NEELOFA TAK LAYAN PEMINAT AJAK BERGAMBAR

Assalamualaikum...

Dulu saya pernah juga dengar orang cerita Neelofa ni sombong 
dan susah nak mesra dengan peminat.
Baru2 ni pun saya terbaca satu komen yang menegur Neelofa tentang cara dia melayan peminat dia.
menurut kata si ahkak tu 
Neelofa layan tak layan je diaorang masa 
diminta untuk bergambar bersama...


Kalau saya pun jadi akak tu saya pun kecik hati la..
Saya ajak bergambar dia pulak tak jawab apa.
suruh manager yang jawab kan..
dah tentu2 orang tu peminat neelofa..bukan 
peminat manager neelofa..kan?/
nak tahu cerita sebenar ?/meh baca komen Akak ni dengan Neelofa.



Wah..macam tu ke Neelofa layan peminat..dah tentu2 salam tu dituju kat dia..
kan???Mujur manager yang jawab kan..heheh
Memang la peminat ni bukan dia pikir awak nak cepat ke tidak..
tapi setakat snap gambar 3,4 keping apasalah nya..
Lagipun masa tu awak dah habis makan,,
tengah duduk2..bukan tengah berlari nak ketempat yang dituju..
Orang tu pun tak ajak photoshoot seharian..heheh..

tapi kalau perkara ni tak betul..
sabar je la neelofa oi..
(bajet cam Neelofa baca je blog ni..ekekk)


sekian...

Post a comment

27 Comments

  1. sebenarnya.. saya tak pernah teringin nak bergambar dengan retis.. saya mmg tak tau value diorang..

    ReplyDelete
  2. Nasib retis...
    Nasib julia tak berapa gemar bergambar ngan retis dan tak berapa suka nak tunjuk Oh i suka dia...suka dia...oh tak lah...setakat tengok boleh kot...hmmm sabor jelah baca ayat balas neelofa tu...sgt meninggi diri

    ReplyDelete
  3. Janganlah sombong..
    Nasihat utk diri saya sendiri..
    Rasul SAW sendiri melayan semua orang dgn baik, waima org yg menyakiti baginda...Kalau nak kira, baginda tu manusia terhebat, tapi takde pun meninggi diri

    ReplyDelete
  4. rasanya dia lebih baik diam dr jawab
    makin memburukkan keadaan

    ReplyDelete
  5. salah faham je kot..tapi so far retis yang saya prnh jumpa tak sombong bila diajak bergambar.

    ReplyDelete
  6. Dia belum pernah jadi ibu. Seorang ibu sebolehnya cuba nak tunaikan permintaan anak.

    Rasanya, kalau dia sendiri (si ibu), tak ingin kot nak bergambar dengan neelofa masa dia dok makan. Dah anak dia yang minta. Tapi, budak... apalah yang mereka tahu kan ?

    Neelofa sepatutnya lebih banyak belajar dan letak diri juga di tempat orang lain selain dari meminta orang lain meletak diri di tempat dia, kan ?

    Semoga semuanya berlapang dada...

    p/s : Me myself tak tingin nak bergambar dengan artis walaupun mereka dok saja saja tak buat apa apa... tapi... kalau artis yang peramah... kita jadi suka sangat nak bergambar dengan mereka... dan contoh orang itu adalah ABY YUS...

    ReplyDelete
  7. Hahahah! Buat rugi perasaan je bila dah minat sgt dgn selebriti but at the end, jadik mcm ni. Cara jwb pd peminat dlm IG (IG ke tu?)pun bikin sentap jiwa. Kamonlah. Maybe dah kerja selebriti. Berbaloi rushing sana sini tapi income lebat. Yg kayakan pun, of cos peminat jugak-kan? Itupun kalau Allah restui untuk turunkan rezeki pada kita semua. Yup, selebriti juga manusia biasa. Thats y, tak berbaloi nak minat sgt2 pd diorang ni.

    ReplyDelete
  8. Jwp salam tu wajib..org bg salam tu sebb mendoakn kamu..xperlu byk ckp..senyum pon xamik masa lama...

    ReplyDelete
  9. Kalau kita minat sangat seseorang artis tu pun sorrylah kita nak amik gambar huhu..Rela pandang dari jauh dan buat tak tau je hehe

    ReplyDelete
  10. being a public figure you should know the consequences and you should be friendly eventhough that you are not just for the sake of your reputations...but it will be nicer if you are down to earth and friendly on its own, it makes you as a better person...kalau humble lagi ramai orang sayang betul tak?

    ReplyDelete
  11. sy xpnh suka dgn neelofa ni...dia mmg poyo..blakon lgsg xbest pengacara pn biasa2 jer..nona tu mjr ad FF tlg bekap.huhu

    ReplyDelete
  12. Tapi pada kakaklah sebab awak tu selebriti walau dlm apa hal kena beralah.. itu yg terbaik

    ReplyDelete
  13. sian kat budak tu la...tul mak dia cakap nak jawap apa kat anak dia tu...emmm...neelofa rsnya stakat 1 2 keping gambo after makan tu tak de masalah pon kan...glamor pon sebab peminat kot...

    ReplyDelete
  14. penah ajak che ta bergambar.. dia cakap lepas makan ok.. lepas tu terus tak bergambar sampai sudah.. ada aku kesah.. haha

    ReplyDelete
  15. saya kesian dekat budak tu
    boleh bayangkan macamana mak seorang mak cuba penuhi permintaan anak
    tapi tulah harga jadi artis ni
    ko buat pun salah, ko tak buat lagilah salah

    ReplyDelete
  16. kan dah tau manusia biasa... walau celebriti hihihi tapi betul jugak macam apa yang neelofa tu reply, orang tengah makan kot... and tengah ada event kan... should respect that.

    ReplyDelete
  17. Sejak zaman saya muda-muda sampai dah tua sekarang, masih tak paham pasal apa orang Melayu suka bergambar dengan artis..?

    ReplyDelete
  18. reply JR: org melayu suka ambik gambar dgn artis blh tunjuk kat blog, fb segala macam laman sosial
    nanti org lain dtg sambut komen 'eh gambar dgn artis, bertuahnya!'..kikiki

    neelofa sweet berhijab

    ReplyDelete
  19. jadi orang biasa pun susah nak puaskan hati orang, apatah lagi as public figure.. :)

    ReplyDelete
  20. Tak payahlah nak bergambar2 bagai.

    ReplyDelete
  21. tak perlu kot bergambar or teruja dengan retis nieee... buang karenn...baik teruja nak bergambar dengan orang berjaya or alim ulama :)

    ReplyDelete
  22. saya pun banyak jugak jumpa artis..tgh2 jalan selisih dgn artis.. tapi tak kenapa tak excited sangat..just pandang then wat2 xtak tau je..hihihih

    ReplyDelete
  23. sy mmg x pernah nak minat dia itu... huhu...

    ReplyDelete
  24. dh nama pon artis..mestilah org nak bergambar... sesibuk mana pon peminat kena layan gak.. baru org suka... hihihu

    saya suka cara Dato' Mukriz Mahadhir... masa di dtg u saya.. time nk hbis event..saya tengok ramai pakat serbu nk bersalam dan bergambar... dia layan kan aja, lama plak tue.. patutnya time tue kena pergi makan bersama org kenamaan yg lain..sentiasa tersenyum ja... suka cara beliau dan ayahnya Tun Mahadhir...

    ReplyDelete
  25. Salam, hahaha no komen...actually klw letak diri sendiri, sy pun pernah je buat dek kat org sbb tgh pening pk psl benda lain dan malas nak layan org..tp disebabkan kita bukan artis so, entahlah, susahnya jd artis..haha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)