BILA PEREMPUAN MELAYU DI CACI HINA HANYA KERANA PEMAIN BOLASEPAK THAILAND NO 7

Assalamualaikum...



Meluat sungguh saya baca kat mana2 topik pasal
perempuan melayu yang dok menggelenyar kat page fb pemain bolasepak Thai tu..
Mula2 memang meluat kat gadis2 gelenyar tu..
tapi lama2 dengan komen2 yang dok
maki hamun gadis2 tu pun saya meluat..



kenapa meluat ??
sebab dok carut,maki hamun dengan  perkataan
"semua perempuan melayu"..
Bodoh sangat siapa yang dok maki2 kata perempuan melayu gatal la,gedik la..
mak korang pondan ke,korang tak de adik perempuan ke??
semua dah jadi bapok??mak atau sedara mara korang yang perempuan tu
india ye?ke Negro semua tu??



Yang perempuan2 pun..
sibuk join kaum lelaki memaki hamun..
macam tak de maruah..
dah gadis2 gelenyar tu korang nampak tak de maruah..
korang yang dok maki hamun orang
tu maruah korang kat mana??

Alasan nya..
"malu la..orang luar dok kutuk2 gadis melayu.."

Habis tu..
yang korang join mengutuk tu cemana pulak??
Nak menambah kan busuk nya gadis melayu ke??


sekian...


Previous
Next Post »

13 komen disini

Click here for komen disini
22 December 2014 at 21:08 ×

Huhu.. no komen.. nasib x menjoin sekali menggeletisss @ memaki dalam page tuuu..

Reply
avatar
22 December 2014 at 21:49 ×

Yang best tak hamik port langsung... tapi taulah bukan setakat anak-anak dara, mak dara pun ada jugak yang soh seh soh seh pasal player thailand no.7 tu.... hu hu hu

Reply
avatar
tiey smilez
admin
22 December 2014 at 22:03 ×

Entahla sis, kerana certain species perempuan "Melayu" tu habis semua wanita melayu kena maki hamun.

Jemput singgah : Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak!

Reply
avatar
22 December 2014 at 22:03 ×

Hmmm.....xpnh tgk la pemain no.7 tu sis..bola pun xtgk langsung haahha..tp mmg ada perasan la ramainya bini2 org yg up status kt fb ckp psl kehenseman pemain no.7 tu..xdinafikanla kan..

Reply
avatar
Jie Najihah
admin
22 December 2014 at 22:17 ×

hurm. saya tgk jgk bola tp x berkenan pn dgn no 7.. xfhm jgk hal mcm nie bleh jd melarat. maruah mcm dipijak2 ja. T_T

Reply
avatar
Hani Suryani
admin
22 December 2014 at 22:42 ×

Mm, no komen pasal ni. Nasib Hani tak tengok bola dan tak minat. Puji suami ke, ayah ke, lagi best..Dapat pahala..hihi

Reply
avatar
SalbiahM
admin
22 December 2014 at 23:32 ×

mak aih, sampai begitu sekali 'perang' yang dicetuskan mamat hensem tu ye.bikin malu jelah..

Reply
avatar
Cik Iman
admin
22 December 2014 at 23:53 ×

Tetiba peminat tudung Fareeda yang sanggup belanja beratus-ratus ringgit untuk sejibik tudung nampak lagi baik dari diorang nie ~_~;;;;;

Reply
avatar
deno
admin
23 December 2014 at 02:55 ×

Itu la dgr jugak pasal ni.. tapi malas nak layan sangat... huhu

Reply
avatar
noor azlin
admin
23 December 2014 at 04:41 ×

Pastu kita buat nasi tambah plak kat sini ya hehehe...

Reply
avatar
Echa Hee
admin
23 December 2014 at 16:04 ×

no komennn. memang ada gak baca komen2 semua tu. yg tukang komen pun berabis mengutuk. mcm tak sedar diri. sy baca dan gelak je tengok cara dorg. ada yg lucu mmg tak blh blah. ada yg menyampah gak baca. huhuhu.

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
23 December 2014 at 16:51 ×

Salam, haha isu komen ni mmg kat semua gambar / video diorg nak begaduh..pening gak bace komen2 yg maki hamun ni..hmm..apapun, aku xsuka Chappuis~ hahaha

Reply
avatar
LydSunshine
admin
24 December 2014 at 11:36 ×

Ntah mende ke hensemnya tak tau. Diana, yg maki tu mungkin sbb derang rase mak dgn nenek dia dah bukan gadis. hehe.

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment