Skip to main content

BELI JUBAH DAN BAJU MUSLIMAH DI SWEET MUSLIMAH

Assalamualaikum...

Sekarang ni memang ramai yang selesa memakai jubah ..kan??
Saya pun suka sebab lebih selesa.nak bergerak..
Jubah sekarang macam2 fesyen dah,.Bukan macam dulu yang sekadar warna hitam,putih ..
Tak pun jubah yang kosong je..ada satu kaler je kat jubah tu..
Dulu memang macam tu la jubah nya..

Bukan sahaja warna yang menarik
Malah potongan jubah yang sesuai dengan saiz si pemakai
dan jenis fabrik membuatkan jubah lebih diminati dan selesa digayakan
walaupun negara kita ni paham2 je la keadaan cuacanya macam mana.
tapi jubah tetap jadi pilihan.


Koleksi Ukhti

Dulu kalau kata jubah ni kita dok pikir.."macam orang arab"
tapi sekarang tak lagi..Jubah dah jadi pakaian harian orang ,Malaysia pulak.
Bukan saja menutup aurat malah memang manis je bila digayakan.
Gabungan warna-warna yang menarik membuatkan jubah lebih menjadi pilhan
orang2 muda masa kini..

Kat  mana nak dapatkan jubah yang cantik dengan harga murah?


klik untuk dapatkan jubah cantik dan murah!!

Memang mudah sangat nak dapatkan jubah yang murah tapi cantik.
Tak payah nak menapak dari satu kedai ke satu kedai.
Pilih saja di Sweet Muslimah.
Macam2  jubah dengan warna yang menarik boleh kawan-kawan pilih di Sweet Muslimah.
Rekaan terkini dan kain yang berkualiti.
Bila pakai nampak lebih manis sebab menutup aurat .


Disini juga kawan2 boleh dapatlkan baju muslimah yang cantik.
Malah disediakan juga pakaian muslimah untuk kanak-kanak.




Klik jer link ni dan buat pesanan (klik di sini)

Program Affiliate Sweet Muslimah

Rupanya ramai lagi yang belum join program affiliate dari sweet Muslimah ni.
dengan hanya meletak kan banner sweet Muslimah
kawan-kawan boleh menjana pendapatan sampingan.
Saya sendiri dah merasa hasil nya..
tak sampai sebulan saya dah boleh dapat bayaran.

Program ini percuma untuk 1000 yang pertama buat masa ini
jadi cepat2 mendaftar.nak tahu lebih lanjut klik kat sini.


sekian...

Comments

  1. saya sekarang pun lebih selesa pakai jubah...mmg gila jubah pun sekarang ni.. nice!! ^^

    ReplyDelete
  2. suka jubah tapi cikgu blh pakai jubah hanya hr jumaat je..tu yg jarang sngt beli jubah..

    ReplyDelete
  3. cantik cantik jubahnya..fiza pun nak buat koleksi jubah :)

    ReplyDelete
  4. Salam, cantik2 jugak jubahnya..sy pun tgh nak cari jubah2 yg boleh pakai utk hari2 biasa...nak jd muslimah katanya, hihi~

    ReplyDelete
  5. SweetMuslimah memang selalu mengeluarkan pakaian yang cantik dan berkualiti.

    I ingat nak jual baju muslimah online juga di laman I.

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …