BACA INI KALAU NAK TAHU CARANYA..

Assalamualaikum..




Beruntung sangat kita ni sekarang kan??
kalau tak tahu apa2,ada banyak orang yang boleh tunjuk ajar.
Dari orang yang kita tak kenal dan jumpa
pun kita boleh belajar macam2..

Saya teringat dulu masa era semua orang baru nak
berjinak2 dengan telefon bimbit ni,
banyak betul sms2 suruh langgan itu ini.
Tak sedar duit pun banyak kena potong ..
nak padam tak reti.

taPi sekarang boleh tengok je kat blog Sal
dia ada buat entry tentang
Cara Padam caller Ringtone bagi Pengguna HotLink.

Lepas tu datang pulak zaman suka buat blog..
heheh..best betul tengok blog orang ada bunga2..
ada gambar gerak2..
tak tahu nak masuk kan gambar gerak2..
baca entry cik Iman ni..
dia ada buat entry Tutorial: Masukkan Gambar Bergerak Dalam Teks

Tak payah dah nak tanya abang la ,akak la..
Cik Iman dah tunjuk cara nya nih..

Lepas tu tak lama kemudian kita pun kawen..
ada anak..nak le belajar buat macam2 untuk anak kan??
tertanya-tanya cemana la nak buat biskut baby..
Asyik makan bubur je..kita buat biskut pulak la..
tapi nak buat cemana??Ooooo...jangan risau..
Allene ada tulis entry tentang cara buat biskut baby.
Apa susah..kan??ak tanya2 jiran ke,mak mertua ke...
nanti ganggu orang pulak..
Allen dan tunjuk kan cara nya tu..apa lagi..
boleh la buat lepas ni..

SEMUA NYA MUDAH DI ZAMAN SEKARANG..KAN??


Ini ialah 3 entry terbaik 2014 yang terpilih untuk
SEGMEN ENTRY TERBAIK 2014 hari ini..
Kita tengok entry mana yang kan terpilih lagi esok ye..
jemput singgah dan baca entry2 terbaik  di atas..
terima kasih..

Sekian..
Previous
Next Post »

10 komen disini

Click here for komen disini
29 December 2014 at 12:57 ×

tahniah semua...pendek kata semuanya di hujung jari...

Reply
avatar
Fiza Rahman
admin
29 December 2014 at 13:10 ×

Nak terjah nanti ☺

Reply
avatar
29 December 2014 at 13:17 ×

tahniah...
Sememangnya sekarang lebih mudah nak cari info berbanding dulu

Reply
avatar
Julia Johari
admin
29 December 2014 at 13:24 ×

tahniah tau kepada semua pemenang yeeyyy Allene menang hooreyyy....sory tak join sebab tak tau nak pilih entry mana nak join hahahha rasa mcm tak de yang best hehehhee

Reply
avatar
SalbiahM
admin
29 December 2014 at 13:40 ×

thanks pilih entry saya kak diana..hehe.betul tu, sekarang semuanya google je.antara nak dengan tidak je

Reply
avatar
29 December 2014 at 14:15 ×

tq dear... =) biskut paling senang... torai la... hhihi

Reply
avatar
30 December 2014 at 15:52 ×

yang baik dikongsikan bersama.

Reply
avatar
kucha lana
admin
3 January 2015 at 14:47 ×

aku antara orang yang tak suka guna caller ringtone..sejka dari zaman nokia 3310 lagi..hahaha

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me