Thursday, 6 February 2014

NAMPAK MACAM SENANG 2

Assalamualaikum..

 Cer cuba..
Boleh buat untuk isi pin tudung kan??
selalunya aku bila nak pakai tudung jenuh
geledah beg tangan cari pin..
padahal bekas pin/keronsang punya la cantik..
tapi jenis seleliaq (mak aku kata)..
main lempaq merata..

nak guna baru kelam kabut..
heheh....

sekian..

11 comments:

  1. cantik..hihi..tapi susah gak nak buat ni

    ReplyDelete
  2. ye mcm senang tp malas nk buat..haha

    ReplyDelete
  3. wahhhh nampak senang ^_^terima kasih berkongsi

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  4. wahhhh nampak senang ^_^terima kasih berkongsi

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  5. wahhhh nampak senang ^_^terima kasih berkongsi

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  6. tang mana yang senang tu..tang lipat² kot..hehehe.tapi apa salahnya mencuba buat kan :) kreatif betul

    ReplyDelete
  7. wahhh... kreatif ! kalo zara buat ntah jadi apa.. haha

    ReplyDelete
  8. Dari No.7 ke No. 8 aje dah confused. Macamana pulak boleh jadi No.11 dan 12? Ni kalau tangan memang tak kreatif yang senang pun rasa susah sangat!

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();