GAMBAR-GAMBAR PERCUTIAN REBECCA NUR AL ISLAM DAN KELUARGA DIPARIS

Assalamualaikum....


Untungnya jadi Rebecca Nur Al Islam..
boleh kata setahun 3,4 kali pergi makan angin ke luar negara..
sejak seminggu lepas Rebecca dan keluarga makan angin di Paris.



Macam best je kan..
siapa bawak anak2 sekali..
diaorang ni memang kerap bercuti ke luar negara..
antara tempat yang diaorang dah pergi..
Bali dan Gold Coast



Banyak sangat gambar2 menarik..
tapi saya ambik yang paling menarik je la ye..



























Amacam?? best kan gambar2 dia kat sana..
paling best mesti la dapat membeli belah kat butik2
mewah..
semua kedai barangan mewah dia masuk..
chanel,louis vuitton, furla, macam2 lagi la..
asyik pilih beg tangan je..jeles betul tengok.heheh

Rebecca ni memang penggemar beg tangan..
sekarang ni kecoh la orang kata dia la pelakon yang juga datin muda yang 
tawarkan beg tangan berjenama untuk jelaskan bayaran tertunggak pada sebuah agensi pelancongan tapi bila di periksa rupa2 nya beg tu beg tiruan..
Entah ye entah tidak..
Bukan dia sorang je datin muda ..kan??

Sekian..


Previous
Next Post »

19 komen disini

Click here for komen disini
LydSunshine
admin
16 December 2014 at 08:48 ×

Perghh.. mmg rambang mata la shopping kat paris.

Reply
avatar
Mek Onie
admin
16 December 2014 at 09:06 ×

BERUNTUNG SANGAT SEORANG REBECA NI,EMM

Reply
avatar
16 December 2014 at 09:27 ×

Urmmm , kalauuuu aku kayaaaaa.

Reply
avatar
16 December 2014 at 09:51 ×

tuah betul rebeca ni... rezeki dia...

Reply
avatar
Tihara
admin
16 December 2014 at 09:57 ×

alhamdulillah rezeki makcek ni
teringin nak pi haihh

Reply
avatar
16 December 2014 at 10:28 ×

Memang dia bertuah sangat, tulah jeles nengok semua gambar kat IG dia..untung...

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
16 December 2014 at 11:31 ×

untungnya..rezeki dia kan..

Reply
avatar
16 December 2014 at 11:40 ×

dalam msia pon lom sempat melancong.. hah cane.. untung nye dia kan..

Reply
avatar
Qaseh Vee
admin
16 December 2014 at 12:31 ×

maintain seksi ... adeh . blogger ada gak yg travel lbh 2x sethn ... dahsyat mrk ni .

Reply
avatar
Asha Lya
admin
16 December 2014 at 14:13 ×

Org brkemampuan blh la kan, kita x mampu lgi :))

Reply
avatar
16 December 2014 at 14:36 ×

seronoknya bercuti kat paris lagi tu..

Reply
avatar
Mummydearie
admin
16 December 2014 at 14:40 ×

Sebelum habis baca tadi dah tahu apa nak komen - part handbag berjenama tu yang asyik!

Biasalah bila duit banyak, kita jalan makan angin jelah *_*

Reply
avatar
16 December 2014 at 14:42 ×

Hehehehehe...statement last tu tak bley blah. Adeh!

Reply
avatar
Fiza Rahman
admin
16 December 2014 at 16:00 ×

Bestnya. Org berduit boleh lah gi sini.

Reply
avatar
19 December 2014 at 02:51 ×

rezeki memasing kan... ini kali rezeki rebecca... memang untung... jeles pun ada... hihi

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment