ZUL MUHAMMAD

4 ANGKA DENGAN NUFFNANG



Assalamualaikum..

Sehingga bulan Ogos 2014 ni ,
belum pernah lagi blog ni sunyi dari CPUV.
Boleh dikatakan setiap bulan memang ada saja CPUV dari nuffnang.
memang sebulan sekali
atau 2 bulan sekali aku boleh cashout.

Itu yang membuatkan aku masih kekal bersama Nuffnang
walaupun sebelum ni memang pernah cuba2 letak iklan lain.
tapi keserasian tu tak de..
heheh..

Sekarang dah 4 tahun dengan Nuffnang..
Dah lebih 4 angka aku dapat dari Nufnang.

Ada yang tak berapa faham cara nak guna Nuffnang ni.
tak ada cara pun sebenarnya..
korang cuma letak je iklan tu..
kemudian update blog macam biasa.
kemudian blogwalking sekali sekala..
itu saja..
sedar2 dalam akaun dah ada duit..

Ini cuma entry pencetus semangat..
harap2 korang terus bersemangat update blog
lepas baca entry ni..:)


sekian..


Post a comment

26 Comments

  1. salam. 4 angka??? terbaik hihi

    meh bersama kita teruskan blogwalking :))

    ReplyDelete
  2. yg penting kena rajin update je kan.

    hurmm..sy dah jadi pemalas pulak.

    ReplyDelete
  3. wahhh...4 angka dah ngan nuffnang..ni tambah bersemangat ni..haha..

    ReplyDelete
  4. wah..banyaknya.teruskan blogging ye kak diana..

    ReplyDelete
  5. Nuffnang ni sukal di ramal jugak dia nak bagi iklan CPUV.. tapi kalau ada usaha jangan risau ada je rezeki.

    ReplyDelete
  6. saya nampak iklan komli dalam blog awak nie, x jejas status glitterati nuffnang ke ? hehe..

    almost 3 years berblog tp x dela income dr nuffnang cecah 4 angka.. kira awak lagi terror la nie..


    tahniah... pasnie boleh la ajar cara nak jaga duit dr nuffnang nie hehe .. :D

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... senyum2.

    tahniah .. nuffnang sayang kat blog nie dan selalu kasi earning kat blog nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. tahniah... mood nak update blog dh ke laut.. x mai2 lagi.. so, bw je skrg..

    ReplyDelete
  9. wah semngt ni..
    dah 35 hinggit ni dlm acount kita..
    ha..haa
    mna tau pas ni kan makin bnyk mcm k.diana

    ReplyDelete
  10. assalam n3 terbaik bw kesini...

    ReplyDelete
  11. Diana mmg rajin update blog. Yus yg tak rajin pun masih boleh cash out 6 bulan sekali, tp sebulan sekali mcm diana mmg tak dpt lah dgn mood berblog yg ke laut ni, huhu

    ReplyDelete
  12. Wah.. berjaya nampaknya blog ni. Tahniah ya.. teruskan usaha

    ReplyDelete
  13. 4 angka? wow!

    alhamdulillah.. rezeki dengan nuffnang kan.. :D

    ReplyDelete
  14. Wah, tahniah Diana! Suka dengar pasal duit ni :)

    Sebulan atau dua bulan sekali boleh cashout, itu kira hebatlah. Ni dah berbulan-bulan pun tak dapat cashout lagi, rasa cam nak nangis pulak mengenang nasib diri :D

    ReplyDelete
  15. Tuuu diaaaa.... Deno pulak duk tunggu lagi sket nak bagi penug 4 angka baru nak cash out :)

    ReplyDelete
  16. Wahhh mmg bersemangat aku baca entry kau ni kak :D bagus2..tahniah..aku pun nak ikutkan dah 4 angka gak dah..tapi kat tengah2 tu ade titik lah..haha

    ReplyDelete
  17. semangat teruss bila dengar 4 angka haha..ok rajin kena update la mcm ni :D

    jemput singgah http://www.diyanaasraf.blogspot.com

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)