ZUL MUHAMMAD

HUNNY_GORGEOUS PELENGKAP GAYA WANITA MODEN

Assalamualaikum...

Meh nak kenalkan satu lagi onlineshop yang boleh di percayai.
Hunnygorgeous.com menjual pelbagai
barangan kecantikan wanita sepeti baju,jeans dan perbagai
alat solek yang  dengan harga yang murah.


Tunjuk gambar sikit..nanti ada yang pulak yang tanya..."yang mana satu ye.."
heheheh


tu Instagram dia,facebook dia ,email,wassapp
semua la kot2 nak tanya dia apa2..kan??

dapat2 terus pakai tu..
anak dara tu pun sibuk nak test.sampai comot botol tu.haha..

ni kami punya...baru sampai sat tadi..lawa dak??
nak tau lawa ka dak bergantung la pada siapa yang pakai..kan??hahahah..
jadi kena tayang sikit la bibir kami yang bak delima masak ranum..muahahah..
(tragis punya ayat..)


puas hati??tak puas ??ok la..tau la ampa nak tengok jugak muka kami..kan??
sehari tak tengok muka kami mau 
ada yang tak tidoq malam..ekekek..


Biasa la..kami kan ratu edit..hhahha,.
jangan lupa follow IG hunny Gorgeous ye..

sekian...




Post a comment

6 Comments

sila tinggalkan komen anda...:)