Thursday, 20 February 2014

GIVEAWAY HOLIDAY ANUM

Assalamualaikum..

Bila tengok gambar2 Anum kat korea
rasa macam nak pi korea je..
Dah la hari2 tengok drama korea,
baca entry2 pasal Anum kat Korea lagi la rasa membuak2 nak ke korea.

Mungkin GA akan datang Anum akan bagi hadiah tiket ke Korea.
muahahhaah..
bagi aku negaranya cantik.
tak percaya sila la erjah entry2 korea kat blog anum..

Korang kalau ada rasa nak ke korea boleh dapatkan banyak info dan tempat2 best
kat blog Anum .Dia memang suka travel..
Ada banyak tempat jugak selain Korea yang dia dah pergi..

Klik banner kalau nak join GA anum..

sekian...



4 comments:

  1. wahhh...macam menarik..good luck and all the best kak...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. untung dapat bercuti kat korea..apepun good luck kak diana

    ReplyDelete
  3. pergi korea best..kalau pandai bajet, xmahal pon nak bercuti sana, tak perlu ikut travel agensi pon. nida pon pnah pergi 2 thn lepas =)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();