Skip to main content

SENARAI PEMENANG 1ST GIVEAWAY BY DIANARASHID.COM

Assalamualaikum...

Aku sendiri pun tak sabar nak umumkan pemenang nih...
yang menang diucapkan tahniah..
yang tak menang,jangan bersedih..nanti kita buat GA lagi ye?
yang menang terus hubungi penaja..
pada penaja kalau pemenang tak hubungi awak,
silala awak hubungi pemenang ye..
mungkin ada yang tak tau dia menang,
jadi jngan risau..jom kita tengok siapa yang bertuah nih...
Rujuk nombor peserta kat sidebar bahagian bawah sekali.

*hadiah misteri tajaan tuan blog yang cntik..:p
bernilai RM60.


*Wang tunai rm50 tajaan Uni-
Blog-My story my life



*wang Tunaai rm30 tajaan Azlan


*beg sekolah Ana Muslim tajaan Anies


*buku keluaran Ana Muslim tajaan  Anies


buku keluaran Ana Muslim tajaan  Anies



*top up Rm10 tajaan sara


*top up Rm10 tajaan sara




*top up Rm10 tajaan sara



*novel tajaan nurul ain



*Novel tajaan Blog-msredcheesecake



85-asyiqin
*Kufi - 1000 dinar size A3 tajaan Ekin




17-ummitieha
Baucher beli belah bernilai RM50  tajaan Ujie




51-cikcitionline
Sehelai Shawl - Plain or Bercorak tajaan Zee



16-humairalee
*Sehelai Inner Magic tajaan Zee



*2 Domo felt craft tajaan Mirza Syazwina


*2 Domo felt craft tajaan Mirza Syazwina



*2 Domo felt craft tajaan Mirza Syazwina





*Product penjagaan wanita tajaan Nor Baizura



*1 helai tudung Adijuma tajaan izwa



*1 helai tudung Adijuma tajaan izwa




*1 helai shawl tajaan izwa-


*1 helai shawl tajaan izwa


*1 helai glitter shawl tajaan izwa


 Ok..tu je kot..
ada sapa nak taja GA aku untuk
bulan hujung 6 nanti,boleh la kumpul dana dari sekarang ye..
kita buat GA besar besaran..heheh..
tu pun kalau ada yang nak taja la..

sekian...

Comments

  1. tahniah pada sumer yang menang..
    wahhh ada penaja menang..hehehe

    ReplyDelete
  2. PEMENANG SHAWL,ADIJUMA & GLITTER SHAWL, email saya di : idzwa@yahoo.com

    Ye utk alamat,nama & hp..

    Tahniah :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.tahniah kepada semua :)

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. tahniah kpd semua pemenang :)

    ReplyDelete
  6. 37 xde.tapi hanya ada 38 dan paling sakit hati ada 73 .hahhahahah.kan sy dh kata.sy mmg bukan lucky girl.huaaaaa.

    ReplyDelete
  7. Alamak..tak dop pulok nama kiter..haha

    ReplyDelete
  8. Askm,
    Congrate semua..
    Mintk diana warkan email direct ke petakbunga@gmail.com utk hadiah..
    Nama, no hp utk topup.

    ReplyDelete
  9. Tahniah pada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah
    tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..menang kufi (:
    memang dah aim hadiah tu.. tak sangka dapat.rezeki kan (:(:

    ReplyDelete
  12. haiyya... payah sungguh nak bertuah! hehe... Anyway, tahniah kepada semua yang menang...

    ReplyDelete
  13. tahniah semua yg menang..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. Menang ! Btw .. Cik puan rara : no 37 adelah.. Awk mnang jgak :)

    ReplyDelete
  15. ehh.. sis dianarashid,... cmne saya nak contact sponsor ya..? xde link ke blog dye..

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada semua pemenang....saya menang moto!!!hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Eh tak sangka menang!! yippi! Thanks akak diana ...:)

    ReplyDelete
  18. tahniah kpd semua pemenang..

    ReplyDelete
  19. tahniah kepada yg memang..xde rezeki kat sini..

    ReplyDelete
  20. tahniah semua pemenang...wa bestnya...nnt harap2 tak terlepas lagi untuk join ga besar besaran tu...

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah menang tunai 50....terima kasih :)

    ReplyDelete
  22. Hai mama darwish. Saya sebagai penaja utk rm50 dah terima emel awak. Nanti saya reply bile dah saya transfer duitnya ya. By the way, tahniah!!!

    ReplyDelete
  23. Tahniah kepada semua pemenang ...

    Huwaaaa ... Nama kita xde ...

    ReplyDelete
  24. alhamdullillah first time menang....thanks kak sgt2

    ReplyDelete
  25. tahniah semua :) hampir2 je tu kak diana...hehee

    ReplyDelete
  26. tahniah buat semua pemenang :)
    smga murah rezeki penganjur dan penaja.aamiin

    ReplyDelete
  27. padahal kita dah check..
    rasa mcm x menang..haha..
    nasib baik diana gtau..

    tq ye.

    ReplyDelete
  28. salam..kak Diana..saya dah tuntut kak :)..terima kasih

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah . Ade rezeki dekat sini :D . hehe . Nak contact sponsor macam mne eh ?

    ReplyDelete
  30. kpd pemenang baucer beli-belah di AlmariBajuAisyah...UMMITIEHA, sila hubungi kami di fb:https://www.facebook.com/almaribajuaisyah segera.

    ReplyDelete
  31. salam....saya dapat ker...alhamdulillah......terima kasih kepada diana dan penganjur....sorry sgt2 saya lmbat respone.....saya akan terus cntact ujie ok....terima kasih lg sekali.....

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …