BERGADUH PASAL ARTIS ADALAH PERKARA YANG SIA-SIA

Assalamualaikum..



Saya memang Follow ramai instagram artis.
sebab saya suka tengok gambar2 diaorang.
kalau fb dengan twitter saya tak peduli pun.
Paling saya suka kalau artis tu tunjuk
apa barang makeup diaorang..
atau pun kasut diaorang..
tak pun apa yang diaorang makan dan masak..
majlis kawen ke,majlis harijadi ke..
Best la sebab mana tahu kita pun boleh buat macam tu..kan??

heheheheh...



Sama la macam kat blog jugak.
Biasanya kalau blogger tulis pasal makan,makeup,
atau pun baju dan kasut,
pasal perkahwinan,review inai la...
review baju pengantin la..itu dulu la yang saya baca.
ye la..saya kan perempuan !

Tapi satu yang tak best tengtang IG artis ni
bila datang masa bergaduh tu..
ya Ampun!!artis rilek je baca notification..
yang pengikut nya bergaduh maki hamun sesama sendiri.



Kadang2 geram jugak la dengan artis macam tu.
Dia biar je depa bergaduh.
sepatutnya bila dah tengok ada apai2 nak bergaduh tu
awak delete kan je la gambar yang bikin panas tu..
Nak delete komen satu2 banyak pulak masa kau..kan??
jadi delete je gambar tu.
habis cerita..



Salah seorang artis yang tak ambik kesah  
dengan perangai pengikut2 yang suka
bergaduh ialah Nora Danish..
Dia biar je benda tu melarat2 sampai 1,2 ribu komen..
lama2 pandai pulak pengikut nya berhenti bergaduh..
minggu depan bergaduh lagi..ehehhehe


sekian...
Previous
Next Post »

20 komen disini

Click here for komen disini
19 December 2014 at 10:08 ×

Tahu takpe kak , entah pape je tah nak bergado kat IG org. T_T

Reply
avatar
Yana Yani
admin
19 December 2014 at 10:08 ×

saya rasa mereka yang suka bergaduh pasal retis ni, tak ada keja la kot

Reply
avatar
19 December 2014 at 10:27 ×

gaduh pun bkn nyer bleh dpt duit ;-)

Reply
avatar
Nur Inani
admin
19 December 2014 at 10:49 ×

tak dek kerja nak bergaduh sebab retis. hahah

Reply
avatar
19 December 2014 at 10:57 ×

rasanya.. semua artis gitu.. lantak korang la ye.. ihihih... lg bnyk komen lg dia suka...

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
19 December 2014 at 11:25 ×

yang bergaduh tu tak gunakan akal dengan sebaiknye..

Reply
avatar
Mrs Yatie
admin
19 December 2014 at 11:35 ×

hi awak :)
saya pun rasa macam tu. kadang, tak faham kenapa depa nak sangat bergaduh dan kadang, sampai tahap nak saman menyaman bagai. sedangkan, depa dalam 1 industri yang sama je kot kan :)

Reply
avatar
MizzTina
admin
19 December 2014 at 11:51 ×

hahaha..selalu gak bc kak.. best woo bc, jd bahan lawak.. kalah majalah ujang.. empunya badan wat lek wat pis je..

Reply
avatar
Mila Hilas
admin
19 December 2014 at 12:02 ×

mjr la sy ni bukan kaki insta..main insta pn x reti cume tahu uplod gmbr je hahaha

Reply
avatar
SalbiahM
admin
19 December 2014 at 12:13 ×

haha..memang kelakar dan membazir masa.

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
19 December 2014 at 12:21 ×

ishhh bila artis gaduh buat malu ja,.. jatuh maruah..satu malaysia taw

Reply
avatar
sha dhira
admin
19 December 2014 at 12:36 ×

hai macam-macam kan...
jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

Reply
avatar
Nafisa81
admin
19 December 2014 at 15:17 ×

Hmm....rajinnya la bergaduh pasal artis..

Reply
avatar
Fadzi Razak
admin
19 December 2014 at 18:29 ×

Artis pun malas nak layan peminat-peminat dan haters yang over sangat kot

Reply
avatar
sal ya
admin
19 December 2014 at 19:09 ×

Ada la ikt 1 dua org. Lps tu unfollow. Mls plk.

Reply
avatar
deno
admin
23 December 2014 at 03:05 ×

haaa tau takpe kan..

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
23 December 2014 at 16:56 ×

Salam, hahaha nasib sy xde IG...aman sikit hidup..:p

Reply
avatar
28 February 2015 at 21:38 ×

Selain artis, banyak perkara boleh mencetuskan geram. Pernahkah anda mengalaminya.

13 Everyday Things That Malaysians Can't Stand - #Geramnye!

http://jiseungpark.sharethisstory.net/my-955202-6346

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment