BLOGGER RAJIN YANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN BLOG

Assalamualaikum...



Tau tak blog Yumida??
Saya tak tahu la sejak bila saya kenal blog ni..
rasanya dari zaman saya suka blogwalking malam2 dulu
dengan blogger adik2 nih..
jangan tak tau,dulu kan..
masa tahun 2010,2011,2012 dulu la..
kalau komen2 ni waktu siang je..
bila malam je mula la buat blogpecut..
Setakat tinggal jejak kat shoutbox je..
yang tak de shoutbox jangan gatal2 nak join belogpecut..
hahhahaha,,kita kenal masa tu ke Yumi???
ingat tak bila..??

Awak pulak mesti dah kenal blog Yumida..kan??
Rugi la tak kenal dan komen2 kat blog dia..
Rank alexa nya cantik tau..
Satu lagi cara nak dapatkan rank alexa yang baik ialah dengan
meninggalkan komen di blog yang mempunyai rank yang baik..

Pada yang belum ke blog Yumida..
di persilkan lah ye..
Komen2..folllow2..ok..

Yumida adalah salah seorang penaja
GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM
bagi peserta2 GA jangan
lupa untuk follow blog Yumida seperti yang dinyatakan di dalam
syarat penyertaan..klik link di bawah untuk ke blog Yumida.



sekian..

Post a comment

14 Comments

  1. rasa cam penah kot tersermpak time rajin blogwalking dulu.. skrg agak kureng sudah.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. kenal...ahli GSF....dia punya nuffnang buli tahan incomenya

    ReplyDelete
  3. Knl juga Bloger ni masa mula brjinak2 dgn blog ni

    ReplyDelete
  4. ooO.. boleh blogwalking nanti.. bestnya dunia blog ni ramai kawan

    ReplyDelete
  5. mestilah kenal..sesekali sudi juga singgah blog saya..

    ReplyDelete
  6. Yg saya tau, dia mmg aktif up entry...tak mcm saya. Hehe

    ReplyDelete
  7. patut la batuk2 td, rupanya ada org panggil nama kita

    kak sy masih ingat lagi tahun 2011-2012 sy pernah ke blog akak. time tu tema blog akak biru. kat kotak komen ni ada tulis warning jgn paste link warna biru.

    1 sy suka blog akak, loading blog sgt laju. masa tu kenal gitu2 je. sekarang baru rs kenal lbh dekat. thanks tau buat review blog. yeyey...hepi

    ReplyDelete
  8. Yumida memang tajin..murah rezeki dia

    ReplyDelete
  9. kena intai ni....nk minta tunjuk ajar...

    ReplyDelete
  10. Sis nie memang kayalah. Pandai dye cari duit guna blog. Ribu riban lagi tu.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)