GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri

Assalamualaikum...




jom kita join GA dari mama Ka0ri ni..
hadiah2 pun menarik



budak ni malas nak bergambar..
ibu je yang beriya2..
hahhahah


sekian..

Previous
Next Post »

13 komen disini

Click here for komen disini
9 September 2014 at 19:22 ×

Salam K.Diana.

hihi..comel model tu... :)
gud luck tauuu :)

Reply
avatar
aima
admin
9 September 2014 at 20:27 ×

hadiah kena bagi ke model terr...

Reply
avatar
Zizie Zack
admin
9 September 2014 at 22:23 ×

good luck kak.. tajuk GA pun buat rasa nak menyanyi aje.. hehe..

Reply
avatar
tiga lalat
admin
10 September 2014 at 05:40 ×

Salam. Hee semoga berjaya.

Reply
avatar
Kakzakie
admin
10 September 2014 at 08:09 ×

Good luck Dee. Kakak ada join juga:)

Reply
avatar
dalila
admin
10 September 2014 at 12:48 ×

gud luck kak..
malu2 plak model tu..

Reply
avatar
Mimi Azirah
admin
10 September 2014 at 19:38 ×

comel je model hehehe

Reply
avatar
mama ka0ri
admin
11 September 2014 at 11:28 ×

tq sebab sudi join GA kita..kita tunggu resultnya nanti k..

Reply
avatar
CikSiti
admin
25 September 2014 at 13:49 ×

good luck dari GA sama=)rumah kita pun ada play tent yang sama sebijik!

http://storybyciksiti.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

Reply
avatar
imm
admin
25 September 2014 at 14:19 ×

singgah sini jap lpas cek list peserta ga mamakaori :)

Reply
avatar
fadhil eda
admin
17 November 2014 at 23:52 ×

singgah dari segemn yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment