ZUL MUHAMMAD

DI MANA BOLEH BELI EGYPTIAN MAGIC CREAM?

Assalamualaikum..
Dimana boleh beli egyptian magic cream



Ramai jugak yang view entry pasal
Egyptian magic cream (EMC).
Boleh tengok sini kalau siapa2 yang belum baca ye.
Dan Ramai yang nak tahu kat mana boleh beli cream ni.
tak susah pun.,.

Kalau korang nak cream ni korang boleh dapat kan kat lazada..


Atau korang boleh pergi kat facebook Natta Cosme
Dan boleh jugak ke laman web Natta Cosme untuk order
dan lebih banyak lagi produk lain.

sekian..


Post a comment

6 Comments

  1. Oohhh...nanti boleh terjah lazada..tq:)

    ReplyDelete
  2. Namanya Egyptian... mungkin di Mesir harga jualannya lebih murah tak...? Kebetulan ada anak sedara belajar di Mesir, nanti bila dia nak balik boleh order...

    ReplyDelete
  3. Lepas baca review Diana terus saya terpegun depan pc. Harganya berbeza-bezalah bila saya check tapi tak jauhlah. Hati dah meronta-ronta dah ni. Website Natta Cosme tu saya dah terjah tapi sebab tak berapa konfiden nak bayar ratus-ratus, itu yang tahan nafsu dulu. Rupanya kat Lazada pun ada ya. Aha, memang onlah...Isnin depan nak order. Jadi Selasa dah dapat. Kalau order hari ni, mahu minggu depan baru nampak barang. Oh, tak leh tahan dah nih!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)