GAMBAR-GAMBAR COMEL ANAK ROZITA CHE WAN DAN ZAIN SAIDIN -AAISYAH DHIA RANA

Assalamualaikum...

Jom le kita tengok perkara2 yang comel dan indah je hari ni ye..
Aaisyah Dhia Rana..
Memang comel anak pasangan popular,
Rozita Che wan dan Zain Saidin nih..









sekian..

Post a comment

10 Comments

  1. Nama Aishah tu menyerupai nama isteri Nabi....semoga bila besar nanti dia menjadi Muslimah sejati..

    ReplyDelete
  2. Memang comel anak Che Ta dan Zain....nama pun cantik dan penuh makna...

    ReplyDelete
  3. Comel nya nama dia.. ... kebelakangan ni ramai yg dapat baby girl..syoknya..

    ReplyDelete
  4. wow, siap ada photoshoot untuk anaknya, bolehla dijadikan sebagai kenangan. :D

    http://www.adarain.com/

    ReplyDelete
  5. Salam, aduii aku geram tgk anak diorang ni, lahir2 je terus putih, xsempat nak merah2 cam baby biasa..haha..mcm sleeping beauty dah tgk dia tidur..btw, tahniah utk photografer, susah kot amek gambar baby..

    ReplyDelete
  6. Husss... Semangat.
    Semua comel except gambar last.
    Papa nye ternampak pusat pulak...

    ReplyDelete
  7. ala...pic last tu spoil la...yang lain sume comel2 belaka...

    ReplyDelete
  8. Comelnya Aaisyah Dhia Rana secomel namanya :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)