Breaking

Wednesday, 10 December 2014

10 ARTIS PALING KONTROVERSI TAHUN 2014

Assalamualaikum...

2015 nampak nya dah tak sabar2 nak datang.Rasa cepat betul masa berlalu..kan??Mungkin sebab kita semua makin sibuk mencari rezeki,menguruskan anak2,melengkapkan keperluan hidup sampai nak berehat2 dan mengira detik dan masa pun tak de.Jadi Setiap hari memang terasa pantas masa beredar.
Macam2 yang dah berlaku sepanjang 2014 ni.Tak terkecuali jugak karenah2 artis malaysia yang sentiasa cerita mereka  jadi perhatian dan kontroversi .Nak tahu siapa 10 artis paling kontroversi pada tahun 2014??



1-Rozita Che Wan - Boleh dikatakan artis yang sentiasa jadi tumpuan.kemana dia pergi,apa dia pakai,dengan siapa dia kawen,siapa anak nya,semua jadi perhatian sepanjang 2014 ni walaupun dia tak keluar dengan drama2 baru.Biasala..orang cantik..kan??



2-Hanez suraya - Memang cari penyakit bila dia dikatakan bercuti keluar negara dan menjalinkan hubungan dengan suami orang.Dikecam ramai puhak dan sekarang dia kembali single selepas memutuskan hubungan dengan lelaki tersebut.tawaran berlakon pun nak tak nak je muncul.Kesian..kan?



3-Sharnaaz Ahmad- Kalau tahun lepas hangat cerita tentang Sharnaz Ahmad dengan Shila Amzah,tapi tahun ni cerita bergaduh jugak,tapi dengan pelakon Lisdawati,.Kesian Lisdawati.dah la hamil,dimaki hamun pulak oleh peminat2 hero tamil nih.semuanya berpunca dari isu gurau2 kasar di set pengambaran sebuah drama popular.



4-fasha sandha - Yang ni citer sedih.Disaat dia sedang hamil ada pihak2 yang ingin melaga2 kan fasha sandha dengan pelakon popular Nora Danish.sampai suami Fasha sandha tampil menjelaskan semua kisah2 lama antara mereka bertiga.Tak baik la cucuk2 orang.tak de kerja lain ke?



5-Scha/awal - Siapa la yang tak teruja bila dapat anak.Lagi2 anak pertama.Awalnya Scha dan awal dikecam kerana mereka dikatakan menyembunyikan anak bila wajah anak mereka tidak didedahkan.kemudian sekali lagi mereka dikecam kerana mewujudkan satu akaun IG dan Facebook khas atas nama Lara Alana



6-Shila Amzah - Perselisihan faham berlaku antara Shila dan pihak media melayu menyebabkan Shila dikatakan diboikot oleh media melayu .semuanya berpunca dari konsert Shila Amzah yang tidak mendapat perhatian dari media melayu.



7-Nabila Huda - Bermula dengan percutian Nabila keluar negara bersama kekasihnya ,ramai yang mengecam tindakan Nabila hinggakan ayahnya ,Amy Search turut dikritik dan menyebabkan Amy hilang sabar lalu meluahkan kata2 yang kurang enak dilaman IG Nabila Huda.Nabila kemudiannya memadam kesemua gambar2 percutian nya di IG dan menyepikan diri dari laman sosial.Bila keadaan reda baru dia muncul semua..Bijak jugak dia tangani keadaan..kan??



8-Rita Rudaini - Ianya bagaikan drama lama yang diulang siar.Berkisar tentang bekas suami yang berat tangan nak hulur nafkah dan kali ni terbabit sekali dengan isteri baru bekas suaminya yang seolah2 menghalang bekas suaminya menghubungi Rita dan anak2.Tahun depan mungkin drama ni akan disiarkan kembali..heheh



9-Tauke Jambu - Bermula dari memaki hamun peminat dilaman sosial kemudian muncul pula dakwaan mengatakan gambar lelaki yang bercium didalam kereta yang tersebar adalah dirinya ,taukey menafikan dakwaan tersebut walaupun ada pihak yang mededahkan topi yang sering dipakai sama dengan gambar artis yang didakwa berkelakuan tidak senonoh itu..Agaknya topi tu memang ramai artis pakai kot...ataupun artis lain pinjam topi si taukey ni..siapa tahu..kan??


10-Azwan Ali - Kaki selfie ni memang selalu menjadi perhatian.Dengan gaya selfie nya yang dikatakan tidak kena tempat kerana tidak menghormati majlis dan terbaru dia dikecam kerana berpakaian wanita untuk satu iklan . ..kau ado??hhehe

sekian..

21 comments:

  1. bagus juga kontroversi ni dak
    secara tak langsung naikkan nama diorang
    kecuali si hanez suraya
    tak pasal-pasal kena buang gitu aje sebab buat tindakan terlebih bijak

    ReplyDelete
  2. Saya tak suka ambik tau sangat apa artis kita buat dan selalu pesan kat anak-anak tolong jangan kenali, tolong jangan minati artis-artis Melayu...lagi tak kenal mereka, lagi tak minat mereka lagilah baik, hehehehe....

    ReplyDelete
  3. azwan ali tu, bila masa yg dia tak kontroversi?

    hahaha

    ReplyDelete
  4. klu dah tahu diri tu artis , jgnlah buat yg tak elok ...

    ReplyDelete
  5. Memang best ar baca cerita artis hihi....
    Ingatkan sapa tadi yg bawah sekali tu, rupanya Azwan Ali.....astaghfirullahalazim

    ReplyDelete
  6. hahaha azwan ali rupanya yang last tu, ingatkan mak cik mana la tadi

    ReplyDelete
  7. err...tak tahu pun apa controversi dorg.

    ReplyDelete
  8. tahun depan artis maan pulak nak bikin panas buat kontroversi..hu3

    ReplyDelete
  9. waaaa .. cite retis fofular pun ada disini. patut traffik tinggi. hehehe.

    Tahniah Diana .. pandai diana tulis psl retis. KC tak reti. Pandai tulis ttg diri sendiri jer.

    ReplyDelete
  10. gambar last tu betul2 macam pompuan..heheh

    ReplyDelete
  11. Rita rudaini lagi x settle kes nafkah dengan bekas ex asben dia selagi tu la kontroversi dia tetap ada

    ReplyDelete
  12. azwan ali tetap dihati... hahhaha dia telussss....

    ReplyDelete
  13. azwan ali memang.... hahahaaa

    ReplyDelete
  14. kontroversi dan bakat biarlah seiring..macam Nabila Huda n Sharnaaz.hehe

    ReplyDelete
  15. Salam, haha bagus kak!mmg terbaik rating kak buat ni..semua mmg yg paling kontroversi! hahaha..

    ReplyDelete
  16. 'Panas' mereka ni semua. Kalau tak berani, tak boleh jadi artis sensasi.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox