GAMBAR-GAMBAR MAJLIS HARIJADI ANAK NANA MAHZAN BERTEMAKAN PIRATE

Assalamualaikum..

meriah sungguh majlis anak Nana Mahzan ni..
Dengan bertemakan Pirate memang cantik dan menarik hiasan dalam majlis harijadi 
Aqib yang pertama nih.



Nana siap buat sendiri seluar nak dia ni disebabkan sukar nak mendapatkan kostum pirate 
untuk bayi berusia setahun.
Dia gunakan seluar lama anak dia dan ubah suai jadi seluar dan baju yang kena dengan tema Pirate nih.
Jom kita tengok dulu gambar2 keluarga bahagia ni di majlis tersebut..







Yang bawah ni pulak antara gambar-gambar desert yang memang cantik2 semuanya..








Ini pulak hiasan yang memang wow la..
saya suka sangat segala benda yang ada dalam majlis nih..








Ada disediakan jugak benda nih..
saya pun tak tahu nak sebut apa..siapa tau tolong tinggal komen ye..
Boleh ambik gambar banyak2 nih..
tetamu akan sukaaa!!
heheheh



macam mana???dah dapat dah idea untuk majlis harijadi anak ke??
harap2 boleh la bantu2 sikit tambah2 apa idea untuk 
majlis kawan2 nanti ok...

sekian,,
Previous
Next Post »

19 komen disini

Click here for komen disini
9 December 2014 at 13:23 ×

Wah cantik dan menariknya... pirate rare ni theme ni...

Reply
avatar
Yana Yani
admin
9 December 2014 at 13:33 ×

memang cantiklah tema dia

Reply
avatar
Aisy Nasiha
admin
9 December 2014 at 14:07 ×

Lawa... pandai nana n team fikirkan macam ni ya..

Reply
avatar
9 December 2014 at 14:11 ×

best nyerrrrrrrr.... ooo tu photobooth...suka2 tema lain drpd yg lain...kalu pggl johnny depp lg gempaq ;-)

Reply
avatar
aisy haiqal
admin
9 December 2014 at 14:15 ×

bestnya...comel je aaqib...athea pon same kemain...sluar tu mahal..hahaha

Reply
avatar
IeRA
admin
9 December 2014 at 14:26 ×

bestnya... entah bila nak merasa nak gi majlis birthday macam ni. Kalau nak buat sendiri mmg tak mampu..hihi

Reply
avatar
Daddy Ziyyad
admin
9 December 2014 at 14:40 ×

Saya tgk gambar kek pirate tu, saya dapat ilham utk wife saya punya bisnes....hihihihih....:)

Reply
avatar
Kakzakie
admin
9 December 2014 at 15:02 ×

Nana Mahzan tu artis atau kawan blogger Dee? Kakak belum kenal hihi..

Hebat dia buat persiapan.

Reply
avatar
huda azmi
admin
9 December 2014 at 15:04 ×

wow ! menarik nyee..tema yang jarang sangat orang buat kan...teringin nak buat semua nie utk anak..tapi ukur baju di badan sendiri laa ek..hehe..kureng kemampuan :)

Reply
avatar
JR
admin
9 December 2014 at 15:18 ×

Mungkin ramai yg dapat idea lepas ini untuk memilih tema-tema lain sehebat pirate, misalnya robber, corrupter, theif, rapist dll...hehehehe..

Reply
avatar
9 December 2014 at 16:53 ×

Saya suka nana ni,esp bab dia menjaga anak..Dahlah cantik, suami hensem, anak2 yang comel hehe..

Reply
avatar
9 December 2014 at 21:50 ×

meriah betul..lain dari yang lain tema ni.

Reply
avatar
LydSunshine
admin
10 December 2014 at 09:14 ×

Mmg gempak. apa yg artis buat mmg akan jadi ikutan la ni tak lama lagi. Seblum ni hanya kek dan deco je ikut tema. Lepas tu anak pun dress up ikut tema. Now parents pun pakai ikut tema. Pasni, atuk dgn opah pun supporting ikut tema. Apa pun, mmg meriah nampaknya party ni.

Reply
avatar
hainom OKje
admin
10 December 2014 at 18:41 ×

La dah beranak ke yg 2ndnya......kejap jer yek....tema pirate ni jarang org buat...cantiklah

Reply
avatar
Asha Lya
admin
12 December 2014 at 18:10 ×

Memg nmpk unik sgt,trbaik la

Reply
avatar
Mummydearie
admin
16 December 2014 at 16:07 ×

Very unique. Tak sangka Nana ni walaupun tak lepas menyanyi tapi seorang yang kreatif juga rupanya.

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me