ZUL MUHAMMAD

PENGIKUT LAMAN INSTAGRAM NORA DANISH CECAH SATU JUTA


Assalamualaikum...

Wah..dah mencecah satu juta pengikut instagram pelakon cantik Nora Danish..
rasanya ini artis tempatan yang pertama 
Ada pengikut seramai ini..kan?
Kalau tak salah la..

selain disebabkan punya wajah yang cantik,
rasanya pengikut IG nya ramai sebab nak tahu
Tentang kelanjutan hubungan cinta nye dengan 
Nedim Nazri.
Ramai yang mengakui mereka ni
Sama cantik dan sepadan,.
Bercinta pun dah lama,
Bukan rahsia lagi..
Setiap kali Nora Danish memuat naik gambar mereka berdua,memang
Ramai yang memberi komen balas.
Ada komen -ve dan ada yang +ve.



Nora Danish juga artis yang rajin berkongsi aktiviti harian nya dengan anak lelaki nya,Rayqal..
Boleh dikatakan setiap hari pasti ada gambar insan2 tersayang dalam hidup nya
Akan di muat naik di laman instagram milik nya.



Selain itu gaya fesyen pasangan ini sentiasa menarik perhatian,
Malah anak lelaki nya juga cukup pandai bergaya
Tak ubah seperti model 

Jadi tak hairan la kenapa pengikut di laman Ig nya boleh mencecah 1 juta orang.

Sekian..



Post a comment

3 Comments

  1. Nora Danish ni memang Ratu Media Sosial. Dulu zaman Myspace, friends dia memang cecah limit. Itu belum campur fake account Myspace dia lagi.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)