NAMPAK MACAM SENANG 4

Assalamualaikum....

Comel kan??kalau buat ni mesti orang tengok kita je...
(giler perhatian)
hahahha


Buat la..
Buat banyak2 letak kat opis..
Bos tengok mesti dapat naik gaji..
muahahahh

sekian..

Post a comment

19 Comments

  1. Wah , idea yang meanrik. karang buleh lah buat kalau daha masuk sekolah balik.hihi salam jumaat kak diana, xdapat pulak saya nak bawa travel satu family. hihi

    ReplyDelete
  2. wah..kreatif..nmpk cm snang je

    ReplyDelete
  3. comel sgt ! byk klip ni kat meja zaraa. nk try buat ribbon tuu then letak kat paperwork..xla bosan tgk kertas keja tu.. nmpk ceria sket.. hoho. nak buat mcm ni la !

    ReplyDelete
  4. haah senang. dan berguna. Saya biasanya penanda buku, saya gunakan tag harga kalau beli baju. Biasanya dia ada tag brand tu sendiri yg biasanya cantik-cantik dan guna kertas berkualiti. Sayang nak buang so, buat le penanda buku.

    ReplyDelete
  5. hehe comel la..kreatif betul..^^

    ReplyDelete
  6. hahaha...klo naik gji blh blnja sorg satu pin tu..haha..

    ReplyDelete
  7. meamng comel.. jdi penanda buku .. boleh bagi kawan sekelas anak2...

    ReplyDelete
  8. abis aa pin kat pejabat beriben

    ReplyDelete
  9. comelnya.. kreatif je buat penanda buku..

    ReplyDelete
  10. kalau dapat naik gaji kan!haha

    ReplyDelete
  11. *lupe nk jwb soklan ri tu..dah pindah kaka..seminggu baru.masih misi mengemas yang tak hbs dan membeli perabot baru..

    ReplyDelete
  12. kalau suruh sy buat memang tak jadi laa..memang dari kecik takde bakat seni..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. comeinya... guna kertas ke kain tue...

    ReplyDelete
  14. kalau terlebih rajin bolehlah buat ni kak :)

    ReplyDelete
  15. ADOIII KREATIFNYA..KALAU LA ADA MASA BLEH BUAT SEMUA TU..MESTI BANGGA KAN?

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)