BELI JUBAH DAN BAJU MUSLIMAH DI SWEET MUSLIMAH

Assalamualaikum...

Sekarang ni memang ramai yang selesa memakai jubah ..kan??
Saya pun suka sebab lebih selesa.nak bergerak..
Jubah sekarang macam2 fesyen dah,.Bukan macam dulu yang sekadar warna hitam,putih ..
Tak pun jubah yang kosong je..ada satu kaler je kat jubah tu..
Dulu memang macam tu la jubah nya..

Bukan sahaja warna yang menarik
Malah potongan jubah yang sesuai dengan saiz si pemakai
dan jenis fabrik membuatkan jubah lebih diminati dan selesa digayakan
walaupun negara kita ni paham2 je la keadaan cuacanya macam mana.
tapi jubah tetap jadi pilihan.


Koleksi Ukhti

Dulu kalau kata jubah ni kita dok pikir.."macam orang arab"
tapi sekarang tak lagi..Jubah dah jadi pakaian harian orang ,Malaysia pulak.
Bukan saja menutup aurat malah memang manis je bila digayakan.
Gabungan warna-warna yang menarik membuatkan jubah lebih menjadi pilhan
orang2 muda masa kini..

Kat  mana nak dapatkan jubah yang cantik dengan harga murah?


klik untuk dapatkan jubah cantik dan murah!!

Memang mudah sangat nak dapatkan jubah yang murah tapi cantik.
Tak payah nak menapak dari satu kedai ke satu kedai.
Pilih saja di Sweet Muslimah.
Macam2  jubah dengan warna yang menarik boleh kawan-kawan pilih di Sweet Muslimah.
Rekaan terkini dan kain yang berkualiti.
Bila pakai nampak lebih manis sebab menutup aurat .


Disini juga kawan2 boleh dapatlkan baju muslimah yang cantik.
Malah disediakan juga pakaian muslimah untuk kanak-kanak.




Klik jer link ni dan buat pesanan (klik di sini)

Program Affiliate Sweet Muslimah

Rupanya ramai lagi yang belum join program affiliate dari sweet Muslimah ni.
dengan hanya meletak kan banner sweet Muslimah
kawan-kawan boleh menjana pendapatan sampingan.
Saya sendiri dah merasa hasil nya..
tak sampai sebulan saya dah boleh dapat bayaran.

Program ini percuma untuk 1000 yang pertama buat masa ini
jadi cepat2 mendaftar.nak tahu lebih lanjut klik kat sini.


sekian...

Previous
Next Post »

10 komen disini

Click here for komen disini
Dila Kazuha
admin
11 November 2014 at 10:50 ×

saya sekarang pun lebih selesa pakai jubah...mmg gila jubah pun sekarang ni.. nice!! ^^

Reply
avatar
11 November 2014 at 11:06 ×

suka jubah tapi cikgu blh pakai jubah hanya hr jumaat je..tu yg jarang sngt beli jubah..

Reply
avatar
11 November 2014 at 11:22 ×

cantik cantik jubahnya..fiza pun nak buat koleksi jubah :)

Reply
avatar
Asha Lya
admin
11 November 2014 at 11:39 ×

Memg lawa..lya pun brkenan

Reply
avatar
11 November 2014 at 11:39 ×

sweetnya jubah-jubah ni semua...

Reply
avatar
11 November 2014 at 15:26 ×

suka..tp msih xde koleksi...hik3

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
24 November 2014 at 13:21 ×

Salam, cantik2 jugak jubahnya..sy pun tgh nak cari jubah2 yg boleh pakai utk hari2 biasa...nak jd muslimah katanya, hihi~

Reply
avatar
Yos Favorite
admin
15 January 2015 at 22:02 ×

SweetMuslimah memang selalu mengeluarkan pakaian yang cantik dan berkualiti.

I ingat nak jual baju muslimah online juga di laman I.

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment