GADIS 17 TAHUN BELAH PERUT GADIS HAMIL UNTUK AMBIL BAYI

Assalamualaikum...

Nathaly Cartas Leon

Satu lagi kisah sadis yang awalnya bermula di facebook,
Brazil-Remaja cantik yang berusia 20 tahun ini , Nathaly Cartas Leon ,  awalnya berkenalan dengan seorang gadis bernama Guadalupe Salinas Hernandez berusia 17 tahun .perkenalan mereka bermula di facebook.
Nathaly ketika itu hamil 8 bulan.

Guadalupe Salinas Hernandez sebelum nya pernah hamil dan menggugurkan kandungan nya.
namun  atas rasa penyesalan dan cemburu dia nekad ingin mencuri bayi milik Nathaly.


rumah dimana mayat Nathaly di temui

Dia menjemput Nathaly ke rumah nya.sebaik sahaja gadis malang ini masuk ke rumah
Guadalupe terus memukul kepala Nathaly dengan benda tumpul dan menikam Nathaly bertubi2.
Dia kemudian membelah perut gadis tersebut dan mengambil bayi didalam nya.

Guadalupe membawa bayi tersebut ke hospital apabila mendapati bayi tersebut tidak bernafas.
Namun segala nya terbongkar apabila doktor mendapati kematian bayi tersebut bukan lah 
kematian biasa namun disebab kan lemas akibat ibunya yang sudah meninggal sebelum nya,.

Guadalupe akhirnya mengakui apa yang dilakukan nya dan mayat Nathaly di jumpai di rumahnya.

***********

Hati2 la pada kawan2 yang berkenalan kat facebook atau laman sosial ni.
kenal dengan  orang ada penyakit mental,
habis la..
nak berkawan boleh..tapi hati2..
kalau semua orang yang awak kenal kat facebook,awak nak jumpa dan 
bertandang ke rumah bersendirian,bahaya sangat tu..


sekian..



Previous
Next Post »

20 komen disini

Click here for komen disini
23 December 2014 at 14:28 ×

Okay ! Menakutkannnn. T_T

Reply
avatar
Sheila Salim
admin
23 December 2014 at 14:31 ×

Assalamualaikum kak diana. adoii ngerinya.. mental betul lah dia ni T__________T"

Reply
avatar
23 December 2014 at 14:34 ×

sampuk dek setan bdk ni!


p/s menjawab pertanyaan: sepupu...

Reply
avatar
MizzTina
admin
23 December 2014 at 14:39 ×

erkkkk..mcm ni pun ada.. mmg sgt mental..

Reply
avatar
Yana Yani
admin
23 December 2014 at 14:48 ×

pernah terbaca kisah serupa sebelum ni
macam-macam ye

Reply
avatar
23 December 2014 at 15:00 ×

tengok cara mcm mental je bdk perempuan nih...huuuuu...scary!!

Reply
avatar
Lynn Hamzah
admin
23 December 2014 at 15:01 ×

aduhai...mcm mcm hal...

Reply
avatar
Julia Johari
admin
23 December 2014 at 15:07 ×

oh tidakkk sekali2 baru kenal nk jupe ajak dtgrumah bahaya

Reply
avatar
dalila
admin
23 December 2014 at 15:25 ×

makaiii..seramnye..
bukan kat malaysia kan kak?

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
23 December 2014 at 16:46 ×

Salam..aduhh..mcm xpercaya kes mcm ni pun ada..seram betul..sebab tu FB aku sgt private..ngerinya T_T padahal sesama pempuan, pun bahaya juga..isk T_T

Reply
avatar
Mila Hilas
admin
23 December 2014 at 23:25 ×

Ish ngerinya..mcm2 hal dunia akhir zmn ni

Reply
avatar
24 December 2014 at 01:21 ×

Scaryyyyyyyy. Salam ukhuwah, jemput ziarah ke blog saya http://mummyfiras.blogspot.com

Reply
avatar
LydSunshine
admin
24 December 2014 at 11:30 ×

Pendek akalnya... nampak sangat kurang ilmu.

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment