3 BLOGGER YANG SAYA KAGUMI

Assalamualaikum...

Ayat kemain  kan??heheh..


Dah masuk 4 tahun lebih saya dalam dunia blogging ni ,banyak juga la blog-blog yang saya ikut dari awal dulu sampai sekarang dan ada antara mereka yang saya sangat kagumi.Nak tahu siapa??

1-Lyaafrina
Siapa yang tak kagum dengan ketabahan wanita bersemangat waja ini.Dugaan apa yang dia tak tempuhi?Hinggakan rakan-rakan blogger yang lain pun turut sama merasa sakit nya bila dia dilanda kesusahan.tapi setiap coretan nya betul-betul mengajar kita untuk cekal kan hati,terus sabar dan tenang.

2-Blog coklateyes
Siapa kata wanita berbadan besar tak boleh berjaya?Dengan semangat dan keberanian gadis comel ini berjaya menapak dalam setiap bidang yang dia minati.Dari pengacaraan dan sekarang dah berjinak-jinak dalam perniagaan.

3-Dari jari-jari halus ku
Seorang lagi wanita hebat.Sentiasa bersikap positif dan selalu berkongsi rutin harian nya yang banyak memberi inspirasi pada wanita lain supaya walau sesibuk mana pun penampilan diri tetap perlu diutamakan.Siapa sangka wanita cantik ini sudah berusia 41 tahun??



Itu lah 3 blogger yang sangat saya kagumi..Walaupun mereka bukan lah blogger yang sebaris dengan nama-nama besar tapi semangat mereka cukup besar , kuat  dan boleh menjadi ikutan  wanita lain.



Contest Blogger Yang Dikagumi ini dianjurkan oleh Nadot.mydan ditaja oleh Ejam Othman & Hey.my.

sekian...
Previous
Next Post »

28 komen disini

Click here for komen disini
ComelComot
admin
28 October 2014 at 14:25 ×

pertama kali singgah sini..

Reply
avatar
Yana Yani
admin
28 October 2014 at 14:35 ×

contest rupanya
nama blogger yang disenaraikan tu tak penah kenal
nanti nak p terjah =)

Reply
avatar
Fiza Rahman
admin
28 October 2014 at 14:45 ×

Good luck. Blog lya memang selalu baca. Nak terjah lagi 2 tu.

Reply
avatar
28 October 2014 at 14:52 ×

nama2 blogger tu mmg akak slalu terjah dulu. now nak pergi terjah balik lepas 2 tahun tak berblog hehehe :)

Reply
avatar
28 October 2014 at 14:59 ×

wahhhhh...senyum smpi ke telinga blogger2 kt ats tu...

Reply
avatar
28 October 2014 at 15:01 ×

semua kita suka.....memang baca cita dorang tak jemu....

kak alin pun kagum ngan blog awak diana...berterus terang...hehehehe

Reply
avatar
paridah
admin
28 October 2014 at 15:13 ×

boleh kongsi kehebatan semangat mrk...

Reply
avatar
paridah
admin
28 October 2014 at 15:13 ×

boleh kongsi kehebatan semangat mrk...

Reply
avatar
paridah
admin
28 October 2014 at 15:13 ×

boleh kongsi kehebatan semangat mrk...

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
28 October 2014 at 15:21 ×

nak kenal mereka juga..
oo contest ke..baru tau

Reply
avatar
Sunah Sakura
admin
28 October 2014 at 15:27 ×

nasib baik takleh post gambar thumbs up kat komen ni ha... :p

Reply
avatar
Aisy Nasiha
admin
28 October 2014 at 15:28 ×

Wah..ada contest mcm ni. LYA sy memang sangat setuju.. mmg kagum dgn kekuatan mental dia..mmg kagum.sangat.

Reply
avatar
Kiz MySelf
admin
28 October 2014 at 16:00 ×

Gud luck..setiap kita ada kelebihannya..

Reply
avatar
Nadot
admin
28 October 2014 at 16:03 ×

tq join Diana! serius tak pernah tersinggah blog mereka-mereka dalam senarai ni. Tq memperkenalkan blogger-blogger yang positif macam diorang untuk dijadikan inspirasi yang lain.. InsyaAllah akan terjah blog diorang nnt :)

Reply
avatar
28 October 2014 at 16:12 ×

ooh..contest..hihi..oklah mana2 pun janji halal..hehehe..tapi bagus jugak diana buat entri ni sebab akak klik kat link dari jari-jari halusku, lorrr...rupanya blog misz eila..dah lama benar tak masuk blog dia..daripada tahun 2012 kot..fuh, lama betul..

Reply
avatar
Amanina
admin
28 October 2014 at 16:15 ×

menarik jugak ni nak jalan2 blog diorang :D

Reply
avatar
Mimi Azirah
admin
28 October 2014 at 16:26 ×

Blogger pertama n kedua sy kenal..yg ketiga xkenal lg..nti nk terjah

Reply
avatar
28 October 2014 at 16:40 ×

kagumi mereka juga..contoh blogger yang terbaik :)

Reply
avatar
Lynn Damya
admin
28 October 2014 at 17:04 ×

Salam, haaa kalau aku masuk contest ni, blog kau mmg termasuk sekali, sbb aku suka blog kau kak..haha

Reply
avatar
Cik Nadyya
admin
28 October 2014 at 18:03 ×

contest rupanya.. goodluck kak :)

Reply
avatar
hainom OKje
admin
28 October 2014 at 18:05 ×

Bolehlah terjah blog mereka lepas ni DR

Reply
avatar
29 October 2014 at 07:30 ×

Waaa .. ada nama Kc. Tq Diana sbb kagum dgn Kc. Baru ingat nak tanya kenapa tanya umur .. dah tau dah jwpn. Hehe.

Reply
avatar
LydSunshine
admin
30 October 2014 at 11:34 ×

oh, saya tak tersenarai. Sedih.. ~~

eheee.,. tipu je. Lya mmg patut dikagumi. Tapi yg 2 lagi tu belum pernah baca. nnt boleh le singgah. Good luck diana.

Reply
avatar
Mummydearie
admin
30 October 2014 at 13:46 ×

Lya tu saya taulah. Selalu juga singgah di blognya. Memang kagum dengan semangat kental Lya yang masih muda ni. Tabah sungguh menghadapi setiap dugaan yang datang. Rasa malu pulak pada diri sendiri yang tak tahan ditimpa dugaan. Lagi dua tu tak pernah dengar. Nak gi menyinggahlah nanti!

Reply
avatar
Mad Parihh
admin
30 October 2014 at 20:38 ×

bw la . apa lagi . huhuu

Reply
avatar
27 October 2016 at 20:41 ×

Mungkin saye baru pertama kali singgah disini, tapi saya melihat blog ni bagus dan rajin. Curhatannya juga cukup bagus, maaf minta kunjungan balik di : Kamar Set Minimalis Mewah Jepara

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment