Breaking

Monday, 29 December 2014

DAH TENTU LA MAK KAU LEBIH CANTIK DARI EMMA MAEMBONG

Assalamualaikum..


Tahniah Emma Maembong tersenarai sebagai 100 wanita cantik ..
Emma dikedudukan ke 71.
Walaupun ramai yang kata ada lagi artis lain yang lebih cantik
tapi bagi saya la memang kat malaysia buat masa ni
Emma Maembong la artis dan selebriti yang cantik..

Walaupun saya bukan peminat Emma maembong
tapi dah memang dia cantik,siap dinobatkan lagi..
nak sangkal apa..kan??
Yang tak dinobatkan tu,bukan tak cantik cuma
diaorang cantik time makeup je..heheheheh....

Saya tengok bila Emma dinobatkan sebagai wanita cantik,
ada juga yang beremosi dengan tinggalkan komen2
tak masuk akal..

"Eleh..mak aku lagi cantik dari Emma ni.."
"bini aku lagi cantik.."

ye la..dah tentu la puji mak sendiri cantik.
Nak jadi anak derhaka ke??
berani cakap mak sendiri hodoh?
Sah2 la kalau mak nya hodoh,anak nya yang cakap tu pun hodoh..
jadi puji la mak sendiri cantik
supaya orang nmpak kiasan nya nak bagitau "aku pun cantik..:
ekekkeke...

Yang puji bini cantik tu lagi la..
Siapa la nak canang kat orang
yang bini dia tak cantik??
lain la kalau kau dah niat nak cari lain..kan??
hehehe..


nana paling cantik..walaupun dia dari korea dia tak de plastik2 tau..



Apa yang saya nak kata kat sini..
kalau kita tak de apa2 nak kata,diam je baik kot.
nak bandingkan dengan mak kita,bini kita,gepren kita,
Buat orang gelak je..
Dah tentu la mereka tak masuk senarai sebab yang dalam senarai
semua nya selebriti dan orang ternama..
Suruh mak awak jadi selebriti la.
kita tengok masuk senarai ke tidak.?
heheheheheh


sekian

20 comments:

  1. Ahaha.. macam2 orang yang suka komen negatif ni.. suka je cari kekurangan orang, tak amik kira dah keadaan negara macam mana. Moga cepat insafla diorang ni

    ReplyDelete
  2. wahh.. memang cantik tanpa mekap kan emma..

    ReplyDelete
  3. http://madey09.blogspot.com/ jemput ke blog Etuza ya..done follow di blog anda

    ReplyDelete
  4. sha komen kat beautifulnara je... sebab dia kata emma ni antara gadis melayu yang cantik... kikiki... mix memanglah cantik...

    tapi tak dinafikan, emma ni tak payah mekap pun... dia dah natural beauty :)

    ReplyDelete
  5. Setuju dengan diana, saya pun suka emma sebab dia natural beauty..Saya suka orang kalau tanpa makeup tapi muka dia tetap berseri..saya kalau tak makeup muka cam bangun tido, kalau makeup pun belum tentu cantik hehe

    ReplyDelete
  6. emma mmg cantik pun..
    mix kan..
    Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  7. yeke nana takde plastik2?sebb google kat tenet ada kata dia buat hidung n mata.huhu.

    ReplyDelete
  8. Biarpun kakak dah cakap benda tu.. saya tetap nak cakap..

    "Bini saya lagi cantik."

    (Ketika komen ini ditaip, bini sedang merenung tajam benda ditaip gara2 ada gambar emma maembong.. woha ~)

    My blog :

    http://segalaceritera.com/

    ReplyDelete
  9. hahaha.takkan tak nak puji mak sendiri kann. semua orang cantik :D

    ReplyDelete
  10. sy brtmbh minat kt emma sejak die brtudung ni..mmg cntik pun orgnye.

    ReplyDelete
  11. Salam, hisshhh apa lah diorang ni! emma maembong mmg cantik kot, dulu biasa2 je, tp skang dh minat sbb dia dah lebih sopan sikit, comel dan cantik! suka tgk :D

    ReplyDelete
  12. adira pon cantik jugak nelydia senrose pon cantik juga ;p paling sy minat eja muka dia lembut je...

    ReplyDelete
  13. orang ni kalau bercakap ikut sedap dia je.. dengki kot

    ReplyDelete
  14. Tu mmg statement dengki tu semua.

    ReplyDelete
  15. pakai tudung la baru betul2 cantik

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox