Advertisement

NORA DANISH-JANGAN NAK PUSING CERITA

Assalamualaikum...



Nora Danish hari ni meluahkan rasa tidak puas hati pada pengurusan lift sebuah hotel 5 bintang ketika mengunjungi Lego Land  baru2 ini.Namun luahan perasaan nya disalah ertikan apabila ada segelintir antara mereka yang berasal dari Johor Bahru meluahkan rasa kesal dengan luahan tersebut yang dianggap memalukan warga Johor..




Nora Danish menyangkal dakwaan tersebut  dan menjelaskan post tersebut berkenaan dengan Lego Hotel dan tiada kaitan dengan Lego Land atau orang-orang Johor Bahru.

Nora Danish juga meminta supaya kenyataan nya tidak diputar belit.


Sekian..

Catat Komen

13 Ulasan

  1. haha...kesian legoland..gara2 hotel yang lebih kurang sama nama ngan legoland..diaorg jugak yang terkena tempias..

    BalasPadam
  2. ni sebenarnya lebih kepada tak baca statement dia sampai habis ler tu
    tak de pula saya terbaca dia dok kutuk pihak lain selain dari hotel tu
    tapi zaman sekarang memang ramai orang suka pusing cite kan =)

    p/s-lama rasa tak singgah sini

    BalasPadam
  3. Errrr..... ok lah tu... hehe

    BalasPadam
  4. laaa.. kenapa dah stuck sejam baru tekan button.. mmg tak tau ke ada button untuk kes emergency.. kalau dah stuck lebih 10minit tu tekan je la button tu.. kadang2 mmg diorang tak perasan..

    BalasPadam
  5. hashtag dia mahal sbb ade 'lipstick'. ha3..

    BalasPadam
  6. ala derang ni sensitif sangat...dia citer pasal hotel..bukan pasal jb or legoland...hadoi...mmg la klu dah service teruk dapat la comment yng teruk...improve la skit...dah la bayar mahal...kannnn

    BalasPadam
  7. Ni kes tak baca sampai habis. Main baca laju-laju lepas tu menokok tambah. Adatlah tu :)

    Tak pernah sampai lagi Lego Hotel ni so tak tahu nak kata servisnya memang hebat keburukannya ke apa. Tapi, takkanlah stuck sampai sejam takda orang yang datang tolong. Kes teruk tu.

    BalasPadam
  8. Salam, hahaha aku rasa lah, kalau aku yg up status kritikan yg nora danish up kan tu, xjadi sekecoh ni..sbb hak pengguna lah untuk komen or kritik servis yg tak bagus camtu kan...tp bila dah artis yg buat...haruslah jadi begitu dan begini~ pening nak layan~ hahah

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)