Thursday, 20 February 2014

DAPAT LAKI MACAM SHARNAZ AHMAD TAK KELUAR BILIK LE...

Assalamulaikum...



Betul ke isnin ni episod last drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta??
terbaca kat IG tadi.
Belek2 IG nampak satu video ni..
part last sekali tu yang best..

Nampak romantik la Sharnaz Ahmad tu..
kalau aku jadi Qi bukan sikit cemburu nya..hahaha..
jom tengok...




pernah baca ada satu status dari sorang wanita bergelar isteri ni..
katanya kalau dapat laki macam Sharnaz tak keluar bilik la dia..

geli geleman je rasa..
mesti suami dia sedih kalau baca apa
dia tulis tu kan??
kalau aku cakap sapa perempuan tu mesti korang kenal..
tak la popular,tapi kalau sebut korang tau la dia tu siapa.

sekian...

9 comments:

  1. Sapa kak?

    Sharnaz ni bukan 'panas' ke?
    Klau tak, Shila amzah x 'lari'..hehee

    ReplyDelete
  2. hehehe..tp mmg best tgk psangan ni dlm drama tu

    ReplyDelete
  3. hahaahah.. xmo lah saya... bkn taste.. kikik.. depa ni berlakon dah mcm laki bini sunguh sungguh

    ReplyDelete
  4. nmpk gt la dia x reti nk bezza antara fantasi dan realiti

    ReplyDelete
  5. tapi kalau saya jadi Qi pun sy angin tgk gambar dia..promote tu promote gak laa tapi hati orang lain kena jaga gak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. sharnaz ni panas baran..mcm amana di berlakon panas baran tu...camtu jugak at luar kot...hehehe

    ReplyDelete
  7. hebat betul penangan watak jebat ni kak..fiza pun tgk gak cerita ni..jln cerita menarik.plus,watak² dia tu cam best..lambat lagi nak habis..banyak betul episodnya

    ReplyDelete
  8. Ada laki hanya untuk dalam bilik je ke? Mati keding la dalam bilik tu.kekeke.pm mai sapa dia tu

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();