Breaking

Tuesday, 9 September 2014

GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri

Assalamualaikum...




jom kita join GA dari mama Ka0ri ni..
hadiah2 pun menarik



budak ni malas nak bergambar..
ibu je yang beriya2..
hahhahah


sekian..

13 comments:

  1. Salam K.Diana.

    hihi..comel model tu... :)
    gud luck tauuu :)

    ReplyDelete
  2. hadiah kena bagi ke model terr...

    ReplyDelete
  3. good luck kak.. tajuk GA pun buat rasa nak menyanyi aje.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Good luck Dee. Kakak ada join juga:)

    ReplyDelete
  5. gud luck kak..
    malu2 plak model tu..

    ReplyDelete
  6. tq sebab sudi join GA kita..kita tunggu resultnya nanti k..

    ReplyDelete
  7. good luck dari GA sama=)rumah kita pun ada play tent yang sama sebijik!

    http://storybyciksiti.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini jap lpas cek list peserta ga mamakaori :)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segemn yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox