ZUL MUHAMMAD

HAMIL KALI KEDUA ,FASHA SANDA MENGAKU SELEKEH

Assalamualaikum..

selekeh ke?tengok macam tak je..
tetap cantik.memang perempuan hamil sentiasa nampak cantik..kan??


tapi bila dah tak suka,orang cantik berhias sakan,baju lip lap lip lap
pun orang kata selekeh...


kesian fasha Sanda ni..
ada je orang yang saja2 nak menyakitkan hati dia..
lepas tu senang2 pulak minta maaf..
ingat hati terluka tu macam jalan raya ye?/
boleh di tampal2 je..?


Dapat apa ye kalau terlalu lantang sangat berkata2 
sampai menyakitkan hati orang??
mungkin satu kepuasan untuk orang2 macam ni.
Sebab ramai yang kata cantik,tapi dia sorang je yang komplen kata selekeh..
tak pelik ke??heehhe


Aku ni bukan nya peminat fasha Sanda..
tapi kesian la buat macam tu kat orang mengandung.
harap2 Fasha sanda sabar la menghadapi
orang2 macam ni selagi dia bergelar artis ni.


jangan nanti kau mengandung muka jadi macam katak puru dah la..hehehe..

sekian...



Post a comment

18 Comments

  1. perempuan mengandung nampak cantik je

    ReplyDelete
  2. yg baju biru tu mmg nampak cm selekeh sket kak.sy pon terkejut.tp xpe.org preggy mmg cm tu.

    ReplyDelete
  3. bakal bby girl kot seri dah berpindah

    ReplyDelete
  4. tetap nampak cantik bila wanita mengandung kan..

    ReplyDelete
  5. fasha sandha ni memang dah cantik..pakai kain buruk pun cantik je..

    ReplyDelete
  6. Biar selekeh di mata manusia, asal bergsya dan beiman di mata Allah....

    ReplyDelete
  7. Biar selekeh di mata manusia, asal bergaya dan beriman di mata Allah....

    ReplyDelete
  8. mesti anak pompuan ni..sebab seri mak dh ditarik oleh baby..hehe..

    ReplyDelete
  9. Selekeh ke gmbr raya tu? Mata sy tgk ok je berseri cuma gmbr atas tu nmpk pucat sket sbb x make up tebal. Siapa pernah mengandung akan fhm biasanya bila hamil ank perempuan mmg mls nk berdandan sgt. Tu normal kot. Tp x le nmpk selekeh gmbr tu. haaa ... Sy pun bkn peminat atau kaki kipas fasha.

    ReplyDelete
  10. cuma tak nampak berapa kemas macam biasa. tapi fasha stil nampak cantik. cuba kita yg biasa2 ni pkai tak kemas. mmg selekeh la jadinye..

    ReplyDelete
  11. biar selekeh janji kemas kan. Cantik je tengok hihi

    ReplyDelete
  12. Manis dan ayu je fasha tu. Alhamdulillah dia betul2 fokus kpd keluarga dan ditambah plak dpat rezeki pregnant anak ug kedua :)

    My recent post : Homemade Inai Berbahaya!

    ReplyDelete
  13. Tak nampak selekeh pon. Maintain cantik.

    ReplyDelete
  14. klu dh cantik, selekeh cmane pun tp muka tetap nmpk cantik.. ;))

    ReplyDelete
  15. Haa fasha ni mmg cantik, tp kadang2 dia seksi sgt, cakit mate titew~ hahah..and hmm xnmpk selekeh pun? ibu mengandung kan sweet selalu..hehe

    ReplyDelete
  16. Tetap nampak cantik.. Original look sebab dia tak mekap bagai kan..

    ReplyDelete
  17. Dah namanya artis, kenalah tahan telinga dan banyak bersabar dengan mulut celupar sesetengah pihak. Kalau lantang sangat menjawab nanti katanya tak boleh ditegur langsung. Susahnya jadi public figure ni.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)