DULU SELFIE SEKARANG BEDSTAGRAM

Assalamualaikum..

beyonce


Bila ada instagram ni macam2 pesen pulak cara kita bergambar.
Aku sendiri kerap jugak terjerumus dalam kancah selfie..
tapi tak de pulak rasa nak bekongsi gambar comel aku ni hari2 dengan korang.
masih berasa kecantikan aku ni hanya untuk tatapan
anak2 dan suami (ayat biasa bila muka memang tak cantik.hahah)

Justin Bieber


Sekarang ni ada trend baru untuk bergambar..
kita panggil bedstagram..
cara bergambar yang sangat popular di kalangan
artis2 barat,antaranya Beyonce.

cara delevingne

trend bergambar ini dilakukan di tempat tidur.
Biasanya mereka yang melakukan bedstagram ini
bergambar dengan menunjukkan wajah asli,
tanpa menggunakan solekan.Bedstagram menjadi
kegemaran artis Hollywood pada masa kini.

James fanco
miley cyrus


yang muka tak berapa nak lawa tu
kalau nak ber bedstagram sila pakai camera 360 ye..
kang ada pulak yang kutuk2..
dah la hati tak berapa nak kental..
heeheh..dan...SILA PAKAI BAJU YE..

sekian...

Post a comment

10 Comments

  1. dah posing kat bed pulak...

    lepas tu, Jambangram lah! hahaha

    ReplyDelete
  2. lepas nie paasti jadi tredn... oh no! tak sanggup tengok ..lagi2 orang islam kita ..janganlah

    ReplyDelete
  3. hmm... tak sanggup ai nak snap picture gini gini..

    ReplyDelete
  4. bagi aku kalo jenis yang suka share gmbr2 ber'gram-gram' yang tak patut tu sebab nak perhatian. Contohnya gmbr bedstagram yg tak berbaju ke.

    ReplyDelete
  5. Err. Macam-macam jenis skrg ni

    Ikhlas,
    profhariz.com

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)