Tuesday, 18 February 2014

INI TANDA AIDIL DAN ZAREMA BAKAL BERNIKAH DALAM MASA TERDEKAT

Assalamualaikum....

Bila tengok gambar ni rasanya tak lama je lagi majlis perkahwinan  bekas suami Rita Rudaini , Aidil akan berlangsung dengan si cantik manis Zarema Zainal..

Tak cepat sangt ke??? hikhik...
Gurau je...



"Food testing wedding diner of Emma"

Ni gambar semalam tau ..


3 hari lepas Zarema zainal siap buat hen party lagi..
Temanya pinkkk!!!




Kat belah Aidil tu,Mesti la majlis nya meriah..
Dulu tak dapat buat kenduri sakan punya..
Kali ni mesti meletop letop majlis nya..

Jangan ada yang marah sudah..

Hehehh
Pada yang tak tahu,
Zarema Zainal ni bukan artis ye...
Nak tau dia siapa sila google..
Heheh

Sekian...

18 comments:

  1. huhu..dulu igtkan dia artis..

    ReplyDelete
  2. bAGUS LA kawen cepat. Benda baik biar la dipercepatkan.

    ReplyDelete
  3. saya dah agk daa... abang ipar dia khalid jamlus...ank bekas adun klang yg da meninggal tu...
    elok la tu akk pilih pemain bola adik pun plh pemain bola jg..

    ReplyDelete
  4. cm familiar je kan zarema ni..slalu ade dlm instagram nora danish

    ReplyDelete
  5. p/s kalu nk guna bloglist tu..ambil la... ;-)

    ReplyDelete
  6. Biarlah dia kawin, tapi satu je saya harap aidil tak lupa bagi nafkah pada anak2 dia..Rita berkorban banyak sangat sebab jaga anak2 dia..

    ReplyDelete
  7. hen party tu apa...?hhee


    brg yg lepas jgn dikenang...tetiba

    ReplyDelete
  8. salam perkeanlan :) ros singgah sini dan follow.. dari blog Rara.. :)

    ReplyDelete
  9. mcmc mcm dorg ni.kak.dh berlangsung dh GA.hehehe

    ReplyDelete
  10. masa kesahnya mula2 meletop dulu, dah google dah siapa dia ni.

    Boleh laaaa..harta kan berjota2. Tido, makan,mandi semua atas duhet.

    ReplyDelete
  11. moga mjlis yg dorg rncgkn bjalan lancar.. ^^

    ReplyDelete
  12. Moga Aidil tak lupa nafkah terhadap anak2 beliau. Jangan sebab dapat yang baru, yang lama dilupakan terus :(

    ReplyDelete
  13. elok lah tu..doakan yg elok2 dah ler

    ReplyDelete
  14. sebenarnya saya masih eksian kan kak rita. tapi apa boleh buat dah jodoh kan

    ReplyDelete
  15. confirm meriah majlisnya kan..untunglah

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();