Breaking

Friday, 19 December 2014

BERGADUH PASAL ARTIS ADALAH PERKARA YANG SIA-SIA

Assalamualaikum..



Saya memang Follow ramai instagram artis.
sebab saya suka tengok gambar2 diaorang.
kalau fb dengan twitter saya tak peduli pun.
Paling saya suka kalau artis tu tunjuk
apa barang makeup diaorang..
atau pun kasut diaorang..
tak pun apa yang diaorang makan dan masak..
majlis kawen ke,majlis harijadi ke..
Best la sebab mana tahu kita pun boleh buat macam tu..kan??

heheheheh...



Sama la macam kat blog jugak.
Biasanya kalau blogger tulis pasal makan,makeup,
atau pun baju dan kasut,
pasal perkahwinan,review inai la...
review baju pengantin la..itu dulu la yang saya baca.
ye la..saya kan perempuan !

Tapi satu yang tak best tengtang IG artis ni
bila datang masa bergaduh tu..
ya Ampun!!artis rilek je baca notification..
yang pengikut nya bergaduh maki hamun sesama sendiri.



Kadang2 geram jugak la dengan artis macam tu.
Dia biar je depa bergaduh.
sepatutnya bila dah tengok ada apai2 nak bergaduh tu
awak delete kan je la gambar yang bikin panas tu..
Nak delete komen satu2 banyak pulak masa kau..kan??
jadi delete je gambar tu.
habis cerita..



Salah seorang artis yang tak ambik kesah  
dengan perangai pengikut2 yang suka
bergaduh ialah Nora Danish..
Dia biar je benda tu melarat2 sampai 1,2 ribu komen..
lama2 pandai pulak pengikut nya berhenti bergaduh..
minggu depan bergaduh lagi..ehehhehe


sekian...

20 comments:

  1. Tahu takpe kak , entah pape je tah nak bergado kat IG org. T_T

    ReplyDelete
  2. saya rasa mereka yang suka bergaduh pasal retis ni, tak ada keja la kot

    ReplyDelete
  3. gaduh pun bkn nyer bleh dpt duit ;-)

    ReplyDelete
  4. tak dek kerja nak bergaduh sebab retis. hahah

    ReplyDelete
  5. rasanya.. semua artis gitu.. lantak korang la ye.. ihihih... lg bnyk komen lg dia suka...

    ReplyDelete
  6. yang bergaduh tu tak gunakan akal dengan sebaiknye..

    ReplyDelete
  7. hi awak :)
    saya pun rasa macam tu. kadang, tak faham kenapa depa nak sangat bergaduh dan kadang, sampai tahap nak saman menyaman bagai. sedangkan, depa dalam 1 industri yang sama je kot kan :)

    ReplyDelete
  8. hahaha..selalu gak bc kak.. best woo bc, jd bahan lawak.. kalah majalah ujang.. empunya badan wat lek wat pis je..

    ReplyDelete
  9. mjr la sy ni bukan kaki insta..main insta pn x reti cume tahu uplod gmbr je hahaha

    ReplyDelete
  10. haha..memang kelakar dan membazir masa.

    ReplyDelete
  11. ishhh bila artis gaduh buat malu ja,.. jatuh maruah..satu malaysia taw

    ReplyDelete
  12. hai macam-macam kan...
    jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  13. Hmm....rajinnya la bergaduh pasal artis..

    ReplyDelete
  14. Artis pun malas nak layan peminat-peminat dan haters yang over sangat kot

    ReplyDelete
  15. Ada la ikt 1 dua org. Lps tu unfollow. Mls plk.

    ReplyDelete
  16. Salam, hahaha nasib sy xde IG...aman sikit hidup..:p

    ReplyDelete
  17. Selain artis, banyak perkara boleh mencetuskan geram. Pernahkah anda mengalaminya.

    13 Everyday Things That Malaysians Can't Stand - #Geramnye!

    http://jiseungpark.sharethisstory.net/my-955202-6346

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox