Skip to main content

BERAPA JUMLAH VISITOR DAN PAGEVIEW BLOG ?

Assalamuakikum...

uv sehingga jam 8 tadi.


Semalam ada yang  berminat untuk beriklan di blog saya bertanya berapa jumlah visitor dan pageview blog ini dalam sehari?Saya dah letak kan maklumat tersebut di dalam entry ini. Sebelum ni saya terlepas pandang benda ni.

Tak terfikir pun nak letak kan maklumat tersebut di post tu.Bila di tanya baru gelabah nak screen capture bagai.Harap2 ianya membantu anda2 yang berminat menggunakan blog sebagai medium pengiklanan  untuk memilih blog yang sesuai .

Tak pe la..lepas ni kena la rajin2 update prestasi blog kat entry tu.Mudah orang nak memilih dan memutuskan sama ada nak guna blog kita atau tak..kan??

Kalau dia tak tahu berapa jumlah pengunjung blog kita macam mana dia nak yakin blog kita mampu memperkenalkan produk nya pada orang lain..kan??kalau kita sendiri pun mesti lah nak beriklan di blog yang ramai pengunjung.baru lah berbaloi dia nak bayar.

sekian..




Comments

  1. banyak tu diana
    jauh saya nak kejar =)

    ReplyDelete
  2. ramainye pembaca akak. jauh tak terkejar saya :)

    ReplyDelete
  3. Wowww..sangat lumayan tu...Nanti bolehlah berikan sikit kat saya.....

    ReplyDelete
  4. blog cik nor tak ramai pon..huhu

    ReplyDelete
  5. Tinggi juga tu Diana. Kakcik nak dapat 500pv dalam tempoh 24 jam pun payah...

    ReplyDelete
  6. dulu rajin juga hari2 check uv. skang dah tak rajin sgt. smeinggu 2-3 kali je check

    ReplyDelete
  7. Tinggi nye pv blog... terbaik dah pv.. cuma uv tu.. hmm... apapepun tahniah .. saya punya x boleh lawan lagi akak.. :")

    ReplyDelete
  8. pergh...tu belum peak hour lagi tu...best2!!

    ReplyDelete
  9. unique visitor tu yg mengancam perrghhhh tahniahhh!!

    ReplyDelete
  10. tahniah...
    aida plak jarang cek. tak tahu la ramai ke visitors :)

    ReplyDelete
  11. pageview blog diana ni memang tinggi..terbaik

    ReplyDelete
  12. Betul tuh...pentingnya uv n pv nih

    ReplyDelete
  13. Salam, yup betul tu!! tp blog kak mmg sesuai org beriklan, setiap entry byk je komen aku tgk, means org seronok bace dan beri feedback..tahniah!! :D haha

    ReplyDelete
  14. dulu rajin buat review produk. skrg dah slow. klo trafik masyuk, blh akak try apply iklan geniee. memang masyuk hari2.

    ReplyDelete
  15. Masyukkkkk tu namanya DR...org dah start bertanya.....Semoga berjaya yer.Pandai awak memanfaatkan blog yer

    ReplyDelete
  16. Banyak UV tu....tahniah ye....:D

    ReplyDelete
  17. memang banyak UV blog akak ni...kalau sy ni...tak tahu nak percaya mana satu...stats Nuffnang tunjuk lain...stats kat dashboard blogger.com pun tunjuk lain...google analytics pun tunjuk lain...mana satu nak ikut ? huhu

    ReplyDelete
  18. Tahniah... all the best Diana.. :)

    ReplyDelete
  19. Blog kakdina PV tinggi!! deno tak tinggi sangat.. huhuuu

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …