Wednesday, 26 November 2014

GAMBAR BINTANG KOREA RAIN DI MAJLIS PERASMIAN BUTIK MCM KUALA LUMPUR

Assalamualaikum...

best nya dapat tengok Rain dekat2..
ahahah...dah la sekarang drama lakonan dia tengah jadi kegilaan..kan??
siapa yang layan drama MY lovely Girl  kat OneHD tau la betapa bestnya drama ni..kan??






Kedatangan Rain ke Malaysia untuk merasmikan Butik MCM
di Pavilion Kuala Lumpur..
Jom la nengok Gambar2 dia..




   


Cantik Yasmin hani sekarang kan??
sejak berambut pendek nih..
comel..:)

sekian..

16 comments:

  1. Kegilaan sangat rain ni kan...hensemmm..hehe

    Ibu Hana

    ReplyDelete
  2. dapat bergambar dengan hero kacak rain ni pun jadi :)

    ReplyDelete
  3. tumpang tengok je... hahahha kpoperss mesti ramai teruja ni...

    ReplyDelete
  4. cutenya.. haha..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  5. ehh..rain dtg malaysia ke??? omggg

    ReplyDelete
  6. lain benor muka si Rain tu bila rambut pendek kan sis hehe.

    ReplyDelete
  7. wewittttttt...diana peminat cerita korea ye...sure pasti seronok kan tgk dia hadir ke malaysia...greatttt picture...

    ReplyDelete
  8. bla tgk rain ni 1 je sy igt... FULL HOUSE! ;-)

    ReplyDelete
  9. Salam, hahaha gambar selfie Yasmin ade rain kat belakang comel..bermakna sgt dpt selfie cmtu, haha..tgk rain ni..
    aku teringat iklan syampun yg ade dia ckap...
    "Hai~ nama saya rain~" haha

    ReplyDelete
  10. Kazen deno minat sangat ngan si Rain ni^^

    - DayangDeno -

    ReplyDelete
  11. Kazen deno minat sangat ngan si Rain ni^^

    - DayangDeno -

    ReplyDelete
  12. Kazen deno minat sangat ngan si Rain ni^^

    - DayangDeno -

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();