ZUL MUHAMMAD

RM200 UNTUK 10 HELAI BAJU FESYEN KOREA - ESGESEE.COM

STICKY POST!!
Scroll untuk entry terkini

Assalamualaikum...

Sebelum ni saya dah perkenalkan satu laman web pembekal baju-baju fesyen Korea yang meletop-letop cantiknya dengan harga yang super jimat.Pakaian nya murah dan cukup berkualiti kerana ianya dijamin oleh pihak Esgesee.com sendiri.

Bagi yang belum berkesempatan membacanya boleh klik sini dan sini.

Hari ni saya nak cuci-cuci mata dengan awak semua ..kita jamu mata kita dengan sedikit koleksi-koleksi yang terdapat di Esgesee.com .Mungkin lepas ni ada yang berminat nak mulakan perniagaan menjual baju-baju fesyen Korea ni.kalau berminat cepat-cepat la hubungi Esgesee.com sebab takut kalau lambat-lambat tingal sikit je .Nak berniaga macam mana  kalau baju tinggal sikit.kan??

Kalau pasal harga jangan bimbang sebab sekali lagi saya tekan kan ,diakui memang harga super jimat.!!tak padan dengan harganya..baju cantik,fesyen terkini ,jahitan kemas tapi harga nya murah.dengan RM200 kita boleh dapat 10 helai baju dan memulakan perniagaan.Berminat tak??

jom kita tengok antara koleksi-koleksi Baju fesyen Korea yang ada di Esgesee.com.








Bukan saja yang badan-badan kurus je boleh bergaya cantik tapi esgesee.com menyediakan pakaian sehingga saiz XL.Sebab itu lah esgesee.com menjadi pilihan ramai.

kepada yang berminat nak menjadi dropship atau nak memulakan perniagaan dengan segera ,hubungi esgesee.com sekarang

web: http://esgesee.com
tel: 0125746790
Email: esgesee@yahoo.com

sekian..



Post a comment

8 Comments

  1. wahh..cantik2..murah pulak tu..tp mcm sesuai utk yg kurus2 je kak..kite demok..wlupun ade size xl mcm xsesuai je kot..sobs3..

    ReplyDelete
  2. SGC? Nampak saiz L pun cam kecik je. muat ke dgn aku nih. ehee.

    ReplyDelete
  3. menarik kan
    tapi ieda memang x pernah beli blouse online , kalau jubah pernah .. dan alhamdulillah puas hati ;)

    ReplyDelete
  4. nasiblah shida xminat korea..kalo minat habis duit hahaaa :p

    baju depa mmg cantik2..

    ReplyDelete
  5. cantik2 dan berpatutan yeh harganya diana

    ReplyDelete
  6. boleh tahan murah gak baju2 diorg eks.. huhu.. terjah jom.. kiki

    ReplyDelete
  7. cantik cantik baju kat sini..harga pun murah

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)