Skip to main content

ESGESEE.COM UNTUK WANITA YANG SUKAKAN FESYEN

ENTRY MELEKAT!!
scroll untuk entry baru..


Assalamualaikum...
Esgesee.com pemborong terbesar baju fesyen korea



Korang tengok dress ni cantik tak??
Aku suka la...lagipun ada saiz XL.heheh..
Ada banyak lagi dress dan baju fesyen korea yang cantik2..
Korang boleh tengok kat http://esgesee.com/.
Esgesee.com adalah pembekal baju fesyen korea yang tengah meletop.
Murah2 pulak tu..harga dress yang dalam gambar ni cuma RM 41 je.
Macam tak percaya ..kan?tapi betul..
Kat  Esgesee.com memang baju fesyen korea semua murah2 dan cantik.
Harga baju fesyen korea ni semuanya di bawah rm50.


Kalau nak baju lain pun ada..
memang banyak pilihan kat Esgesee.com.
Leka je belek satu2 gambar kat sini.pastu kau berangan
macam kau tengah belakon babak romantik dengan Ji Sung. .hahah..

Walaupun baju sini semua cantik2
tapi susah la korang nak jumpa yang harganya atas RM50.
paling tinggi pun Rm40 lebih je.
Korang tetap boleh nampak cantik bergaya tanpa keluarkan
jumlah yang besar.
ha..tu yang buat Esgesee.com lain dari yang lain.


Di Malaysia, Esgesee.com ni tengah meningkat naik namanya..
tapi kalau di Singapore,Esgesee.com bukan lah nama yang asing.
memang ramai yang dah jadi pelanggan tetap diaorang.
sebab harga nya ...erm..malas nak cakap lagi..
korang sendiri tau..MURAH! MURAH! MuRAH!!
Esgesee.ccm jugak adalah pengedar untuk pakaian wanita
yang  ala2 Korea kat malaysia ni.
Kebanyakan peniaga2 yang jual baju cantik2,comel2 tu,
boleh dikatakan kebanyakan nya ambil dari Esgesee.com la..



Berita baik!!!berita baik!!!
kalau ada antara korang yang berminat nak mulakan perniagaan ,
boleh la cuba  dropship agent di Esgesee.com ni.
Klik kat sini ye.Nanti baca la syarat2 dia..
semua dia dah terangkan.

Sekian..

Comments

  1. banyak baju yang cantik2 kat dalam website ni..cuma,yang badan macam korea je boleh beli..hehehehe

    ReplyDelete
  2. oh. menarik kan... muraah lak tu

    *tgok duet pocket, erm.. ok la. jum shopping. haha.

    ReplyDelete
  3. tq share . sye tengah dress murah2 ni . mmg sesuai sngt la awk share

    ReplyDelete
  4. Baru tau nih. Thanks for the info.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    singgah pagi
    sory sangat2 bz x sempat nak singgah lama2
    anyway jemput datang open house anum ya

    ReplyDelete
  6. yeayyy..kejap lagi nak usha la..hehehe

    ReplyDelete
  7. ohhh..murah??
    i loikeeee..hikhikhik..
    ok2 nk terjah jap..tq kak..

    ReplyDelete
  8. Wow!! Cantiknya... nak beli jugaklah! >_<

    ReplyDelete
  9. habis baca, terus terjah..tak dapat gi korea, pakai baju korea pun bolehlah

    ReplyDelete
  10. Menarik ni...
    Nak tengok juga...
    Salam Aidilfitri... :)

    ReplyDelete
  11. menariknyaaa... terjah lelaju..

    ReplyDelete
  12. memang murah sebab ada min order. tahun lepas nak beli tengok2 kena cukupkan 10 pasang rasanya baru boleh check out. huhu.

    ReplyDelete
  13. Modelnya mcm lurus kurus jer DR hehe...okje confirm tak de size ni...

    ReplyDelete
  14. Dress pertama tu memang cantik, menarik dan tertarik. Belum pernah serbu website ni. Tapi bila sebut Korea tu, mesti sizenya mengecil sekali ganda dari size kita yg biasakan...hmmm...

    ReplyDelete
  15. eh2 ok sgt hrga tu...

    jrg dpt jumpa bwh rm 50 skg..hihiih

    ReplyDelete
  16. Senang2 nanti boleh godek2 website nya...t.ksh berkongsi ...

    ReplyDelete
  17. mestilah ramai kaum wanita akan kliknya.....

    ReplyDelete
  18. Salam, wokey~ aku nak terjah cardigan beliau..hahaha

    ReplyDelete
  19. salam. thanks share sis..

    menabung promoted content kat sini :)

    ReplyDelete
  20. cantik dan murah baju bajunya kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …