Skip to main content

MOOD HINDUSTAN LA KITA PETANG NI..

Assalamualaikum...

Tak de apa nak cerita petang ni.
Jom la kita menyanyi..saya suka lagu nih..
Siap lirik saya bagi nih..
masa ni la nak test try cuba tengok skill kita cakap indostan..
lagu  paling senang sekali nak ikut..
nak sebut pun senang..Jom nyanyi..
eekekek





Yeh sama sama hain yeh pyar kaa, kisee ke intajar kaa
Dil na chura le kahee meraa, mausam bahar kaa
Yeh sama sama hain yeh pyar kaa, kisee ke intajar kaa
Dil na chura le kahee meraa, mausam bahar kaa

Basane lage aakhon me kuchh aise sapne
Basane lage aakhon me kuchh aise sapne
Koyee bulaye jaise nainon se apane
Nainon se apane
Yeh sama sama hain didar kaa, kisike intjar kaa
Dil na chura le kahee meraa, mausam bahar kaa

Mil ke khayalo me hee apane balam se
Mil ke khayalo me hee apane balam se
Nind gawayee apanee maine kasam se
Maine kasam se
Yeh sama sama hain khumar kaa, kisike intajar ka
Dil na chura le kahee meraa, mausam bahar kaa

Me to hu sapno ke raja ki rani
Me to hu sapno ke raja ki rani
Sach ho na jaae ye jothi kahaani
Jothi kahaani
Yeh sama sama hain iqaraar ka, kisike intajar ka
Dil na chura le kahee meraa, mausam bahar kaa

Yeh sama sama hain yeh pyar kaa, hmm hmmm
Hmm hmmm hmm hmmm hmm hmmm hmm hmmm.

sekian...

Comments

  1. Hahahaha aku tgk lirik dia yg Yeh Sama Sama tu je aku dah gelak dah, sbb mcm bahasa melayu..tergeliat lidah nak menyanyi ni haa~ haha

    (sorry kak, aku tgh xde kerja, so stiap kali ko update aku terus je terjah..jgn bosan ea? hahaha)

    ReplyDelete
  2. Aik mood Hindustan plak Kak ptg2 ni kihkihkih

    ReplyDelete
  3. hehe...lagu lama ni
    tetiba teringat lak nostalgia giler hindustan! =)

    ReplyDelete
  4. hehe...lagu lama ni
    tetiba teringat lak nostalgia giler hindustan! =)

    ReplyDelete
  5. wahhh... layan hindustan...I'm a hardcore fans of SRK...lol...

    ReplyDelete
  6. saya tengah layan Kal Ho Naa Ho ^^,

    ReplyDelete
  7. Cerita apa tu Diana?Tak boleh tgk video. Opis block Youtube.

    ReplyDelete
  8. layan hindustan pulak ye..hehehe

    ReplyDelete
  9. hahahaha adohai..mood hindustan lak

    ReplyDelete
  10. boleh geng ngan adik beradik SA diorang mmg hantu hindustan...

    ReplyDelete
  11. Diana, loghat yang ada kat Malaysia ni pun dah buat saya semput inikan pulak nak ajak nyanyi lagu Hindustan. Izinkanlah saya mengundur diri gitu.

    Kipas-susah-nak-mati filem Hindustan rupanya mak Mikhail dan Maisarah ni yek!

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …