SENARAI HADIAH GIVEAWAY

Assalamualaikum...

TAJUK GIVEAWAY TAK ADA LAGI..
NANTI AKU PIKIR NAK BOH TAJUK APA.
tapi hadiah best baq hang.....

Ni ha senarai hadiah yang telah
disediakan penaja.semuanya hadiah best2..
ada duit,ada beg,ada novel..
ada topup..
siapa nak join??
jangan lupa isnin ni ye...
Giveaway berlangsung sampai awal bulan 5.
lebih  20 pemenang di cari..
belum campur dengan hadiah dari aku lagi tu..ha...
adakah anda yang bertuah????
***************************************



Anies-
blog-anies and You




beg sekolah Ana Muslim x 1 pemenang
buku keluaran Ana Muslim x 2 pemenang


(sekiranya  hadiah tiada dalam stok, penaja berhak menukar

hadiah yg sama nilai dengan yg ditawarkan.)

izwa-
blog-Nurulizwa



1 helai tudung Adijuma x 2 pemenang

1 helai shawl x 2 pemenang

1 helai glitter shawl x 1pemenang



Ujie- 
facebook -almari baju aisyah
blog-almari baju Aisyah

x 1 pemenang


Azlan -
blog-stridebuzz




wang Tunaai rm30 x 1 pemenang



Ekin-
blog-Queen of colour




Kufi - 1000 dinar size A3 x 1 pemenang


sara-
blog-petak bunga berblog



top up Rm10 x 3 pemenang


nurul ain-
facebook-cahaya ain
Blog-Nur cahaya

- novel x 1pemenang



Nor Baizura-
Facebook-Nor Baizurah
Instagram (jika ada)-Zubaizura


Product penjagaan wanita x 1  pemenang


Blog-Ini blog kami aje

Sehelai Shawl - Plain or Bercorak (depends) x 1 pemenang
Sehelai Inner Magic x 1 pemenang


Iza ismail
Blog-msredcheesecake


Novel x 1 pemenang


Uni-
Blog-My story my life


- Rm50 x 1 pemenang


Mirza Syazwina
blog-mirza syazwina




2 Domo felt craft x 3 pemenang



Ada beberapa penaja yang masih belum bagi detail hadiah dan link dia orang..
tapi nanti kalau diaorang dah comfirm kan aku update kat sini ok..
nak mudah kan kerja korang nanti
apa kata follow dan like fb diaorang dulu.nanti tak yah susah2 nak follow..kan??
klik je kat "blog: atau "fb" yang  aku dah sertakan sekali dengan link tu..

sekian...
SENARAI HADIAH GIVEAWAY SENARAI HADIAH GIVEAWAY Reviewed by Diana Rashid on 16:10:00 Rating: 5

11 comments:

  1. hadiah menarik!nk join la nanti :)

    ReplyDelete
  2. waa..semuanya hebat2 hadia dorang nii...^_^
    terase rendah diri pulee..hukhuk..hehe :3

    ReplyDelete
  3. tersenyum simpul baca entry ni.

    ReplyDelete
  4. Menariknya hadiah. Rasa cam nak cuba juga manalah tahu tersangkut dapat hadiah yang marbeles nih.

    ReplyDelete
  5. meriah hadiah2 nie kak..hehe..as a sponsor nanti sy bantu sebaik boleh dalam promote GA nie..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Woww!! gempak hadiah2 nya :D

    ReplyDelete
  7. Diana, nak join la jadi penaja. Heheh..

    ReplyDelete
  8. dah join tp lom siap entri nye..hope btuah :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

About Me

Powered by Blogger.