10 ARTIS PALING KONTROVERSI TAHUN 2014

Assalamualaikum...

2015 nampak nya dah tak sabar2 nak datang.Rasa cepat betul masa berlalu..kan??Mungkin sebab kita semua makin sibuk mencari rezeki,menguruskan anak2,melengkapkan keperluan hidup sampai nak berehat2 dan mengira detik dan masa pun tak de.Jadi Setiap hari memang terasa pantas masa beredar.
Macam2 yang dah berlaku sepanjang 2014 ni.Tak terkecuali jugak karenah2 artis malaysia yang sentiasa cerita mereka  jadi perhatian dan kontroversi .Nak tahu siapa 10 artis paling kontroversi pada tahun 2014??



1-Rozita Che Wan - Boleh dikatakan artis yang sentiasa jadi tumpuan.kemana dia pergi,apa dia pakai,dengan siapa dia kawen,siapa anak nya,semua jadi perhatian sepanjang 2014 ni walaupun dia tak keluar dengan drama2 baru.Biasala..orang cantik..kan??



2-Hanez suraya - Memang cari penyakit bila dia dikatakan bercuti keluar negara dan menjalinkan hubungan dengan suami orang.Dikecam ramai puhak dan sekarang dia kembali single selepas memutuskan hubungan dengan lelaki tersebut.tawaran berlakon pun nak tak nak je muncul.Kesian..kan?



3-Sharnaaz Ahmad- Kalau tahun lepas hangat cerita tentang Sharnaz Ahmad dengan Shila Amzah,tapi tahun ni cerita bergaduh jugak,tapi dengan pelakon Lisdawati,.Kesian Lisdawati.dah la hamil,dimaki hamun pulak oleh peminat2 hero tamil nih.semuanya berpunca dari isu gurau2 kasar di set pengambaran sebuah drama popular.



4-fasha sandha - Yang ni citer sedih.Disaat dia sedang hamil ada pihak2 yang ingin melaga2 kan fasha sandha dengan pelakon popular Nora Danish.sampai suami Fasha sandha tampil menjelaskan semua kisah2 lama antara mereka bertiga.Tak baik la cucuk2 orang.tak de kerja lain ke?



5-Scha/awal - Siapa la yang tak teruja bila dapat anak.Lagi2 anak pertama.Awalnya Scha dan awal dikecam kerana mereka dikatakan menyembunyikan anak bila wajah anak mereka tidak didedahkan.kemudian sekali lagi mereka dikecam kerana mewujudkan satu akaun IG dan Facebook khas atas nama Lara Alana



6-Shila Amzah - Perselisihan faham berlaku antara Shila dan pihak media melayu menyebabkan Shila dikatakan diboikot oleh media melayu .semuanya berpunca dari konsert Shila Amzah yang tidak mendapat perhatian dari media melayu.



7-Nabila Huda - Bermula dengan percutian Nabila keluar negara bersama kekasihnya ,ramai yang mengecam tindakan Nabila hinggakan ayahnya ,Amy Search turut dikritik dan menyebabkan Amy hilang sabar lalu meluahkan kata2 yang kurang enak dilaman IG Nabila Huda.Nabila kemudiannya memadam kesemua gambar2 percutian nya di IG dan menyepikan diri dari laman sosial.Bila keadaan reda baru dia muncul semua..Bijak jugak dia tangani keadaan..kan??



8-Rita Rudaini - Ianya bagaikan drama lama yang diulang siar.Berkisar tentang bekas suami yang berat tangan nak hulur nafkah dan kali ni terbabit sekali dengan isteri baru bekas suaminya yang seolah2 menghalang bekas suaminya menghubungi Rita dan anak2.Tahun depan mungkin drama ni akan disiarkan kembali..heheh



9-Tauke Jambu - Bermula dari memaki hamun peminat dilaman sosial kemudian muncul pula dakwaan mengatakan gambar lelaki yang bercium didalam kereta yang tersebar adalah dirinya ,taukey menafikan dakwaan tersebut walaupun ada pihak yang mededahkan topi yang sering dipakai sama dengan gambar artis yang didakwa berkelakuan tidak senonoh itu..Agaknya topi tu memang ramai artis pakai kot...ataupun artis lain pinjam topi si taukey ni..siapa tahu..kan??


10-Azwan Ali - Kaki selfie ni memang selalu menjadi perhatian.Dengan gaya selfie nya yang dikatakan tidak kena tempat kerana tidak menghormati majlis dan terbaru dia dikecam kerana berpakaian wanita untuk satu iklan . ..kau ado??hhehe

sekian..

Previous
Next Post »

21 komen disini

Click here for komen disini
Yana Yani
admin
10 December 2014 at 16:18 ×

bagus juga kontroversi ni dak
secara tak langsung naikkan nama diorang
kecuali si hanez suraya
tak pasal-pasal kena buang gitu aje sebab buat tindakan terlebih bijak

Reply
avatar
10 December 2014 at 16:53 ×

semua artis hot hot ni..

Reply
avatar
JR
admin
10 December 2014 at 17:26 ×

Saya tak suka ambik tau sangat apa artis kita buat dan selalu pesan kat anak-anak tolong jangan kenali, tolong jangan minati artis-artis Melayu...lagi tak kenal mereka, lagi tak minat mereka lagilah baik, hehehehe....

Reply
avatar
Daddy Ziyyad
admin
10 December 2014 at 17:48 ×

azwan ali tu, bila masa yg dia tak kontroversi?

hahaha

Reply
avatar
Qaseh Vee
admin
10 December 2014 at 18:19 ×

klu dah tahu diri tu artis , jgnlah buat yg tak elok ...

Reply
avatar
hainom OKje
admin
10 December 2014 at 18:21 ×

Memang best ar baca cerita artis hihi....
Ingatkan sapa tadi yg bawah sekali tu, rupanya Azwan Ali.....astaghfirullahalazim

Reply
avatar
Cik Iman
admin
10 December 2014 at 20:05 ×

hahaha azwan ali rupanya yang last tu, ingatkan mak cik mana la tadi

Reply
avatar
Ainim Suju
admin
10 December 2014 at 21:30 ×

err...tak tahu pun apa controversi dorg.

Reply
avatar
kucha lana
admin
10 December 2014 at 21:43 ×

tahun depan artis maan pulak nak bikin panas buat kontroversi..hu3

Reply
avatar
10 December 2014 at 22:03 ×

waaaa .. cite retis fofular pun ada disini. patut traffik tinggi. hehehe.

Tahniah Diana .. pandai diana tulis psl retis. KC tak reti. Pandai tulis ttg diri sendiri jer.

Reply
avatar
10 December 2014 at 22:29 ×

gambar last tu betul2 macam pompuan..heheh

Reply
avatar
Nadia Johari
admin
10 December 2014 at 22:41 ×

macam-macam kontroversi timbul

Reply
avatar
10 December 2014 at 22:58 ×

Rita rudaini lagi x settle kes nafkah dengan bekas ex asben dia selagi tu la kontroversi dia tetap ada

Reply
avatar
11 December 2014 at 02:22 ×

azwan ali tetap dihati... hahhaha dia telussss....

Reply
avatar
deno
admin
11 December 2014 at 06:49 ×

azwan ali memang.... hahahaaa

Reply
avatar
SalbiahM
admin
11 December 2014 at 11:55 ×

kontroversi dan bakat biarlah seiring..macam Nabila Huda n Sharnaaz.hehe

Reply
avatar
Nafisa81
admin
11 December 2014 at 12:34 ×

Hanez paling malang kot....

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
12 December 2014 at 16:21 ×

Salam, haha bagus kak!mmg terbaik rating kak buat ni..semua mmg yg paling kontroversi! hahaha..

Reply
avatar
Asha Lya
admin
12 December 2014 at 17:50 ×

Penuh dgn kontroversi huhu

Reply
avatar
Mummydearie
admin
16 December 2014 at 15:49 ×

'Panas' mereka ni semua. Kalau tak berani, tak boleh jadi artis sensasi.

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment