ZUL MUHAMMAD

ESGESEE.COM UNTUK WANITA YANG SUKAKAN FESYEN

ENTRY MELEKAT!!
scroll untuk entry baru..


Assalamualaikum...
Esgesee.com pemborong terbesar baju fesyen korea



Korang tengok dress ni cantik tak??
Aku suka la...lagipun ada saiz XL.heheh..
Ada banyak lagi dress dan baju fesyen korea yang cantik2..
Korang boleh tengok kat http://esgesee.com/.
Esgesee.com adalah pembekal baju fesyen korea yang tengah meletop.
Murah2 pulak tu..harga dress yang dalam gambar ni cuma RM 41 je.
Macam tak percaya ..kan?tapi betul..
Kat  Esgesee.com memang baju fesyen korea semua murah2 dan cantik.
Harga baju fesyen korea ni semuanya di bawah rm50.


Kalau nak baju lain pun ada..
memang banyak pilihan kat Esgesee.com.
Leka je belek satu2 gambar kat sini.pastu kau berangan
macam kau tengah belakon babak romantik dengan Ji Sung. .hahah..

Walaupun baju sini semua cantik2
tapi susah la korang nak jumpa yang harganya atas RM50.
paling tinggi pun Rm40 lebih je.
Korang tetap boleh nampak cantik bergaya tanpa keluarkan
jumlah yang besar.
ha..tu yang buat Esgesee.com lain dari yang lain.


Di Malaysia, Esgesee.com ni tengah meningkat naik namanya..
tapi kalau di Singapore,Esgesee.com bukan lah nama yang asing.
memang ramai yang dah jadi pelanggan tetap diaorang.
sebab harga nya ...erm..malas nak cakap lagi..
korang sendiri tau..MURAH! MURAH! MuRAH!!
Esgesee.ccm jugak adalah pengedar untuk pakaian wanita
yang  ala2 Korea kat malaysia ni.
Kebanyakan peniaga2 yang jual baju cantik2,comel2 tu,
boleh dikatakan kebanyakan nya ambil dari Esgesee.com la..



Berita baik!!!berita baik!!!
kalau ada antara korang yang berminat nak mulakan perniagaan ,
boleh la cuba  dropship agent di Esgesee.com ni.
Klik kat sini ye.Nanti baca la syarat2 dia..
semua dia dah terangkan.

Sekian..

Post a comment

22 Comments

  1. banyak baju yang cantik2 kat dalam website ni..cuma,yang badan macam korea je boleh beli..hehehehe

    ReplyDelete
  2. oh. menarik kan... muraah lak tu

    *tgok duet pocket, erm.. ok la. jum shopping. haha.

    ReplyDelete
  3. tq share . sye tengah dress murah2 ni . mmg sesuai sngt la awk share

    ReplyDelete
  4. Baru tau nih. Thanks for the info.

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    singgah pagi
    sory sangat2 bz x sempat nak singgah lama2
    anyway jemput datang open house anum ya

    ReplyDelete
  6. yeayyy..kejap lagi nak usha la..hehehe

    ReplyDelete
  7. ohhh..murah??
    i loikeeee..hikhikhik..
    ok2 nk terjah jap..tq kak..

    ReplyDelete
  8. Wow!! Cantiknya... nak beli jugaklah! >_<

    ReplyDelete
  9. habis baca, terus terjah..tak dapat gi korea, pakai baju korea pun bolehlah

    ReplyDelete
  10. Menarik ni...
    Nak tengok juga...
    Salam Aidilfitri... :)

    ReplyDelete
  11. menariknyaaa... terjah lelaju..

    ReplyDelete
  12. memang murah sebab ada min order. tahun lepas nak beli tengok2 kena cukupkan 10 pasang rasanya baru boleh check out. huhu.

    ReplyDelete
  13. Modelnya mcm lurus kurus jer DR hehe...okje confirm tak de size ni...

    ReplyDelete
  14. Dress pertama tu memang cantik, menarik dan tertarik. Belum pernah serbu website ni. Tapi bila sebut Korea tu, mesti sizenya mengecil sekali ganda dari size kita yg biasakan...hmmm...

    ReplyDelete
  15. eh2 ok sgt hrga tu...

    jrg dpt jumpa bwh rm 50 skg..hihiih

    ReplyDelete
  16. Senang2 nanti boleh godek2 website nya...t.ksh berkongsi ...

    ReplyDelete
  17. mestilah ramai kaum wanita akan kliknya.....

    ReplyDelete
  18. Salam, wokey~ aku nak terjah cardigan beliau..hahaha

    ReplyDelete
  19. salam. thanks share sis..

    menabung promoted content kat sini :)

    ReplyDelete
  20. cantik dan murah baju bajunya kan..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)