Sunday, 28 September 2014

GIVEAWAY SEPANJANG HARI

Assalamualaikum...




Ambik masa dua hari saya nak menghabiskan jemputan dan tag untuk join giveaway ni.dah orang ajak kita join je la.ada jugak yang saja2 je saya join walaupun orang tak ajak.heheh.bukan rugi pun..tapi ni pun ada lagi yang mengajak..tak pe2..ada masa lapang nanti ahkak join ye adik2..

Saya ni memang dari dulu suka join giveaway ni.lagi2 kalau syaratnya tak macam2..kalau setakat suruh follow dan like tu apa sangat la..kan..

Asal jangan buat syarat mengarut dah la .contohnya..dia suruh letak gambar terbaik  kita dengan baby..lepas tu pemilihan pemenang melalui random.org..ataupun kena jawab soalan pasal blog dia...tapi pemilihan pemenang guna tin susu..anak dia cabut..katanya...nampak tak betapa mengarut punya giveaway..??



Ok la..jap lagi nak bw ni..saya dah tambah lebih banyak blog kat bloglist saya ni.boleh la kalau kawan2 nak ikut bw sama...tengok kat tab atas..ada bloglist.klik situ..ok.

Sekian..

14 comments:

  1. haha..
    setuju,,'nk pertaruh pic..last2 cabut undi or random..

    kesian org.. bsusah cari pic terbaik..

    ReplyDelete
  2. macam2 kerenah si penganjur kan kak

    ok lagi tu klo dia cakap soh letak gambar paling kreatif, paling tercantik di muka bumi, pemilihan pemenang melalui random. coz dia dah cakap awal2. tapi bunyinya sangat melucukan. macam tak munasabah kan kak. haha!

    part menyakitkan hati, soh buat entry terbaik. so kita usaha bagai nak rak. last2 dia cakap rambang mata nak pilih. pemenang dipilih melalui random. hadoi..sakit hati betul

    part yg 1 ni lagi la. anjur ga. katanya nak cari entry terbaik. di pertengahan ga berlangsung dia batalkan ga. betapa peserta yg terdahulu tu bersusah payah nak perah idea.

    ragam penganjur.

    ReplyDelete
  3. Saya rasa diri sudah terlalu tua untuk menyertainya.
    Kepada mereka yang menyertainya... gudluck...

    ReplyDelete
  4. Haha.. betul2 pendapat Diana pasal syarat pelik2 tu. Iti yg saya pun masuk segmen ke giveaway ni setahun sekali je. Mmg sengeh je biasanya.

    Good luck. Moga murah rezeki

    ReplyDelete
  5. PC pun baru berjinak jinak dengan giveaway..betul..syarat juga memainkan peranan penting..

    ReplyDelete
  6. btl tu.. klu GA yang takat follow and like boleh join laa
    tapi bile bab mengarang tu alahaiii tersmpan kt draft je penyudah

    ReplyDelete
  7. macam mn pulak kita sok join GA tiba2 nama kita naik pemenang dh pm detai hadiah tak juga muncul mcm mn tue..harus lah jujur n ikhlas kalau nak buat sesuatu tu..tak la org hampa kan..walaupun barang tu kecil tetap juga di hargai..huhuu

    ReplyDelete
  8. Betul tu, Diana. Saya pun tak suka kalau ada syarat-syarat pelik. Yang simple je saya akan buat. But then saya pun jarang join. Kalau kawan-kawan ajak tu, saya terjoin samalah demi menunjukkan sokongan :)

    ReplyDelete
  9. Masa mula mula berblogging dulu suka gak join GA tapi la ni dah malas....lebih lagi mcm yg awak cakap tu la....memacam syarat terus maleh hihi

    ReplyDelete
  10. ye, ros pun kalau nak join kena tengok syarat dulu. kadang-kadang banyak sungguh syaratnya yang tak masuk dek akal :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();