ZUL MUHAMMAD

ESGESEE.COM: MALAYSIA ONLINE KOREAN FASHION WHOLESALE


Assalamualaikum..


Nampaknya ramai jugak yang berminat nak tahu pasal
Esgesee.com yang merupakan pembekal terbesar baju2 fesyen korea.
Kepada awak2 yang teringin sangat nak memulakan
perniagaan menjual pakaian wanita, pakaian Jepun dan Korea
Esgesee.com  menyediakan pelbagai produk Fesyen Korea
kepada syarikat-syarikat dan peniaga runcit.


Modal serendah Rm200
yang pasti dengan modal serendah RM200
kita dah boleh memulakan perniagaan.
kalau modalnya besar pihak Esgesee.com akan memberi potongan harga
bermula dari 5% .
Lagi banyak kita beli,lebih tinggi diskaun yang diberi.



Jaminanan
Esgesee.com memberi jaminan  produk pakaian mereka
adalah yang terbaik tanpa kerosakan walaupun kerosakan yang kecil.
pakaian yang di pesan oleh pelanggan akan diperiksa dengan teliti
sebelum di hantar.

Dropship service
Bagi memastikan pakaian yang dipesan pelanggan
sampai tepat pada masanya Esgesee.com juga menyediakan perkhidmatan dropship.




fesyen yang sesuai untuk semua wanita
Fesyen dan jenis pakaian yang terdapat di Esgesee.com
sesuai untuk semua wanita.
Dari dress hingga pakaian yang mempunyai lengan panjang,
dan dari free saiz sehingga ke saiz Xl.
Fesyen nye mengikut citarasa wanita masa kini
jadi wanita2 yang suka kan fesyen mempunya banyak pilihan di esgesee.com..

Untuk info dan pertanyaan:-

laman web: http://esgesee.com/
email :esgesee@yahoo.com
tel: 012 574 6790


sekian...

Post a comment

16 Comments

  1. sy dh sawan tgk baju2 dlm ni..argh! -.-'

    ReplyDelete
  2. yup macam yana.. sawan tapi masih berkira nak beli online. hahaha almaklum size kita ni kucar kacir skit skrg. takut beli terkecil @ terbesar sgt

    ReplyDelete
  3. Ala ala ala nape ramai cakap pasal website ni. Terjebak. T_T

    ReplyDelete
  4. lawa jugak baju2 kat sini :)

    ReplyDelete
  5. okeh.

    bini gua mesti suka nih.

    ReplyDelete
  6. peluang bagus bg y nk mula bisnes ni

    ReplyDelete
  7. nasib baik tengah tak berduit ni..... hehehe

    ReplyDelete
  8. Oh Tidak ... Macam2 pesen ade ...

    Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  9. ada sy pengsan tgk bj2 ni nnt ;-)

    ReplyDelete
  10. Cantiklah Dee.
    Kakak pun terpikat sebab t-shirt dia lengan panjang dan labuh...

    ReplyDelete
  11. cam best jek...click terus...cuci-cuci mata dlu...

    ReplyDelete
  12. deno dah ke website die.. baju mmg cantik dan harga pun berpatutan!^^

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)