Thursday, 20 November 2014

BUNG MOKHTAR MINTA ASTRO DITUTUP

Assalamualaikum..



Banyak betul la iklan kat astro sekarang ni..
dulu siaran oneHD ni lagi la kurang iklan..
rasanya 20 minit sekali baru iklan.
lepas tu iklan nya cuma iklan tentang rancangan2 di OneHD je..
tapi sekarang iklan ubat gigi ada,iklan maxis ada,,lama pulak tu..
kacau la.

Itu baru siaran oneHD .Yang lain2 macam
Ria ,Prima  dan Oasis tu jangan cakap la..kan??
macam kita bayar bulan2 nak tengok iklan pulak.
Satu sebab saya jarang tengok tv3 sebab banyak iklan..
Ni astro pun nak buat macam tu jugak..
geram nya..

Tak boleh nak ikut cadangan YB Bung Moktar kat parlimen semalam..
katanya  Astro perlu ditutup segera kerana melanggar perjanjian
dengan pihak kerajaan yang sebelum ini tidak
membenarkan penyiaran sebarang iklan
kerana ianya saluran berbayar.

tak kan nak tutup..
dah la siaran tv tak de kat rumah saya nih..
YB ni pun..sampai nak suruh tutup pulak..



Cekik dia jangan tak cekik..
heheehhe

sekian..

9 comments:


  1. Malam ni kan malam Jumaat? Elok sangatlah jika Izette nak cekik Bung Mokhtar tu pun, hehehehehe....

    ReplyDelete
  2. dgr dia bg siaran free smpai awl thun dpn tp kene tmbh rm5 lg bil bulanan after habis siaran free tu...mcm yg terjd sebelum ni..tp betulke...adehhh

    ReplyDelete
  3. Ye lah DR....kena angin sikit dah tak de siaran Astro ni tau hihi....
    Tak marah ke zizie ezette kalau Astro tutup...sian bini dia kang boring pulak.hihi

    ReplyDelete
  4. langgan astro sbb nk siaran tv jelas jer...

    ReplyDelete
  5. hahahah comey je zizie sakat hasben... urmm tapi astro memang cekik darah sekarang, potong nak awal... saluran tayang2... punyalah banyak cerita.... citer yang sama gak ulang2... kan best kalau buat rekues kat astro citer best2... sobs

    ReplyDelete
  6. ala..janganlah tutup.astro pasni kena pasang cite shaheizy sam hari-hari, biar sejuk hati abang ipar dia..haha

    ReplyDelete
  7. Nak terminate ASTRO. Jarang tgk tv. Klu tgk pun, mst siarang ulangan. Bek amek internet. Klu nak tgk, download je. Huhuhuhu!

    ReplyDelete
  8. nasib astro takde, lagipun memang jarang tengok tv..lebih suka tengok online..takde iklan pun..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();