Breaking

Tuesday, 9 December 2014

GAMBAR-GAMBAR MAJLIS HARIJADI ANAK NANA MAHZAN BERTEMAKAN PIRATE

Assalamualaikum..

meriah sungguh majlis anak Nana Mahzan ni..
Dengan bertemakan Pirate memang cantik dan menarik hiasan dalam majlis harijadi 
Aqib yang pertama nih.



Nana siap buat sendiri seluar nak dia ni disebabkan sukar nak mendapatkan kostum pirate 
untuk bayi berusia setahun.
Dia gunakan seluar lama anak dia dan ubah suai jadi seluar dan baju yang kena dengan tema Pirate nih.
Jom kita tengok dulu gambar2 keluarga bahagia ni di majlis tersebut..







Yang bawah ni pulak antara gambar-gambar desert yang memang cantik2 semuanya..








Ini pulak hiasan yang memang wow la..
saya suka sangat segala benda yang ada dalam majlis nih..








Ada disediakan jugak benda nih..
saya pun tak tahu nak sebut apa..siapa tau tolong tinggal komen ye..
Boleh ambik gambar banyak2 nih..
tetamu akan sukaaa!!
heheheh



macam mana???dah dapat dah idea untuk majlis harijadi anak ke??
harap2 boleh la bantu2 sikit tambah2 apa idea untuk 
majlis kawan2 nanti ok...

sekian,,

19 comments:

  1. Wah cantik dan menariknya... pirate rare ni theme ni...

    ReplyDelete
  2. Lawa... pandai nana n team fikirkan macam ni ya..

    ReplyDelete
  3. best nyerrrrrrrr.... ooo tu photobooth...suka2 tema lain drpd yg lain...kalu pggl johnny depp lg gempaq ;-)

    ReplyDelete
  4. bestnya...comel je aaqib...athea pon same kemain...sluar tu mahal..hahaha

    ReplyDelete
  5. bestnya... entah bila nak merasa nak gi majlis birthday macam ni. Kalau nak buat sendiri mmg tak mampu..hihi

    ReplyDelete
  6. Saya tgk gambar kek pirate tu, saya dapat ilham utk wife saya punya bisnes....hihihihih....:)

    ReplyDelete
  7. Nana Mahzan tu artis atau kawan blogger Dee? Kakak belum kenal hihi..

    Hebat dia buat persiapan.

    ReplyDelete
  8. wow ! menarik nyee..tema yang jarang sangat orang buat kan...teringin nak buat semua nie utk anak..tapi ukur baju di badan sendiri laa ek..hehe..kureng kemampuan :)

    ReplyDelete
  9. Mungkin ramai yg dapat idea lepas ini untuk memilih tema-tema lain sehebat pirate, misalnya robber, corrupter, theif, rapist dll...hehehehe..

    ReplyDelete
  10. Saya suka nana ni,esp bab dia menjaga anak..Dahlah cantik, suami hensem, anak2 yang comel hehe..

    ReplyDelete
  11. meriah betul..lain dari yang lain tema ni.

    ReplyDelete
  12. Mmg gempak. apa yg artis buat mmg akan jadi ikutan la ni tak lama lagi. Seblum ni hanya kek dan deco je ikut tema. Lepas tu anak pun dress up ikut tema. Now parents pun pakai ikut tema. Pasni, atuk dgn opah pun supporting ikut tema. Apa pun, mmg meriah nampaknya party ni.

    ReplyDelete
  13. La dah beranak ke yg 2ndnya......kejap jer yek....tema pirate ni jarang org buat...cantiklah

    ReplyDelete
  14. Very unique. Tak sangka Nana ni walaupun tak lepas menyanyi tapi seorang yang kreatif juga rupanya.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox