Skip to main content

HAMIL KALI KEDUA ,FASHA SANDA MENGAKU SELEKEH

Assalamualaikum..

selekeh ke?tengok macam tak je..
tetap cantik.memang perempuan hamil sentiasa nampak cantik..kan??


tapi bila dah tak suka,orang cantik berhias sakan,baju lip lap lip lap
pun orang kata selekeh...


kesian fasha Sanda ni..
ada je orang yang saja2 nak menyakitkan hati dia..
lepas tu senang2 pulak minta maaf..
ingat hati terluka tu macam jalan raya ye?/
boleh di tampal2 je..?


Dapat apa ye kalau terlalu lantang sangat berkata2 
sampai menyakitkan hati orang??
mungkin satu kepuasan untuk orang2 macam ni.
Sebab ramai yang kata cantik,tapi dia sorang je yang komplen kata selekeh..
tak pelik ke??heehhe


Aku ni bukan nya peminat fasha Sanda..
tapi kesian la buat macam tu kat orang mengandung.
harap2 Fasha sanda sabar la menghadapi
orang2 macam ni selagi dia bergelar artis ni.


jangan nanti kau mengandung muka jadi macam katak puru dah la..hehehe..

sekian...



Comments

  1. perempuan mengandung nampak cantik je

    ReplyDelete
  2. yg baju biru tu mmg nampak cm selekeh sket kak.sy pon terkejut.tp xpe.org preggy mmg cm tu.

    ReplyDelete
  3. bakal bby girl kot seri dah berpindah

    ReplyDelete
  4. tetap nampak cantik bila wanita mengandung kan..

    ReplyDelete
  5. fasha sandha ni memang dah cantik..pakai kain buruk pun cantik je..

    ReplyDelete
  6. Biar selekeh di mata manusia, asal bergsya dan beiman di mata Allah....

    ReplyDelete
  7. Biar selekeh di mata manusia, asal bergaya dan beriman di mata Allah....

    ReplyDelete
  8. mesti anak pompuan ni..sebab seri mak dh ditarik oleh baby..hehe..

    ReplyDelete
  9. Selekeh ke gmbr raya tu? Mata sy tgk ok je berseri cuma gmbr atas tu nmpk pucat sket sbb x make up tebal. Siapa pernah mengandung akan fhm biasanya bila hamil ank perempuan mmg mls nk berdandan sgt. Tu normal kot. Tp x le nmpk selekeh gmbr tu. haaa ... Sy pun bkn peminat atau kaki kipas fasha.

    ReplyDelete
  10. cuma tak nampak berapa kemas macam biasa. tapi fasha stil nampak cantik. cuba kita yg biasa2 ni pkai tak kemas. mmg selekeh la jadinye..

    ReplyDelete
  11. biar selekeh janji kemas kan. Cantik je tengok hihi

    ReplyDelete
  12. Manis dan ayu je fasha tu. Alhamdulillah dia betul2 fokus kpd keluarga dan ditambah plak dpat rezeki pregnant anak ug kedua :)

    My recent post : Homemade Inai Berbahaya!

    ReplyDelete
  13. Tak nampak selekeh pon. Maintain cantik.

    ReplyDelete
  14. klu dh cantik, selekeh cmane pun tp muka tetap nmpk cantik.. ;))

    ReplyDelete
  15. Haa fasha ni mmg cantik, tp kadang2 dia seksi sgt, cakit mate titew~ hahah..and hmm xnmpk selekeh pun? ibu mengandung kan sweet selalu..hehe

    ReplyDelete
  16. Tetap nampak cantik.. Original look sebab dia tak mekap bagai kan..

    ReplyDelete
  17. Dah namanya artis, kenalah tahan telinga dan banyak bersabar dengan mulut celupar sesetengah pihak. Kalau lantang sangat menjawab nanti katanya tak boleh ditegur langsung. Susahnya jadi public figure ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …