Skip to main content

NORA DANISH-JANGAN NAK PUSING CERITA

Assalamualaikum...



Nora Danish hari ni meluahkan rasa tidak puas hati pada pengurusan lift sebuah hotel 5 bintang ketika mengunjungi Lego Land  baru2 ini.Namun luahan perasaan nya disalah ertikan apabila ada segelintir antara mereka yang berasal dari Johor Bahru meluahkan rasa kesal dengan luahan tersebut yang dianggap memalukan warga Johor..




Nora Danish menyangkal dakwaan tersebut  dan menjelaskan post tersebut berkenaan dengan Lego Hotel dan tiada kaitan dengan Lego Land atau orang-orang Johor Bahru.

Nora Danish juga meminta supaya kenyataan nya tidak diputar belit.


Sekian..

Comments

  1. haha...kesian legoland..gara2 hotel yang lebih kurang sama nama ngan legoland..diaorg jugak yang terkena tempias..

    ReplyDelete
  2. ni sebenarnya lebih kepada tak baca statement dia sampai habis ler tu
    tak de pula saya terbaca dia dok kutuk pihak lain selain dari hotel tu
    tapi zaman sekarang memang ramai orang suka pusing cite kan =)

    p/s-lama rasa tak singgah sini

    ReplyDelete
  3. laaa.. kenapa dah stuck sejam baru tekan button.. mmg tak tau ke ada button untuk kes emergency.. kalau dah stuck lebih 10minit tu tekan je la button tu.. kadang2 mmg diorang tak perasan..

    ReplyDelete
  4. hashtag dia mahal sbb ade 'lipstick'. ha3..

    ReplyDelete
  5. ala derang ni sensitif sangat...dia citer pasal hotel..bukan pasal jb or legoland...hadoi...mmg la klu dah service teruk dapat la comment yng teruk...improve la skit...dah la bayar mahal...kannnn

    ReplyDelete
  6. Ni kes tak baca sampai habis. Main baca laju-laju lepas tu menokok tambah. Adatlah tu :)

    Tak pernah sampai lagi Lego Hotel ni so tak tahu nak kata servisnya memang hebat keburukannya ke apa. Tapi, takkanlah stuck sampai sejam takda orang yang datang tolong. Kes teruk tu.

    ReplyDelete
  7. Salam, hahaha aku rasa lah, kalau aku yg up status kritikan yg nora danish up kan tu, xjadi sekecoh ni..sbb hak pengguna lah untuk komen or kritik servis yg tak bagus camtu kan...tp bila dah artis yg buat...haruslah jadi begitu dan begini~ pening nak layan~ hahah

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …