Breaking

Tuesday, 16 December 2014

GAMBAR-GAMBAR PERCUTIAN REBECCA NUR AL ISLAM DAN KELUARGA DIPARIS

Assalamualaikum....


Untungnya jadi Rebecca Nur Al Islam..
boleh kata setahun 3,4 kali pergi makan angin ke luar negara..
sejak seminggu lepas Rebecca dan keluarga makan angin di Paris.



Macam best je kan..
siapa bawak anak2 sekali..
diaorang ni memang kerap bercuti ke luar negara..
antara tempat yang diaorang dah pergi..
Bali dan Gold Coast



Banyak sangat gambar2 menarik..
tapi saya ambik yang paling menarik je la ye..



























Amacam?? best kan gambar2 dia kat sana..
paling best mesti la dapat membeli belah kat butik2
mewah..
semua kedai barangan mewah dia masuk..
chanel,louis vuitton, furla, macam2 lagi la..
asyik pilih beg tangan je..jeles betul tengok.heheh

Rebecca ni memang penggemar beg tangan..
sekarang ni kecoh la orang kata dia la pelakon yang juga datin muda yang 
tawarkan beg tangan berjenama untuk jelaskan bayaran tertunggak pada sebuah agensi pelancongan tapi bila di periksa rupa2 nya beg tu beg tiruan..
Entah ye entah tidak..
Bukan dia sorang je datin muda ..kan??

Sekian..


19 comments:

  1. Perghh.. mmg rambang mata la shopping kat paris.

    ReplyDelete
  2. BERUNTUNG SANGAT SEORANG REBECA NI,EMM

    ReplyDelete
  3. tuah betul rebeca ni... rezeki dia...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki makcek ni
    teringin nak pi haihh

    ReplyDelete
  5. Memang dia bertuah sangat, tulah jeles nengok semua gambar kat IG dia..untung...

    ReplyDelete
  6. dalam msia pon lom sempat melancong.. hah cane.. untung nye dia kan..

    ReplyDelete
  7. maintain seksi ... adeh . blogger ada gak yg travel lbh 2x sethn ... dahsyat mrk ni .

    ReplyDelete
  8. Org brkemampuan blh la kan, kita x mampu lgi :))

    ReplyDelete
  9. seronoknya bercuti kat paris lagi tu..

    ReplyDelete
  10. Sebelum habis baca tadi dah tahu apa nak komen - part handbag berjenama tu yang asyik!

    Biasalah bila duit banyak, kita jalan makan angin jelah *_*

    ReplyDelete
  11. Hehehehehe...statement last tu tak bley blah. Adeh!

    ReplyDelete
  12. Bestnya. Org berduit boleh lah gi sini.

    ReplyDelete
  13. rezeki memasing kan... ini kali rezeki rebecca... memang untung... jeles pun ada... hihi

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox