Wednesday, 19 November 2014

SIAPAKAH ARTIS YANG BADAN NYA BERKETAK-KETAK NI??

Assalamualaiakum..



Tengahari tadi tengok satu rancangan tv tu.
Hujung2 rancangan tu ada jemput sorang artis nih..
tak kenal pun.
penyanyi baru kot..
berketak-ketak badan nya...

Bukan penyanyi lelaki..tapi perempuan..
heheh..terkejut jugak tengok gaya pakaian nya, tu..
Bukan nak ckap pasal aurat nye ..

(Nanti ada yang cakap saya ustazah mulut jahat..
dan suruh saya berprasangka baik
sedangkan nak prasangka apa nya kalau berlipat2 depan mata macam ni..)

Cuma nak bagitau pakaian nya tak kena langsung dengan
bentuk badan dan lagu yang dibawa.

nampak tak cantik ..
kan cantik kalau dia kenakan dress yang panjang..
baru lah sesuai dengan lagu dia tu..kan??
Lagunya macam balada sikit..sedap suaranya..


Kan nak masuk tv..
jadi pakai la yang nampak sopan sikit..
Lagipun katanya artis baru..
Selalunya artis yang pakaian macam ni susah sikit nak cari makan
dengan jual album..
peminat sekarang ni dah pandai berfikir dan pandai memilih.

Ok la..dah awak suruh saya berprasangka baik saya pun anggap je la'
dia artis baru yang belum ada duit untuk upah
perunding imej.

sekian..

17 comments:

  1. Di mana2 ada wanita berpakaian begini. Kesian, kan? Semoga mereka segera 'tersedar'...

    ReplyDelete
  2. errr kalau saya.. usahkan nak masuk tv, nak keluar buang sampah pun segan ketak2 macam tu... huhuhu mamtik I mulut longkang hahahaah.

    ReplyDelete
  3. ingatkan gambar lelaki atas tu. tp kan selebriti lelaki tu mcm pernah nampak dlm tv. x ingat maybe dia pelakon kot.

    aah fesyen wanita byk style mcm ni. moga dibukakan pintu hati semua muslimah utk berpakaian menutup aurat

    ReplyDelete
  4. ingat lelaki dalam gambar tu . katang betul

    ReplyDelete
  5. mungkin dia belum mampu mengupah
    fashion stylish sendiri? =)

    ReplyDelete
  6. Mungkin dia nk tunjuk 6pax dia kot.... duit bnyk blh beli kain bnyk sikit....;-/

    ReplyDelete
  7. brprasangka baik mayb dia org baru blm da perunding imej kot

    ReplyDelete
  8. HANDSOMENYA shahid kapoor..
    Out of topic jap...hehe

    ReplyDelete
  9. Asalam alamak jagalah aurat aman dan damai Dunia

    ReplyDelete
  10. Rasa gatai saja tangan nak komen, tapi kalau saya komen nanti ada yang kata menghina artis tu pulak....hehehehe..

    ReplyDelete
  11. err..semoga ada yang sudi menegur artis tu dan dia sendiri ada kesedaran dgn kesilapan fashion tu

    ReplyDelete
  12. Ketatnya. Kot yea pun style dye, janganlah pakai macam tu time nak masuk tv. Malu.

    ReplyDelete
  13. singgah pagi
    hari ini bz skit
    nak mengemas kat office

    ReplyDelete
  14. Alahaiiii...takkan tak perasan kot berketak² badan tu.

    ReplyDelete
  15. hahahahaha.saya tgk kak!!! hahaha.yelah kak.betul lah tu.mybe belum masyukkk.job x byk.haha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();