ZUL MUHAMMAD

TAUKE JAMBU KECIL HATI DENGAN BLOGGER

Assalamualaikum......



Itu la kalau rupa tak ada tapi dapat awek cantik atau boyfriend ensem.
tak banyak ,sikit mesti ada yang bawak keluar ayat2 sinis.
Nampak macam mereka2 yang tak ada rupa ni
tak de peluang nak dapat pasangan yang dahi licin
kalau tak dilaburkan dengan wang ringgit atau guna ilmu hitam.hehehe..


Bukan semua orang cantik dan ensem nak kan pasangan yang sama cantik sepadan dengan diaorang jugak.ada yang tersangkut sebab
hati budi dan sikap pasangan nya tu.
jadi tak baik la kalau nak kata dia dapat kekasih cantik sebab guna ilmu atau
sebab dia kaya.

Tengok si taukey ni..
dah kecik hati dengan seorang blogger tu..
rasanya korang pun tau sapa dia..
Bagi yang tak tau cerita lagi,
meh baca pasal ni kat satu blog dikenali ramai ni..

sekian..




Post a comment

13 Comments

  1. huhu..buat malu blogger je ye tak..

    ReplyDelete
  2. oh tauke rupanya, lantak pi kat dia la hehe

    ReplyDelete
  3. Dulu folo beutifulnara ni...skang tidak lagi....bosan....dia adalah gabungan rotikaya...oh bulan..murai dot com....
    isi copy paste...
    cuma yang menarik ramai org...
    tempat komen dia tu...sesapa je boleh komen...
    eh....ke situ pulak ye..pdhal cite tauke jambu

    ReplyDelete
  4. Bahaya bila kita guris hati sesama insan nih.

    ReplyDelete
  5. Hahaha...apala...dh rezeki dia..

    ReplyDelete
  6. Haaa kan dia dah sentap...haha..

    ReplyDelete
  7. klu dh abg nara mmg cpt la tersebar..sian..dh jodoh die nk wat cmna..semoga cpt2 kawin ;)

    ReplyDelete
  8. Dah rezeki Jambu dpt awek come hehe...tapi tulah....menulis tu biarlah berpada pada...jgn kecikkan hati orglah kalau boleh.....

    ReplyDelete
  9. Dah rezeki dia nak dapat awek comel, siapalah kita yang sibuk nak mengata. Alah, biasalah orang kita ni, bila nampak lain aje mulalah keluar statement bukan-bukan.

    ReplyDelete
  10. nak naikkan trafik laa tuu..ekeke

    lama x bc nara.. xde mood tgk.hahah

    ReplyDelete
  11. Macma2..

    Abg Nara dia mmg suka gosip2 gini..heee

    ReplyDelete
  12. semua manusia adalah sempurna..tak elok kutuk² ciptaan Allah

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)