CARA-CARA UNTUK NAMPAK CANTIK MACAM EMMA MAEMBONG

Assalamualaikum..
Sekarang ni mudah sangat kalau nak jadi cantik.
dah ramai yang berkongsi cara2 nak jadi cantik..
kalau tengok kat You tube tu berapa banyak tutorial make up yang kita boleh ikut..
nak buat dengan tak nak buat je..

Ni ada satu cara mudah untuk nampak cantik macam Emma Maembong.
selamat mencuba...




heheheh..

Post a comment

18 Comments

  1. cis terkena eden
    bersungguh klik link...hehe

    ReplyDelete
  2. Hahaha...ttba last2 jadi emma maembong..haru haih

    ReplyDelete
  3. weyy, haha
    hilang mod monyok petang2 ni
    thanks diana
    :D

    ReplyDelete
  4. Haha.. diorang ni pelbagai idea nak buat ya..

    ReplyDelete
  5. erkkkk... cantek bangat...

    ReplyDelete
  6. haha byk ddah mcm ni..

    mmg kelakar..eekekeke

    ReplyDelete
  7. Adoi! Tersembur kuih raya dalam mulut tau!

    ReplyDelete
  8. jadi trend pulak make up bergambar macam ni kan

    ReplyDelete
  9. Hahaha lawak mcm ni dah jadi trend gila skang..paling terbaru aku tgk camne nak jadi Rozita Che Wab...sengal betul, kena letak penyapu kat mata, plinggg jadi dahh~ siap dgn bulu mata lentik~ hahah

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)