BLOGGER NI DAH BER DOT COM...


Assalamualaikum...

Ini kali kedua blog Parih di blog saya.
Blog yang kemas dan cantik..
Memang tak rugi kalau kawan2 ke blog dia
sebab ada banyak entry menarik..

Parih juga sangat rajin update entry baru.
Rajin blogwalking dan
tinggalkan komen.

kalau kawan2 nak kan tips dan tutorial berkaitan blog
dan komputer
boleh la minta pendapat Parih..

Parih sekarang dah pakai domain sendiri..
Dah berdot.com pun..
tahniah,.


Parih adalah salah seorang penaja
GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM
bagi peserta2 GA jangan
lupa untuk follow blog Parih   seperti yang dinyatakan di dalam
syarat penyertaan..klik link di bawah untuk ke blog dan Fb page parih.



sekian...


Post a comment

10 Comments

  1. haah..perasan jugak aritu..dh tukar domain..tahniah parihh :)

    ReplyDelete
  2. Blog kemas...entry santai..tbaik

    ReplyDelete
  3. ok baru siap terjah.. blog yang kemas dan menarik....

    ReplyDelete
  4. kalau diana tak bagitau tak perasan pula..

    ReplyDelete
  5. Bilalah saya nak ber dot.com plak nih.

    ReplyDelete
  6. Barulah nama blogger tegar kalau berdot com..Insyaallah kalau ada masa nanti okje terjah

    ReplyDelete
  7. teringin nak berdotcom jugekkk tapi kedekut punya pasal.. haha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)