ENSURVEY PULAK YANG BUAT PERANGAI TAK MAU JELASKAN BAYARAN

Assalamualaikum..

gambar dari denaihatidotcom


Ingat tak dulu awal2 tahun ada ramai blogger
yang tulis tentang menjana pendapatn dengan Ensurvey??
Dah lama jugak saya tak dengar tentang Ensurvey ni.
Kalau tak salah saya dalam akaun Ensurvey saya tu
ada lebih rm70.

Kemudian baru tadi saya teringat nak
chek dan bila saya buka je laman web Ensurvey ini
Ini je yang keluar..

This webpage is not available


sedih betul..
Ingatkan line internet saya ni yang problem..
saya pun buka la facebook page Ensurvey..
terkejut saya bila
saya tengok ramai nya yang mengadu dan bertanya
tentang bayaran yang masih belum diterima..



kalau di lihat pada komen2 mereka ni
ada yang bayaran nya tertangguh sejak
pertengahan tahun .
Bila diajukan pertanyaan melaui email
dan inbox fb langsung tak ada apa2 balasan.

Entah apa yang berlaku dengan Ensurvey..
adakah mereka telah Ghaib..
Adakah mereka sebenarnya
sebuah syarikat dari alam bunian??

heheheh...

sekian..

Previous
Next Post »

6 komen disini

Click here for komen disini
25 December 2014 at 22:01 ×

Geram gak tp lama dh tgglkan.. pdhl ad brape rm lg leh cashout. Huhu

Reply
avatar
Sya Mimie
admin
25 December 2014 at 22:41 ×

asslmkm.. sy pun baru je nak sign in. tgk2 xblh.. dlm tu ada puluh2 jgk.. :(

Reply
avatar
teratai
admin
25 December 2014 at 23:36 ×

Macam2 sekarang ni kan cara orang nak dptkan duit.

Reply
avatar
Yana Yani
admin
26 December 2014 at 09:37 ×

saya tak pernah tahu pula pasal company ni

Reply
avatar
26 December 2014 at 12:31 ×

da ttp kedai kot sbb x mampu nk byr

Reply
avatar
2 January 2015 at 17:08 ×

duit saya ada dlm 60 rgt.. dh la dh xde survey.. nk cashout pun x blh sb minimum 100 rgt.. nampak gaya memang kena tipu jgk la..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me