
avatar
Mila Hilas
admin
9 December 2014 at 00:39 ×

comelnya anak mix ni...ikut bapak je kn??

Reply
avatar
Asha Lya
admin
12 December 2014 at 18:46 ×

Comel btl ank dia ni, mjls yg simple tpi cntik sgt

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me