Tuesday, 16 September 2014

JOM TONTON A WELL-RAISED DAUGHTER

Assalamualaikum...




hari ni saya dengan anak2 dok kat rumah je..
tak kemana2 pun sebab suami kena kerja..
Jadinya melayan drama korea je la..
saya nak habiskan episod citer jang Ha Na ni..
kalau kat Ch393 astro Tajuk drama tu The Good Daughter Hana..
tapi kalau kat nak tengok online tajuk nya
A Well-raised Daughter..

Drama ni best tau..
Ianya tentang seorang wanita yang terpaksa
membesarkan anak perempuan nya menjadi seperti seorang lelaki
supaya anak nya dapat memwarisi syarikat keluarga.
Masa tu macam2 la terjadi
sampai la anak perempuan dia yang menyamar jadi lelaki tu
berjaya menjadi pewaris Syarikat tersebut..


Tapi tak lama selepas tu macam2  jadi dalam Syarikat tu
akibat hasad dengki keluarga tiri dia..
kalau siapa nak tau seterusnya apa jadi kena la tengok ye..
saya sekarang pun baru sampai episod 70.heheh..

siapa yang suka layan drama keluarag korea boleh la tengok sini ye..

ok..jom bw dulu..
malam tadi sempat jugak saya bw dan jumpa
banyak blog2 baru yang seronok untuk di baca..

sekian..

7 comments:

  1. Dah lamaxlyn korea .. asal kayan je nangis .tq !

    ReplyDelete
  2. Wah...sama..saya pun sekarang ni wajib tonton 2 je..citer hana ni dan angle's eyes.. hana ni panjangnya ...sejak sibuk ni saya mula mengilat.. tgk selang2 di drama fire.. dah nak episod 90.

    ReplyDelete
  3. Saya layan juga drama ni. Yang selalu mengingatkan dah tentu si Abang. Kalau saya mogok tak mahu tengok, mulalah dia tanyak kenapa Mommy tak tengok Good Daughter Hana malam ni? Kadang tu boleh pulak tukang ceritakan balik episod yang saya tak tengok :)

    Sekarang tengah layan Angel's Eye dan Temptation. Tengah dap dup dap dup jantung nak tahu kisah selanjutnya :D

    ReplyDelete
  4. mesti best ni. lama jugak tak tengok citer korea.

    ReplyDelete
  5. best citer ni...tapi sedih skit...skang tengah layan citer temptation...best jugak..

    ReplyDelete
  6. dah lama tak layan cerita korea kecuali running man..hehehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();