Skip to main content

GADIS 17 TAHUN BELAH PERUT GADIS HAMIL UNTUK AMBIL BAYI

Assalamualaikum...

Nathaly Cartas Leon

Satu lagi kisah sadis yang awalnya bermula di facebook,
Brazil-Remaja cantik yang berusia 20 tahun ini , Nathaly Cartas Leon ,  awalnya berkenalan dengan seorang gadis bernama Guadalupe Salinas Hernandez berusia 17 tahun .perkenalan mereka bermula di facebook.
Nathaly ketika itu hamil 8 bulan.

Guadalupe Salinas Hernandez sebelum nya pernah hamil dan menggugurkan kandungan nya.
namun  atas rasa penyesalan dan cemburu dia nekad ingin mencuri bayi milik Nathaly.


rumah dimana mayat Nathaly di temui

Dia menjemput Nathaly ke rumah nya.sebaik sahaja gadis malang ini masuk ke rumah
Guadalupe terus memukul kepala Nathaly dengan benda tumpul dan menikam Nathaly bertubi2.
Dia kemudian membelah perut gadis tersebut dan mengambil bayi didalam nya.

Guadalupe membawa bayi tersebut ke hospital apabila mendapati bayi tersebut tidak bernafas.
Namun segala nya terbongkar apabila doktor mendapati kematian bayi tersebut bukan lah 
kematian biasa namun disebab kan lemas akibat ibunya yang sudah meninggal sebelum nya,.

Guadalupe akhirnya mengakui apa yang dilakukan nya dan mayat Nathaly di jumpai di rumahnya.

***********

Hati2 la pada kawan2 yang berkenalan kat facebook atau laman sosial ni.
kenal dengan  orang ada penyakit mental,
habis la..
nak berkawan boleh..tapi hati2..
kalau semua orang yang awak kenal kat facebook,awak nak jumpa dan 
bertandang ke rumah bersendirian,bahaya sangat tu..


sekian..



Comments

  1. Assalamualaikum kak diana. adoii ngerinya.. mental betul lah dia ni T__________T"

    ReplyDelete
  2. sampuk dek setan bdk ni!


    p/s menjawab pertanyaan: sepupu...

    ReplyDelete
  3. erkkkk..mcm ni pun ada.. mmg sgt mental..

    ReplyDelete
  4. pernah terbaca kisah serupa sebelum ni
    macam-macam ye

    ReplyDelete
  5. tengok cara mcm mental je bdk perempuan nih...huuuuu...scary!!

    ReplyDelete
  6. oh tidakkk sekali2 baru kenal nk jupe ajak dtgrumah bahaya

    ReplyDelete
  7. makaiii..seramnye..
    bukan kat malaysia kan kak?

    ReplyDelete
  8. Salam..aduhh..mcm xpercaya kes mcm ni pun ada..seram betul..sebab tu FB aku sgt private..ngerinya T_T padahal sesama pempuan, pun bahaya juga..isk T_T

    ReplyDelete
  9. Ish ngerinya..mcm2 hal dunia akhir zmn ni

    ReplyDelete
  10. Scaryyyyyyyy. Salam ukhuwah, jemput ziarah ke blog saya http://mummyfiras.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Pendek akalnya... nampak sangat kurang ilmu.

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …